atver bildi sev uz desktopa, nospied prntscr pogu. peec tam atver paint progu, nospied cntrl+v un uztaisi jau nu bildi, kuru saglabaa kaa jpg. galvenais, lai Tu pats vinju vari sev atveert un apskatiit.
ar citu,ar sony bet sikie kautko tur saspaidijushi,bildes ari melnbaltas sanaca,proveeju atkal un uzmet sho Your browser sent a request that this server could not understand.
ja ap chetri, tad tieshaam labs :) un ja mamma un tieva, tad mosh pat esi laseniiti dabujis :) Zheel, ka nevari focheni ielikt, lai redzam tavu sniegumu :)
shoriit gaujaa dabuju savu pirmo taiminu,svaru nebij,bet uz aci kadi 3-4kg.tiesham baigais kaifs vinus no tadas straumes vilkt araa.pie cesim.meginaju ielikt bildi bet visulaiku kautkadu erroru met araa
Nabaga Ugjis :D Vinjsh deelj taas baardas laikam zhagojaas cauraam dienaam :D Unikji, nevajag likt, jo es tur esmu ar cigaaru zobos :D Man nepatiik tik neētiski videomateriaali pie dabas :D Turklaat, bail, ka te atkal ienaaks direktors un saaks raazeet pa devinjii meemi :D man ir pasham video, kur atlaizhu to zivi, kuru te biju ielicis foto. Ja izdomaashu, tad ielikshu...