LEDUS urbju remonts VIDZEMEI...

Rapalas, Mores un vis kas saistīts ar boru remontu un nažu asināšanu...
Valdi 115 augšpuse 135 jau zemāk un 155 pilnīgi otra mala Tāpēc abi lielie izmēri ir kaprīzi Ar pirmo 115 vismazāk kreņķa Ar 155 galva kūp :DDDD
15.janvāris 2013, 13:16 | links

Runājot par brāķiem!
No tiem nav iespējams izvairīties nekur un nekad!
Jo viss, kas ir saistīts ar rūpniecisko ražošanu ir saistīts ar brāķiem, it īpaši, kur ir diezgan daudz iesaistīts cilvēku darbs.
Domāju, ka Salmo noteikti mainītu!
Ar Normarku vismaz problēmas nebija, bija gadījums ka viens 115 mm neņēma ledu, bet Normark zolīdi samainīja, negribētos man domāt, ka ar Salmo būtu savādāk! Cita lieta varbūt cilvēks vai veikalnieks kur pirkt negrib čakarēties un izvēlas vieglāko variantu un iedod meistaram!
Manas domas joprojām ir, ka Heinola ir vislabākie bori ;)
15.janvāris 2013, 13:03 | links

Pārdod, praktiski jaunu, orģinālu, marķētu Zviedru ledus urbi MORA Spiralen . Iespēja pārbaudīt! 28304490

40 ls!
15.janvāris 2013, 12:17 | links

Tikai uz ledus urbjot var noteikt ...ir vai naf....uz aci visi vienādi ....
14.janvāris 2013, 23:15 | links

Vai to brāķi ir iespējams tehniski aprakstīt, jeb arī jaunu un nelietotu kā brāķi identificēt?
14.janvāris 2013, 23:12 | links

Tas nav pēkšņi un arī ne masveidā bet kā jau teicu ka visiem ir pūdeļi...
Un tās jau nav vakar nopirktas bet jau sen un cilvēki vienkārši ir to piecietuši un tās jau vienu vai pat divas ir bijušas uz asināšanu bet bez izmaiņām...tāpēc jau rakstu ka bez baudīšanas nevar zināt kāds ir rezultāts....
14.janvāris 2013, 23:02 | links

Kautkā neticās ka būtu masveidā rapalai brāķi, un tā pēkšņi :)
14.janvāris 2013, 22:56 | links

Parasti tās brāķētās nav komplektā ar bori bet gan atsevišķi pirktās....Izplatītājs noteikti garantē...un brāķi samainīs....
14.janvāris 2013, 22:45 | links

To es Valdi saprotu.Bet vai nebūtu jābūt tā ka izplatītājam būtu pirmam jānovērš problēma.Jo kapēc man nopērkot jaunu bori ir jāmeklē meistars kas viņu asinās.Ja ir brākis lai maina un paši tiek galā ar asināšanu. Nevis es pērku bori un tad par savu naudu dabūju viņu uzreiz asināt.Nu tā sanāk.
Tas par tiem brākiem :)
14.janvāris 2013, 22:21 | links

jenots13
Ja klients ir to darbu uzticējis man tad man arī ar to ir jātiek galā un ar garantiju....
14.janvāris 2013, 22:09 | links

Nu pārējie jau ar nav bez brāķā...tas jau nenozīmē ka slikti bori....
14.janvāris 2013, 22:06 | links

Nu redz beigās nemaz tik labs tas Heinola/Rapala nav,ja jau jauns neņem ne vellna :)
A vai tad tādus uz garantiju Salmo pretī neņem?
14.janvāris 2013, 22:02 | links

Ar 115 vēl kašķis nav bijis...tām pa meitai jau lielāks un straujāks leņķis bet 135 ir tas grūtais bērns...jau daudz ir uz dakterēšanu bijušas..
14.janvāris 2013, 21:51 | links

Pašlaik nedaudz savādāk iznāk to stiepienu taisīt 115 es uz pusripas velku 135 jau par 5 cm zemāk Ledus ciets
14.janvāris 2013, 21:47 | links

Tā nu ar viņiem ir kamēr uz beņķa vis liekas štokos .....aizbrauc uz ledu un urbt jau urb...bet nu tik plāni ka ledus ir miltos...DDD
14.janvāris 2013, 21:44 | links

It sevišļi Melnās galvas Man 2 bori uz reanimācijas galda izķidāti /jauni/.Es te bičiņ vaņku nolaidu 3 nepārbaudīju un ar 1 ieberzos :DD
14.janvāris 2013, 21:40 | links

Rīt taisu lielo apli..VALMIERA-CĒSIS-SIGULDA...vis ir gatavs un līdz pusdienai būs veikalos...

Un vēl reiz pārliecinājos ka Rapalas-Heinolas galvas bez pārbaudīšanas nevar saimniekam atgriezt...jo pa starpai ir rūpnīcas brāķi ko ir diezgan grūti pierunāt borēt ledu ...bet var...ar vienu šodien piecas reizes līdz dīķim braucu...
14.janvāris 2013, 21:30 | links

Nu, ja ir luste atskrien, man 2 rapala galvas un 3 asmeņi Spiraleni stāv :)
12.janvāris 2013, 09:11 | links

Tā asina tie kas domā ka māk visu....:) bet īstenībā par boriem ir maz saprašanas ja var sākt asināt no pretējās puses ko vispār nedrīkst aiztikt....
Māri ....tad jau man rīt gar tevi jābrauc un jāsavāc...
12.janvāris 2013, 00:02 | links

Vienīgais izskaidrojums, ka naži mēģināti padarīt plānāki :D :D :D

MaarisL, 11.janvāris 2013, 21:05

Tam izskaidrojuma nav Jāprasa vaininiekam ,ko ar to gribēja panākt ,bez nosodījuma vienkārši izprast viņa domu .Tam nazim nevajag nekādu ameriku asinās 3x ātrāk un vieglāk nekā sfēriskie kaut gan tie arī neprasa akūno pepūli Kad visu beigšu tad ielikšu video un tad jūs visi varēsiet brīnīties cik tas vienkārši ir bijis ....pagaidām ņea Skatuietries ko krievu kuļībini murgo ...:DDDD
11.janvāris 2013, 21:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager