LEDUS urbju remonts VIDZEMEI...

Rapalas, Mores un vis kas saistīts ar boru remontu un nažu asināšanu...
Vienīgais izskaidrojums, ka naži mēģināti padarīt plānāki :D :D :D
11.janvāris 2013, 21:05 | links

Tādu čeņu kā Valda bildēs redzējis nebiju ,bet man šodien arī nervus papurināja Tagad L-līņa dāvāto susliņu sūcu un fantazēju ....:DDD
11.janvāris 2013, 20:53 | links

Ehhhh, šodien man ar valdi šo un to priekš Tevis sanesa...
50% gadījumi sākas ar '' Sāka iet sliktāt, es paņēmu galodiņu.....'' :D :D :D :D
Bet šos es domāju, ka būtu grūti pārspēt, nez ko domājis tas asinātājs- PLĀNĀKUS UZTAISĪT? :D :D
11.janvāris 2013, 20:46 | links

Labi labi ..es tik sesdien pie viņas tikšu...tā arī informēšu....
10.janvāris 2013, 23:49 | links

I bitīt matos Visādi murgi ir redzēti bet šie jau Ginesa cienīgi Valdi par to Rapalu neaizmirsti mani informēt NOTEIKTI ......
10.janvāris 2013, 23:47 | links

Zilās MORES naži bijuši pie Smiltenes vietējā meistara....kaut ko tik traku redzu pirmo reizi...Ar lielām pūlēm atgriezu pie dzīvības....

10.janvāris 2013, 23:42 | links

Valdi Tu jau zini Mēs Ūmāķeri kritiku panesam stoika ,bet uzbraucienus nekad......:DDDD
9.janvāris 2013, 19:34 | links

bums
Visu sariktēsim ... neķr kreņī...

Cēsiniekiem rīt vis būs gatavs...no rīta tikai jānotestē sariktētie bori...
9.janvāris 2013, 19:26 | links

Valdiņ čomiņ apskati to Nūga Rapi ja mans fēleris naudu neņem Mēs ar Tevi galā tiksim :DD
9.janvāris 2013, 19:06 | links

Valdi šodien brauc ciemā!
Tevi gaida viens Mora zaļais, ka negrib īsti pazīt ledu, kā arī 7 rapala galvas :)
9.janvāris 2013, 08:32 | links

marix1
Nu protams ka tikai asmeņi...krāsoju ar parasto airozol baloniņu...man nav tik šika darbnīca lai ziemas laikā varētu ar pistoli krāsot un tas arī nebūtu galīgi rentabli lai dēļ viena bora ņemtos
8.janvāris 2013, 17:15 | links

Valdi, ar kādu krāsu krāsoji to bori? Savu nopūtu ar autokrāsu, redzēs kā turēs. Rapalas galvai jābūt tikai asmeņiem asiem vai pašam centram arī? Veiksmi darbos!
8.janvāris 2013, 14:57 | links

Tam nolūkam man ir noskatīts cits materiāls Tieši smagais medību tesaks ribu un kaulu skaldāmais
7.janvāris 2013, 22:41 | links

Vajadzētu sanākt labu labie naži,priekš ribu,kauliņu saciršanas,ko saki,Bum.
7.janvāris 2013, 22:39 | links

Tiešām tie ir no Granīta zāģiem/Ginta/ žēl ka vairs nebūs jo tagad tos zāģē ar cietkausejuma ripzāģi un tā Materiāls nav tāds kā akmens gatera zāģiem :DDD
Tāpēc jau taisu tos experimentus līdz nonācu līdz šiem
7.janvāris 2013, 22:35 | links

bums.Skaidrs no kurienas tev asmeņi tiek taisīti.
7.janvāris 2013, 22:27 | links

Nav jau vairs to lielo plāksnīšu :DD un ja ir tad bora cenā :DD Es uzskatu ar šitiem pusapaļajiem pietiek Gints ar viņiem granītu zāģēja Tad jau sūda ļadu un smiltis izturēs ;DDDD
7.janvāris 2013, 22:26 | links

Vai tad Zviedrijā jau ledus no granīta ???? DDDDDD
7.janvāris 2013, 22:24 | links

bums.Vai gadijumā tev nav padomā pabedīta asmeņus nākotnē...borim.
7.janvāris 2013, 22:20 | links

bums
Labi ....pieredzes nekad nevar būt par daudz....
7.janvāris 2013, 22:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager