Veel atgadiijums tur pat ozolnieku kempingaa, atbraucaam tur vakaraa un saakaam sliet augshaa telti un ievaakties, uzreiz peec taa gaaju iemeeginaat spinu. Pamaniiju krastaa kaut kaadu mezhoni leekaajam... protams daudz nedomaajot meetaaju tur. Kaut kaada zivs ar 10-20min intervaalu izveljas laukaa no uudens ar kaartiigu shljakatu kaut ko dzenaajam, taa turpinaajaas taas paaris stundas liidz tumsas iestaashanai. No riita jau 4os atkal tur un ap kaadiem 5iem tieshi tanii pat vietaa apmeeram 2kvadraatmetru laukumaa saakasviss no gala, kaut kas izlec no uudens un laikam jau dzenaa kaadu zivi. Pa priekshu domaaju vai nav kaada kanalizaacija vai kas taads ozolkalna kempingam, bet tie izleecieni notika vairaakaas vietaas tajaa laukumaa..... rezultaataa es tur kaa traks izmeetaaju visu kas man bij, izmeeginaaju pat salikt gruntenes, bet nekaa, pat ne piesitiena. Sveetdien, kad bij jau jaataisaas uz maaju pusi uudens nokritaas normaalaa daudzumaa un tur izraadaas, ka baigais seeklis.
Taa nu man arii nesanaaca paskatiities, kas tur par zveeru aardijaas visas triis dienas agri no riita un vakaraa liidz tumsai :)
15.jūlijs 2014, 04:21 |
links