LEDUS urbju remonts VIDZEMEI...

Rapalas, Mores un vis kas saistīts ar boru remontu un nažu asināšanu...
baiga stelle. nopirku heinola easy run. man vins nenem. noskaidroju ka esot kaut kads rupniecisks defekts, bet kads nau ne jausmas. kads var palidzet ?
23.janvāris 2013, 19:44 | links

Paldies VALDI,nažus morei uzasināji godam,paldies.
23.janvāris 2013, 19:29 | links

Protams ka sariktēsim ...cik steidzami tas ir ????....
23.janvāris 2013, 17:27 | links

Valdi šodien viens klients ienesa Spiralenu 125 mm, nav apmierināts kā iet!
Teicu ka pārtaisīs un būs kā pavisam cits urbis :)
23.janvāris 2013, 13:30 | links

..Aivis..
Kur pašam ērtāk...Burinieks vai pie Ritas ..parasti izpildu pāris dienu laikā...
urmaas
Sapņot jau ir jauki ...bet reālajā dzīvē parasti reti piepildas tik grandiozi sapņi...
22.janvāris 2013, 01:08 | links

Kurā vietā Valmierā var atstāt nažus asināšanai?
Un kādā laika posmā gatavi?
Paldies!
21.janvāris 2013, 21:20 | links

urmaasTu gan sasapņojies...kas tam meistaram algu maksās.....man pa visu apriņķi ko paniekoties tikai sanāk tas ar visu remontu....Cēsis ,Valmiera ,Smiltene pa nedēļu vidēji sanāk 10 komplektiņi uz asināšanu...siluroja dikti vajaga tad var....

valdiszarins, 19.janvāris 2013, 20:32

Valdi.Vai tad pasapņot nedrīkst? :))
Kad braukšu uz kuļturas pasācienu Valmierā,tad mož pieskriešu ciemā. :))
21.janvāris 2013, 21:16 | links

No Siguldas saņēmu ziņu ka esot man darbiņš sagādāts ...trešdien būšu Siguldā tā kā ja kādam vēl kas dodams..asināšana vai remontam tad uz Copes Nams bodi....
21.janvāris 2013, 21:06 | links

Cēsiniekiem boru naži gatavi...tūlīt laidīšu uz bodi
21.janvāris 2013, 11:51 | links

urmaas
Tu gan sasapņojies...kas tam meistaram algu maksās.....man pa visu apriņķi ko paniekoties tikai sanāk tas ar visu remontu....Cēsis ,Valmiera ,Smiltene pa nedēļu vidēji sanāk 10 komplektiņi uz asināšanu...

siluro
ja dikti vajaga tad var....
19.janvāris 2013, 20:32 | links

Labrāt iemācītu vēl kādu prātīgu cilvēku Boru asināšanā no Latgales -tad daudz maz visu Latviju būsim noseguši Es Kurzeme Zemgale Valdiņš Vidzeme un Ziemeļlatgale Tagad paliek tikai austrumi Latgale Daugaupils Rēzekne :))

bums, 19.janvāris 2013, 15:32

aleksis63, 19.janvāris 2013, 18:23

Visu mūžu esmu asinājis nažus borim,remontējis,gan sev,gan visiem paziņām.Ja nepieciešams,varu izpalīdzēt...esmu Rēzeknē
19.janvāris 2013, 18:25 | links

Labrāt iemācītu vēl kādu prātīgu cilvēku Boru asināšanā no Latgales -tad daudz maz visu Latviju būsim noseguši Es Kurzeme Zemgale Valdiņš Vidzeme un Ziemeļlatgale Tagad paliek tikai austrumi Latgale Daugaupils Rēzekne :))

bums, 19.janvāris 2013, 15:32
19.janvāris 2013, 18:23 | links

valdiszarins
vai Tu virtuves nažus arī asini ?????????
19.janvāris 2013, 18:18 | links

Manā skatijumā vislabākais variants būtu,ja katrā copes veikalā strādātu asinātājs.Bet tas jau būtu sapnis par to kas būtu,ja būtu.:)
19.janvāris 2013, 17:55 | links

Kaut kas ar to lietu ir jādoma Tas variants par kuru rakstīju arī par ilgu Mini Me Lai nes pie Tevis Tu ar pasta banku atfīrēsi līdz manīm un es tā pat, tās pašas dienas vakarā atpakaļ Protams par pūlēm komisija ...:)) Man pasta bankas termināls 3 min gājienā
19.janvāris 2013, 17:50 | links

Bumsīgais
Arī ar Kurzemi nav tik spoži - ja asmeņi jānodod caur pazīstamu pazīstamiem, lai J_B tos varētu savākt un beigās nodot tev... Un tik pat sarežģīts atpakaļ_saņemšanas ceļš.
Saprotu, ka neesi copējis Ventā, bet tur ir milzīga iespēja pavisam netīšām ieurbties duļķes un glimežu sanesumu ledū. Ja dodies stinšu (stintu) copē, vienmēr jārēķinās zem sniega un pirmā ledus kārtas uzurties nopietnam kultūrslānim (olu čaumalas kopā ar avīzi "Pravda", ko pastiprina follija no cigarešu paciņām "Drug"). Tici man, nopietni izaicinājumi asmeņiem. Varbūt varētu Kurzemē asmeņu asināšanas procesu vienkāršot? Teiksim, sameklēt vietu (makšķerlietu veikals?), no kuras reizi nedēļā tiek nodrošināta piegāde abos virzienos ?
Blē?
19.janvāris 2013, 15:58 | links

19.janvāris 2013, 15:32 | links

Valdiņ, klients ļoti apmierināts ar Rapalas galvas urbtspēju :) teica cepuri nost, džeks labi zin ko dara :)
19.janvāris 2013, 15:14 | links

Jau šodien pievakarē tika notestēts restaurētais urbis...visu cieņu-meistars ir meistars...neskatoties uz savu necilo izskatu un vecumu,viss tagad ir sakārtots kā jaunam-locijuma vieta nofiksējas perfekti...kaut arī iepriekš asmeņi koda tā tīri nekas,Valdis vēl ko ir paspējis sakārtot,jo ledu tagad grauž ideāli...
18.janvāris 2013, 20:24 | links

Tas nav regulēšanai bet gan dēļ materiāla...nēsot varējuši izurbt caumurus un tamdēļ skrūvju vietas izfrēzētas ...taisīti no veciem ēveļnažiem
18.janvāris 2013, 14:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager