Gauja

Artuŗčik...
...kautko nejauc.?
...20.Ls...?
pats pirki ,vai sievasmāte...?
31.decembris 2011, 01:39 | links

urmaas tā labāk rakstīt,savādāk liekas ,ka būs drīz streiks ar lozungu:

kas var atļauties "pacelt roku" pret šo zivi
30.decembris 2011, 23:55 | links

Ja sragiaiai ieliks video, buushu paarsteigts :) Tad man ar buus jaaliek. Kaadi desmit jau ir nofilmeeti shogad.. Tas kas man bija bildee, pie juuras, tas toch tepat uz desktopa meetaajaas. Tad mosh sirds buus mieriigaaaka :D Nezinu vieniigi, kaa te vinjus ieliek... Esmu tak tups laucinieks, kam naakamgad buus panaakumi smadzenju attiistiibaa. Shodien piemeeram biju divaas stipraas upees un nebija pat piesitiena, taaa kaa nav jau arii man katraa reizee ko nostiivinaat :D Iesaku sho teemu izbeigt, jo miera savaadaak nebuus nekad. Varam tak parunaat par liidakaam. Pastaastiishu, kaa enguree savilku paari pa 70 gab, taa ka mugura saapeeja peec tam :D
30.decembris 2011, 23:55 | links

urmaas tā lāk rakstīt,savādāk liekas ka būs drīz streiks ar lozungu:

kas var atļauties "pacelt roku" pret šo zivi
30.decembris 2011, 23:54 | links

un nēģi?! Kad piedāvājos parādīt, kā ar makšķeri var, tā gali ūdenī:)
Otrkārt, ZM var nēģi ņemt/paturēt/? Argumentus tūlīt studijā!

A, zvejnieki var! Kurš maksā?!
30.decembris 2011, 23:53 | links

Pats ar aizvakar biju vienā upē pamētāt.Bij pat labas zivtes.Tik mājās nepajēmu nevienu.Pat no ūdens neizceļot atkabināju un palaidu dzimtajā stihijā.
:)))
30.decembris 2011, 23:50 | links

urmaas esmu pieskaitāms pie 3 punkta.Tur jau tā lieta ,ka pavairo pa mūsu naudu,un par to jau arī ir krenķis ka nevaru likumīgi paņemt to zivtiņu.
30.decembris 2011, 23:44 | links

PieGaujas
Viss ir bumbās.Katram ir sava daļa taisnības.Cik noprotu,šeit izkristalizējas dažādi domājošie:
1.LM ieviesēji,
2.LM atbalstītāji.Tie ir tie kuri labrāt samaksātu,lai neredzētu citus copmaņus blakus,
3.Tauta.Kuriem nav PO kas notiek ar upi,kuras krastā nodzīvojuši labu laiciņu.Un negrib kādam vēl maksāt par saviem augļiem.
Jo spožos pavairo par mūsu visu kopā ņemto naudiņu.Un ne pirmo gadu.
:)))
30.decembris 2011, 23:40 | links

Viņam vnk škrobe, ka nejēdz kaut vienu noķert:D Nekā personīga, bet uzspiest savu viedokli citiem ir stūlbuma pazīme, tev labi tā arī dzīvo! Makšķernieki ar dažām paņemtajām zivēm neko sliktu dabai nenodarīs! Jāsāk ar kārtības ieviešanu līcī, tad arī būs progress, būs vairāk zivju! viss, Laimīgu un zivīgu jauno gadu!
30.decembris 2011, 23:34 | links

Ir video kā atlaižu. Vajag ielikt? Nē, Tu to neesi pelnījis. Ne asakas! :)
30.decembris 2011, 23:34 | links

urmaas pat apsmējās....
30.decembris 2011, 23:31 | links

:DDDD
30.decembris 2011, 23:29 | links

Nožēlojams man gan liekas esi tikai tu.Un gan jau pats ar šogada noķerto taimiņu gardi noriji,te tik gudrības bārsti.
30.decembris 2011, 23:29 | links

...Gagarina pērle - "pacelt roku pret šo zivi" noteikti ir mēneša topā...
...labāk lai šīs svētās zivis izrij roņi un zvejnieki...D.
30.decembris 2011, 23:28 | links

Ļauj minēt - mazāk nekā raudas un asari? Laikam gan, tāpēc arī šādas sarunas notiek.
30.decembris 2011, 23:28 | links

sragiagiaA.tu maz zini cik to zivju ir vai nav ,ka tā spriedelē.
30.decembris 2011, 23:26 | links

Kaut kā neredzu tajā neko sliktu. Nebūtu tādi cilvēki, varbūt es arī būtu tik pat nožēlojams kā jūs. Ehhh, kaut jaunais gads nāktu jums ar apgaismību :))
30.decembris 2011, 23:26 | links

Kāpēc nevar? Tāpēc, ka likums neļauj!
Kas darās līcī? Un kāda tam nozīme? Tāpēc jāslaktē tās vienīgās zivis, kas laimīgi tiek upē? Padomā, kas notiek kaut tajā pašā Meksikā, Kubā... Tāpēc mums ar tā jādara? Žēl man cilvēkus ar šādu domāšanu, tiešām ...
30.decembris 2011, 23:23 | links

sragiagiaA neko nezin,tik vien ir cik dažiem lielajiem gudreļiem ,līdzi kaut ko klabina.
30.decembris 2011, 23:22 | links

srgiagiaA: Tu maz zini kas līcī darās? Līdz upēm tiek labi ja 1/3 daļa no viņiem! aizej tagad uz centrāltirgu baltijas lasis ir sakrauts kā pagales sākot no 800g līdz apmēram 4kg!

zipbaits: Tomes foreles garšo pēc gumijas, nav nekāda īpašā garša, sad tad aizbraucu!
30.decembris 2011, 23:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager