LEDUS urbju remonts VIDZEMEI...

Rapalas, Mores un vis kas saistīts ar boru remontu un nažu asināšanu...
jez_ups
Bet protams kad ir Sirmajā zivis tik jāmāk atrast un piešmaukt :Pats gan tikai borus baudīt uz ledus esmu bijis bet laikam būs vē vecajā gadā Simai jāapciemo ...
28.decembris 2012, 18:59 | links

Valdi!Šodien no rīta Valmieras tirgū bija nopērkami Burtnieka asari(tikko zvejoti) Ls 2.20 kg.Kāda pircēja lūdza , lai pasver cik gabalu vienā kg būs - tātad - 2 asari -1,2 kg . Skaists mielasts acīm....Es vēl tā nodomāju- kaut viens tāds pa visu dienu ieliktu pa bleķi....Tātad ir arī citas zivis Sirmajā...

P.S. Runa nebūt nav par gaļu....
28.decembris 2012, 15:30 | links

krutais1900
Tā arī dari...ceru ka jau pēc šām brīvdienām vīri būs ko sanesuši Siguldā uz remontu un asināšanu un varēšu braukt pakaļ...
28.decembris 2012, 15:03 | links

Andri
Redz ar tiem boriem un to nažiem ir tāpat kā ar parējo copi.... cik copmaņu tik viedokļu... nažu veidi ir ļoti daudz un tev būs jātiek pašam skaidrībā...vislabāk braukt copēt kopā ar kādu kam ir līdzīgi bori ar cita veida nažiem un tad vislabāk var pārliecināties kasd ir kas...tikai ar vienu noteikumu ka bori ir kārtībā nevis greizi un neasi....Lai veicas
28.decembris 2012, 14:57 | links

Sigulda laikam ir tuvākais kur var atstāt. Kad sanāks braukt garām būs jāieved boris.
28.decembris 2012, 09:31 | links

Pirku urbi vasarā, izskatījās pat ļoti mazlietots, aizbraucu uz pirmo copi un 10 cm nevaru cauri tikt :), kas par H domāju, nospļāvos un paņemu jaunus nažus. Nākošajā copē jau ar jaunajiem nažiem nu perfektum cita lieta. Bet es te skatos ka liek visādus izliektos nažus utt., manējam Tonar ir parastie.
28.decembris 2012, 08:51 | links

krutais1900
Šodien saŗiktēju kārtējo Mori kas pa dzimšanai nebija lāga strādājusi...tagad iet rūkdama...
27.decembris 2012, 23:29 | links

ātri gan, Valdiņ :)
27.decembris 2012, 22:00 | links

Visi kas Siguldā Copes Namā bij atstājuši asināt un remontēt ..rīt uz puzdienas laiku būs vis atpakaļ veikalā gatavs darbam....
27.decembris 2012, 20:56 | links

degarzivs
Es jau cenšos un daru visu akurāti kā priekš sevis...
Ne asakas...
27.decembris 2012, 20:54 | links

Sveiks Andri!
Protams tavam urbim der arī citi (leņingradieša naži) -neņemšos apgalvot ka tie ir labāki, bet nav arī slikti (vienkāršāk asināt). Domāju kad arī taviem nažiem nav ne vaina -tik jāuzasina pie meistara, kas to prot!
Kopumā -viens no labākajiem urbjiem gan cenas gan kvalitātes ziņā parastam copmanim, tik atrodi cilvēku kas prot asināt, un nevajag ne moras ne rapalas -tas tiem kas daudz runā un grib izskatīties krutāki..))
27.decembris 2012, 20:40 | links

Paldies, Valdi, par darbu! Čoms savāca bori - teica ka izskatoties labi gan ručkas gan naži! Tad jau uz ledus redzēs!
27.decembris 2012, 19:55 | links

Sveiks, gribēju pajautāt sekojošū lietu. Esmu savā ziņā iesācējs ziemas zvejā tāpēc ar jautājums tāds prasts, man ir urbis tonar 130 ar oriģinālajiem nažiem. Vai šim uzrbim var uzlikt kādus citus nažus no protams labākus, vai ir jāsamierinās ar oriģinālajiem, jo nu gribēos tā kā biku labāk lai grauž
27.decembris 2012, 14:40 | links

Kurš vispār tādu dauni kā Haizivi pierē ņem! Viņa ieraksti parādās tikai tad, kad cepumu krietni sarijies, savādāk pirksti no bailēm trīc!
27.decembris 2012, 09:03 | links

Pēdejā laikā ļoti nepatīkami ienākt copeslietās!Uzradušies jaunie sieriņi,abdirsēji(atvainojos).Valdi...Lai veicas!!!
27.decembris 2012, 08:18 | links

valdiszarins.,TU GAN ESI LOHS
27.decembris 2012, 06:42 | links

degarzivs
Atšķirība būs 130 un 150 bet neliela ja vis ir kā vajaga nedaudz savādāk ir ar krievu boriem tiem cits leņķis un vītnes kāpe nav pareiza līdz ar to grūtāk urbjas...be ar zaļajām Morēm vis ir štokos ja tikai vis ir kātībā..
27.decembris 2012, 01:30 | links

..Aivis..

Mora naži jebkuri- Ls 3
Barnaulas, ļeņingradas utt. naži - 3ls
Rapala/Heinola galvas - Ls 5
27.decembris 2012, 01:25 | links

urmaas
Diemžēl pie manis nonāk galīgi jauni kas neklausa...un vaina ir viena ģeometrija nepareiza...
27.decembris 2012, 01:23 | links

krutais1900
Tādus jau esmu pulka izārstējis bet uz Rīgu diez vai braukšu...to daru ļoti reti un tuvākais plānotais brauciens būs tikai 11 janvāris....meita no Šveices alido ....
27.decembris 2012, 01:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager