Gauja

teoretiska pastāv vienmēr:) pēc puskm Braslā tak nav oficiālas ugunsvietas. un pie šī ūdenslīmeņa, tas tev baigo fizkultūru:)
parasti tās oficiālās ugunsvietas ir pārpildītas. man bari netīk un es neatļautās dzīvojos un nav ne vaines
8.jūlijs 2014, 18:13 | links

apstaajies kur gribi,kontroles nau nekaadas.inspektori paraadas tik lashu un vimbu laikaa.bet posmaa Valmiera Sigulda ir loti daudz labi iekartotu atpuutas vietu,ar toleteem soliniem un ugunskurvietaam.cilveeku shobriid maz,laivotaaju arii
8.jūlijs 2014, 18:11 | links

Ok- pirmā jautājuma otrā daļa- a ja nu tomēr izlemju palikt tipa neatļautā vietā,bet ar daudz ugunskura zariem? Vai ir vispār pat teorētiska iespēja satikt kādu soda-represiju orgānu darbinieku? Varbūt uzairēties pa Braslu kādu pus-km uz augšu?
8.jūlijs 2014, 18:06 | links

Thanks!
8.jūlijs 2014, 17:57 | links

RAIHS
Agrāk bija iekārtotas speciālas apmešanās vietas, tad vienu brīdi runāja, ka ieviesīs maksu par apmešanos, bet kā tagad ir nezinu, pēdējos gados pa Gauju nav braukts. Varbūt ir kāds info GNP mājas lapā vai Google. Esi gatavs tam, ka uz ūdens būs daudz laivu utt.
8.jūlijs 2014, 17:35 | links

Jautājums šāds-ja es braucu ar laiviņām pa GNP,tad teltis tā kā celt īsti nedrīkst. Bet ko darīt-kādā veidā un kur nakšņot? Vai varbūt pofig-celt un miers? No tēmas- nedrīkst,bet ja ļoti gribas tad drīkst? (Posms-Cēsis-Sigulda)

raihs, 8.jūlijs 2014, 17:17

var celt teltis un kurināt ugunskurus, bet protams speciāli ierīkotās ūdenstūristu apmetnes vietās. Iej GNP mājas lapā, iečeko kur tās atrodas, bet gan jau pats būsi ievērojis neskaitāmas, tādas kā piemēram pie Ķūķa. Problēma tik ka pie tām parasti ir spiedīgi ar sausiem zariem ugunskuram, viss nolasīts palielā rādiusā :) Ja atrodies intensīvās atpūtas zonā, domāju var celt telti arī uz privātīpašuma, ja nemīz no suņiem. Mums kompānijai vienreiz tāds kaukāzietis piesitās ka maz nelikās, izrija tukšu vakariņu katlu, nevienam nebij drosme dzīt prom :)))))
8.jūlijs 2014, 17:30 | links

Jautājums šāds-ja es braucu ar laiviņām pa GNP,tad teltis tā kā celt īsti nedrīkst. Bet ko darīt-kādā veidā un kur nakšņot? Vai varbūt pofig-celt un miers? No tēmas- nedrīkst,bet ja ļoti gribas tad drīkst? (Posms-Cēsis-Sigulda)

raihs, 8.jūlijs 2014, 17:17

Principā ir apmetņu vietas, kur drīkst celt teltis.
8.jūlijs 2014, 17:26 | links

a kāpē tad nedrīkst?? ir tak ugunskuru vietas speciālas ierīkotas laivotājiem. un ja uguni nekur, kāpē da jebkur nevar telti uzsliet, ja tā nav privātā zeme????
8.jūlijs 2014, 17:26 | links

8.jūlijs 2014, 17:17 | links

Vai pie gaujas vaj iegaadaaties dienas-divu dienu copeeshanas atlauju, vai visiem jaabuut 3men-gada makskeresanas atlaujaam?

quickbot, 5.jūlijs 2014, 22:40

Lai copētu Gaujā, jābrauc uz Siguldas informācijas centru un tur jāpērk vienas dienas atļauju! Maksā prātīgu naudu - 0,50EUR pa dienu. Bet tās tantes tur negribīgi pārdod un bieži saka, ka neko nevajag pirkt un, ka viņas nezin par ko iet runa. To dara, lai inspektori vairāk noslauktu no Tevis!
Tāpēc esi uzstājīgs, un, ja šīs atkal tēlo - saki, ka ja nepārdos, Tu zvanīsi priekšniekam! Tas vienmēr nostrādā!
8.jūlijs 2014, 13:30 | links

līmenis ir gandrīz kā pavasarī un baigā kapija
8.jūlijs 2014, 13:23 | links

Kas notiek Gauja! pie Vangaziem? limenis? Paldies! ir doma aizbraukt pacopeet kadu sapalu , breksiiti!
8.jūlijs 2014, 13:19 | links

Vai pie gaujas vaj iegaadaaties dienas-divu dienu copeeshanas atlauju, vai visiem jaabuut 3men-gada makskeresanas atlaujaam?
5.jūlijs 2014, 22:40 | links

Tikko biju piebraucis krastā ,pazondēt! Gaujā pali, līmenis 80-90 cm pacēlies.Ar motoreni tagad īstais laiks,laikam ar spini pa zāļainiem stūriem varētu būt OK.
5.jūlijs 2014, 21:19 | links

Lauric!
Man ir 15 zs,par mazajiem ZS nebiju domājis.Tad tik šlepē šurp!!!
5.jūlijs 2014, 21:16 | links

gauja lidz vangazhiem 100% var ar motoru laist.augstak atbild cita pashvaldiba.adazhu atljauj.jazvana uz pashvaldibu pashu un jajauta
5.jūlijs 2014, 20:03 | links

garins 2,5HP motoram tiesībām nav jābūt.Vai Gaujā ir kādas īpašas prasības?Tas pats uz laivu attiecas.Kur var info izrakt?
5.jūlijs 2014, 18:56 | links

Ja grib klusumu un mierīgu copi pie Gaujas tad jābrauc kaut kur uz Virešiem,Gaujienu . Te ( es domā Strenči - Sigulda posms)kad ir saulains laiks ir kā uz šosejas . Laiva pie laivas . Pagāšgad div reiz nobraucu no Līgatnes līdz Siguldai . Kustība kā uz lielceļa ,copēt bezcerīgi . Ja atradīsi smuku vietiņu,.. nu nekādas vientulības nebūs - ūdenstūrisms sit augstu vilni :) Tā Chesteram kaut kur ir taisnība par to ģimenes pacopēšanu + pieliec manu rakstīto . Gribi klusumu - pavirzies no Rīgas vismaz 150 km .

Bralitis, 3.jūlijs 2014, 17:40

Paldies par atbildi. Pirmaiz izbrauciens visticamaak buus uz ozolnieku kempingu. Nav ieprieksh sanaacis taa normaali nekur izbraukaat, jo nebij sava masiina, tagad viss kaa pirmo reizi, vairaak jautaajumu kaa atbilzhu :D Vajag i nopirkt noteikumu graamatinju i zivju graamatu, jo saprotu, ka to zivju sugu un skjirnju vairaak nekaa es domaaju...tb... nepietiek, ka zinu kaa asaris un liidaka izsakataas :D Un shaada veida forumi ir ljoti labi, ignoreejot to faktu, ka lielaakaa dalja atbilzhu buus klaja apdirshana bet jelkaadiem paskaidrojumiem, jo daudzu nesaprot, ka ir arii taadi, kas ar to pirmo reiz sastopas un nav dzimushi makskernieki vai kaut kaa taa... Kaa jau saka, ka muuzhu dziivo, muuzhu maacies!
4.jūlijs 2014, 11:06 | links

Sveiki, gribēju pajautāt kads ūdens līmenis ir Carnikavā! negribas aplauzties ieraugot duļķi un līdz ar nevienu breksi nedabūt!

ginca71, 3.jūlijs 2014, 17:56

Te šobrīd nav ko darīt, ūdens turpina celties un duļķis ar baļķiem iet!
3.jūlijs 2014, 22:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager