Beidzot tiku līdz Gaujai, ļoti neveiksmīga cope man :) Biju Ozolkalna kempinga teritorijā, vieta super un laiks vienkārši ideāls visas trīs dienas.
Tā kā man nekāda pieredze nebij bijusi ar copi Gaujā, tad arī īsti nesagatavojos. Lasīju, ka gaujā pietiek ar saviem 80gr barotavu....varbūt kādā spec vietā, kur es copēju, tur prasījās visi 200gr(tādi man nebij, lielākā barotava uz 70gr, kurai iekšā liku vēl 70gr svinu, rezultāts tieši tāds pats. Iemet kaut kur uz vidu, aiznes tavus ~150gr gandrīz līdz krastam, kur straume nedaudz vājāka. Gauja ļoti netīra, visa grunts nosēta ar noslīkušiem kokiem. Atstāju visas barotavas un svinus tur, jo visi zacepi bij dēļ barotavām, beigās arī pēdējie svini, kad beidzās barotavas palika dzelmē tieši tādā pašā veidā.
Noķēru veselus divus asarīšu ~15cm mazus :D Izmētājos špinu ar visa veida mānekļiem, neviena piesitiena.
Copi nav iespējams redzēt, jo fīderis spēlē vienādi, kad iemetu test pēc bez barības un tārpiem.
Vienīgais tagad zinu, ko man vajag sagatavot nākamajam braucienam uz Gauju....daudz 200gr svinus :D
Atpūtos gan labi, bet tākā man ar tām zivīm nu galīgi neiet, tad šrobe liela, ka neko nenoķēru!
14.jūlijs 2014, 12:45 |
links