Taiminju mammas taapat kaa lashu, paliek pie ikriem pa ziemu, ja tas protams ir iespeejams :) Paskatoties Salacas pavasaru bildes, kur vechi peec machiem tur rokaas lielos, skaidri un gaishi var redzeet, ka taas ir mammas :) Taiminju papi gan ilgaak kaa lashu paliek un dalja pat pavasarii vel ir, bet nu mammas vienmeer ir vairaak. Sulla-> pilniigi piekriitu, ka roteris ir kudi lielaaks kairinaajums, kaa shuupinjsh :) Es gan Nr.3 neizmantoju, ja nu vieniigi smago versiju :) Runaajot par Gaujas pietekaam, Tu mani vareetu paskolot, jo esmu galiigs oluhs :D Braslaa vispaar neesmu bijis un citaas, nav gadijies peecnaarsta periodaa pat redzeet kaadu zivi :) Cita lieta ir mazaas upes, kas kriit juuraa, taas gan ir vienkaarshaakas par aabeci, tap[eec arii uzskatu, ka iesaaceejiem jaasaak ar taam :) Pats gan kad saaku kjert raibos, saaku ar Gauju. Pirms daudz gadiem man bija gadijums Sveetupee, kad pavasarii uz dullo iemetu nelielu vobleriiti un velkot aaraa pamaniju, ka naak liidzi labs taiminjsh. Protams, ka taa satraucos, ka naakamajaaa metienaa iepisu pa preteejaa krasta akmeni un atluuza voblerim meeliite :D Ar to arii mana cope tai dienaa bij galaa, jo otra voblera jau protams nebija :D:D:D Jautri tagad atcereeties to uztraukumu, kas bija tai reizee, ka pat rokas triiceeeja :D Shogad man pakalj atnaakushi kaadi 10 gab., no kuriem kaadu pusi peec tam esmu pieshmaucis atkaartoti :) Pie shaadas gaisa temperatuuras, manupraat, vajag vai nu nelielu vobleriiti, vai Nr.4 rotinju, ar nosacijumu, ka ir iespeeja vinju notureet pie pashas grunts un lai virzaas uz priekshu kaa gliemis, savaadaak vinjsh pat ja redzees, neskries pakalj.. Kaa gradusnjiks ir +/- 0C" tas draugs paliek dikti stiivs.. Bet par pietekaa runaajot, esmu ieintereseets uzklausiit padomus :)
25.decembris 2011, 16:10 |
links