Gauja sapali ari sakusi ligo dejas, vakar vakara 4 sapali ap 800gr un vairakas tuksas copes.
23.jūnijs 2019, 10:46 | links
Atelis [11.05.19]: Sveiki vīri!Vislabākais posms ir no Lejasciema līdz Pleskavas šosejas tiltam,
Kā Gaujā ar līdaku? Esmu braucis vairākas reizes , bet praktiski nekā. Šodien pie Strenčiem viens “zīmulīts” un tas arī viss. Sapalus esmu labi paķēris, bet ar līdaku kaut kā ļoti bēdīgi.
Sveiki vīri!
Kā Gaujā ar līdaku? Esmu braucis vairākas reizes , bet praktiski nekā. Šodien pie Strenčiem viens “zīmulīts” un tas arī viss. Sapalus esmu labi paķēris, bet ar līdaku kaut kā ļoti bēdīgi.
Atelis, 11.maijs 2019, 19:26
CMS, ap kuru vietu biji gauja?
gucis13, 8.maijs 2019, 06:39
ta gudrinieki, it seviski tie kas saka ka gauja vajag vimbu meklet,esmu izmeklejies iespejamas vietas,kur varetu but, bet nav. laikam ne to partiku lieku virsu
janis30, 4.maijs 2019, 13:25
janis30 [04.05.19]: ta gudrinieki, it seviski tie kas saka ka gauja vajag vimbu meklet,esmu izmeklejies iespejamas vietas,kur varetu but, bet nav. laikam ne to partiku lieku virsuKad pēdējo reizi biju Gaujā uz vimbu , tad šī reaģēja tikai uz mazo slieku.
Tagad nekā, šogad viss grīvas rajons ir pilnīgi aiz...irsts ar kokiem un siekstām. Bēdīgi.
andreiko, 29.aprīlis 2019, 19:42
Grunteņotājiem bēda, man gan patīk, plesējiem vairāk kur slēpties, plikās smiltīs nesēž.
Karlis_K, 29.aprīlis 2019, 20:06
Tagad nekā, šogad viss grīvas rajons ir pilnīgi aiz...irsts ar kokiem un siekstām. Bēdīgi.
andreiko, 29.aprīlis 2019, 19:42