Gaujā Līdaku medīt, tas i (JAKOŽ)
2.jūnijs 2020, 22:30 | links
Es, protams, neko vēl neesmu noķērusi,jo droši vien kko daru ne tā un mans viedoklis nav objektīvs, bet 4x esmu bijusi Gaujā pie Alderiem un nekā..
Krika, 2.jūnijs 2020, 13:15
Neslēpšu,ka vienu mazu gumiju izvilku ar visu auklu,biju priecīga,ka vismaz vietā kko dabūju :D
Krika, 2.jūnijs 2020, 15:32
Iespējams :D bet es kaut kā neatlaidīgi cīnos lai dabūtu atpakaļ to, ko esmu iemetusi :D
Krika, 2.jūnijs 2020, 15:17
DSV [02.06.20]: Noraut galīgi nav bail, 2 rotus un vienu džiga zivi esmu tur atstājusi :DIzrāvi vārdus no mutes:d
Paldies par ieteikumiem ;)
Krika, 2.jūnijs 2020, 15:09
Tad jau Tu esi bijusi sliktā vietā,ka tik maz aprāvi,D
Noraut galīgi nav bail, 2 rotus un vienu džiga zivi esmu tur atstājusi :D
Paldies par ieteikumiem ;)
Krika, 2.jūnijs 2020, 15:09
Zinu,un neviens jau īpaši nevēlas dalīties un ieteikt vietas kuras ir izkoduši. Bet kā lai neko nezinot,tikai tik, cik ir lasīts, izvilina to zivi? :) jātaustās pašai vien ir. Ar katru reizi aizvien bezcerīgāk :)
Krika, 2.jūnijs 2020, 14:50
Krika [02.06.20]: Zinu,un neviens jau īpaši nevēlas dalīties un ieteikt vietas kuras ir izkoduši. Bet kā lai neko nezinot,tikai tik, cik ir lasīts, izvilina to zivi? :) jātaustās pašai vien ir. Ar katru reizi aizvien bezcerīgāk :)Pienāks svētki arī Jūsu mājās, galvenais ir nepadoties!
Karlis_K [02.06.20]: Pilnīngi nekā neesmu noķērusi. Mētāju ar spiningu gumijas zivtiņas, rotiņus.Gaujas specifika pazīstama un ir nokjerti labi lomi, Carnikavas puse, bet šogad ir pilnīgi kkas nesaprotams.
Krika, 2.jūnijs 2020, 14:07
Gaujai ir sava specifika, šo upi jāmāk lasīt :) Tajā ir aplauzušies jau daudzi ezeru līdaku matadori, zinu gadījumu kad viens Babītes un citu seklo piejūras ezeru ass Gaujā nenoķēra pilnīgi neko visas vasaras garumā. Jāzin kur sēž līdakas un kad tās ēd. Var kaut 40 dienas mētāt pa Gaujas tipiskajiem smilšu tukšnešiem un neko nenoķert.
Latgalietiss [02.06.20]: Nu Rīt iešu Gaujā pie Alderiem paprovēt. Bet paldies par atsauksmēm. "Iepriecinâja"Jā, pats prasu, jo esmu bijis reizes 4 ar spinu, 5 stundas staigājot paaris shvaki piesitieni.. -_-
Pilnīngi nekā neesmu noķērusi. Mētāju ar spiningu gumijas zivtiņas, rotiņus.
Krika, 2.jūnijs 2020, 14:07