par baribaam labaak tev izstastiis NG.bet pats ar dazadiem panakumiem, izmantoju asariem ,pliciem,breksiem pamataa motili un smalko motili(dzokeri),raudai rivmaizes,saulespukju spraukumu,kjiploku,mannas,un arii motilju sastavdalju bariibu.tas sacensibaas,bet kur apkaart nav konkurentu ir daudz dazaadu variantu un recepsu un katram copmanim ir sava vienigaa pareizaa:):):),bet daudziem kaut kaa briiziem svarigaak skjiet baribas pasniegsanas veids un konsistence(piem.sausa,viegla, slapja,smaga )utt)Kaa buutu katraa reizee pareizi jadara tev nepateiks neviens viss atkariigs no dazaadiem faktoriem ,palidzees tik pasa pieredze:),jebkuraa gad pats universaalaakais (iespeejams labaakaa bariiba) ir motilis.
10.februāris 2014, 20:19 |
links