LEDUS urbju remonts VIDZEMEI...

Rapalas, Mores un vis kas saistīts ar boru remontu un nažu asināšanu...
aijnijs...neatlaid miļķi!
23.februāris 2013, 17:45 | links

Ups _ Iej pie buma tur video ka asinat majas apstaklos
Kur lai to video reddatrod?
UN, kur tāds bums atrodas, kur lai meklēju to?
23.februāris 2013, 15:56 | links

Vai kāds nezin un nevar ieteikt, kādi asmeņi derētu, bez oriģināliem, mora 130mm ledus urbim? Kur var iegadāt un cik mansā? Esmu no Valmieras. Un vispār, kur var uzasināt un pielabot, ja ir nepieciešams?

aijnis, 23.februāris 2013, 12:32

Tur pat jau degungalā Valdis šiverē Uztaisīs tip top
:)
23.februāris 2013, 13:39 | links

Ups _ Iej pie buma tur video ka asinat majas apstaklos

Nažu asinājums uz ātro mājas apstākļos Es daru savādāk jo to daru par samaksu Paši savai vajadzībai varat asināt kā es rādu Borēs ar garantiju
23.februāris 2013, 12:50 | links

21.februāris 2013, 20:22 | citēt | links
23.februāris 2013, 12:49 | links

Vai kāds nezin un nevar ieteikt, kādi asmeņi derētu, bez oriģināliem, mora 130mm ledus urbim? Kur var iegadāt un cik mansā? Esmu no Valmieras. Un vispār, kur var uzasināt un pielabot, ja ir nepieciešams?
23.februāris 2013, 12:32 | links

Paldies Valdi!Šodien nogāju uz dīķi notestēt Tevis asinātos nažus.Urbj kā jauni un pat labāk!Lai veicas!
23.februāris 2013, 11:39 | links

erikssss

Atkarībā kur tu dzīvo, ja Vidzemes galā - tad pie Valda, ja otrpus Daugavai - tad pie buma.
8.februāris 2013, 20:55 | links

kur asinat heinola
8.februāris 2013, 20:47 | links

voldis

Priekš tevis jau atliku komplektiņu
8.februāris 2013, 19:26 | links

Sveiks, Valdi!
Paldies Tev par darbu, visi maizes aparāti iet kā smērēti. Vakar bijām Peipī, mana Heinola iet kā sviestā (cits kušķis, kad leņķi pamainīti) un jauneklis arī baigi apmierinātais par reanimēto Asseri. Kā jau runājām, to vienu Asseri komplektiņu paturi, pie izdevības tiks savākti.
8.februāris 2013, 16:36 | links

Nebūsim nu tik bargi, katram mums mūžā kāda muļķība gadās :)
Bet šis konkrētais cilvēks bija diezgan neizpratnē kāpēc viņam boris neņem, kad Valdis noņēma pārsegu tiešām smiekli sanāca :D
Bet kā jau minēju visiem mums dzivē gadās pilnīgi muļķīgas kļūdas :)
8.februāris 2013, 08:24 | links

Es 1komplektiņu paņemtu tos nažus.T29623566
7.februāris 2013, 18:52 | links

Tie ir speciālisti, tikai šaura profila.. iespējams zinātnieki vai ģēniji :) Nevar teikt, ka auni, tikai tik "prastas" lietas kā naži, virzieni viņus neinteresē. Esmu redzējis, ko ķīmiķis, kas pelna algu ar vairākam nullēm, var izdarīt ar mājas santehniku, gribot drusku pieremontēt :D Nu nepazīst viņi vītnes un neatškir roreni no stellatslēgas :D Te varētu būt līdzigs gadījums.
Nekā personīga. Visi ir cilvēki un katram savs darbs darāms. Bet galvenais, ka vieno cope!
7.februāris 2013, 18:48 | links

Visādi lemeši pa zemes virsu staigā. :)
7.februāris 2013, 18:42 | links

Varbūt mēs neko nesaprotam.....gan jau ka kāda doma tur ir...cits jautājums vai tas strādā ????
7.februāris 2013, 18:37 | links

Es, protams, saprotu, ka ne visi ir lieli inženieri un speciālisti, lai īsti izprastu nažu leņķus, pareizas asināšanas tehnikas, izejmateriālu būšanas u.tml.
Taču cik lielam aunam jābūt, lai nesaprastu to elementāro urbja būtību un nažus uzliktu tik erotiski?
7.februāris 2013, 18:31 | links

Visiem bori gatavi un pārbaudīti...rīt būs veikalā ap 12,00
7.februāris 2013, 18:30 | links

Ja kādam ir interese tad man ir pāris jauni komplekti ASSERI boriem naži....
7.februāris 2013, 18:24 | links

bums liek aplamas bildes un man arī sāk nākt bori ar eksperimentāliem nažiem DDDDDD
7.februāris 2013, 18:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager