Gauja

je-biomaster, tu tak esi otstojs, grunduļi rullē, je-bio :D
28.decembris 2011, 19:42 | links

Tikko sacepu šodien ķerto taimiņu! :D Pa pirmo! Tie krītošie cepti ir garšīgi! :))))
28.decembris 2011, 19:39 | links

Šitik talantiigi direktori nemēdz mainīties! ;) Viņi tikai progresē!
28.decembris 2011, 19:29 | links

Kāds viesnīcas ģenerāldirektors novēro savus darbiniekus un viņa vērību saista kāds noskumis trauku mazgātājs. Viņš pieiet tam klāt, draudzīgi uzsit uz pleca un saka: «Arī es reiz esmu iesācis kā trauku mazgātājs un tagad esmu ģenerāldirektors».
«Jā», atbild uzrunātais, «un es reiz iesāku kā ģenerāldirektors un tagad esmu trauku mazgātājs».
28.decembris 2011, 19:13 | links

Cik sentimentāli :)
Gribēju te dažus atlaist no tēmas, tak kā nekā direktors, bet šīs atmiņas man mīkstināja sirdi, varat dulburēt tālāk :D
28.decembris 2011, 19:01 | links

Sulla,skaidrs.Esi atradis labākas vietas,un vairāk zivju.:))
28.decembris 2011, 18:36 | links

Nu jā to es atceros ka Dzirnupes ieteka Gaujā bija paplata un ļoti sekla, vienas smiltīs, grunduļiem ideāla vieta. Atceros airu laiva tur bieži pat uzsēdās uz sēkļa, nācās kāpt ārā un stumt :)
28.decembris 2011, 18:34 | links

vinji bija tur, kur dzirnupiite savienojas ar gauju :) nereaali daudz :) man zem taa tiltinja bija pirmaa liidaka muuzhaa uz vienu no tiem grunduljiem :)
28.decembris 2011, 18:30 | links

Liekat mierā grunduļus- tā ir mana svētā zivs!!! Es tos ķēru bērnībā, kad zāle bija zaļāka un ūdeņi tīrāki, kā sacīt jāsaka!
:DDD
28.decembris 2011, 18:18 | links

ZipBaits> saki 25g atpakaļ? Interesanti, apmēram tik pat gadus atpakaļ es tur augustā nodzīvoju 2 nedēļas, fāters dabūja atpūtas mājeli VEF bāzē, kura bija akurāt Dzirnupes krastā :) Par monstergrunduļiem neatminos, meženes gan turpat Gaujā tracināja. Es mācījos špiningot ar ņeveni, tak ne vella nevarēju piemest līdz plukšķa vietai :) Tovasar noķēru Gaujā pirmos zanderīšus, mazi gan tur ķērās, bik virs sprīža :)
28.decembris 2011, 18:18 | links

es jau ar par tiem grunduljiem vellu nedzinu :) kaadus 25 gadus atpakalj dzirnupiitee (savieno gauju ar dzirnezeru) bija taadi grundulji, ka bail staastiit, neticeesiet. Mees ar vecfaateriiti tad tos kjeeraam dziivajiem, bet reti kursh dereeja, jo bija par lielu. Vairs dziives laikaa taadus monstrus neesmu redzeejis nekur.
28.decembris 2011, 18:11 | links

Vabolite> iespējams, pēdējo reiz ar spinni pa Maltu nogāju liekas 2000. augusta beigās, virs Viļāniem, pie ļoti zema un dzidra ūdens, viss aizaudzis. Nemanījo ne copa, kādu sīkzivtiņu gan. 90to sākumā neslikti spiningojās smuki sapali, līdakas jau tad bija retums.
28.decembris 2011, 17:56 | links

Man ieskrēja prātā tieši tāds pats jautājums, kā Bralītim. Laikam jau esam baltkrievi...
28.decembris 2011, 17:49 | links

Bralitis> tieši guļbas(vismaz ap Viļāniem), buļbas laikam bija baltkrieviem.
28.decembris 2011, 17:41 | links

Sulla,kad esi pēdējo reizi tur bijis Maltas upē.Tagad viņus tur var meklēt ar uguni:((
28.decembris 2011, 17:41 | links

RedBull
Pameklē kazaraga recepti!Mož sanāk atrast!
28.decembris 2011, 17:33 | links

Guļbas vai buļbas .... piedod B burts pazuda :))
28.decembris 2011, 17:18 | links

Sulla guļas vai buļas ??? Cik noprotu ir runa par kartupeļiem??
28.decembris 2011, 17:17 | links

I nesmejiet, bērnībā tos atēdos, gardi gan! :) Daudz to bija Maltas upē, uj ku daudz. Tradicionāli Latgalei ome tos cepa uz pannas ar lokiem saldā krējuma mērcē, klāt jaunās guļbas. Bieži vien grunduļiem uz pannas asistēja sližuki(akmeņgrauži), ne mazāk garšīgi. Sasodīts pat siekalas saskrēja mutē to atceroties! :)))
28.decembris 2011, 17:11 | links

filēt:)
28.decembris 2011, 17:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager