urmaas [26.01.20]: Kaimiņa istabā ar no kūtspakaļas izvilktiem "aromātislajiem" zābakiem nepadancāsi.Irseeja istabā var, jo civillikums to neaizliedz!:)))
26.janvāris 2020, 11:05 | links
urmaas [26.01.20]: Kaimiņa istabā ar no kūtspakaļas izvilktiem "aromātislajiem" zābakiem nepadancāsi.Irseeja istabā var, jo civillikums to neaizliedz!:)))
irseejs [26.01.20]: bior,Mēs tev te šīrant nēsam ne kāds izziņu birojs!:)
Uzraksti lūdzu tiesību varas hierarhiju.
Uzraksti lūdzu 3 būtiskākās atšķirības starp iekšēju un ārēju tiesību aktu.
irseejs [26.01.20]: Uzraksti 3 atšķirības starp iekšēju un ārēju tiesību aktu.Uzrakstīšu vienu, pašu būtiskāko!
irseejs [26.01.20]: Kur tas rakstīts ka CL 1110. neattiecas uz makšķerēšanu?Kur ir rakstīts, ka attiecas?
irseejs [26.01.20]: Konkrētie saistošie noteikumi ir novada domes iekšējs tiesību akts.Jā, martiņ, zinu gan. Tā pat es arī zinu, ka novada domes iekšējie normativie akti, ja tie ir likumā noteiktā kartībā saskaņoti un ieviesti, konkrētā novada teritorijā ir saistoši un spēkā esoši.
Es ceru ka zini atšķiribas star iekšējiem un ārējiem tiesību aktiem?
irseejs [26.01.20]: Civillikums.Irseej, tu esi klauns un muldoņa Nr.1
1110.
urmaas [25.01.20]: Piensx [20:12]: Naits [44m]: urmaas [18:14]: Piensx [17:56]: Dzirdeju ka lai gauja makskeret, ir nepieciesams papildus license. Tas ir patiesam ta ir?LM ir tikai uz mākslīgajām ēsmām.Noteikumos par so nekur nav rakstits, vai es neredzu? Tikai par 1.10-31.12 un viss. Kur tas tiesi rakstits?Gaujā licenzēšanas posmos ir katrā pašvaldībā saistošie noteikumi pieņemti. Cēsu novadā ja nav licenzes tad nevar zvejot Gaujā ar mākslīgo ēsmu no saullēkta astronomiskā līdz saulrietam. Pārējās 24 h var zvejot uz dabīgo ēsmu. Droši grunteni, fideru, pludiņu.
Piensx, 25.janvāris 2020, 19:07
http://www.rivergauja.com/licenceta-makskeresana?fbclid=IwAR2_AkPDkdiwZJbfo6lR4lqnXTc0FOQ29NcMSqhx5uVjCFWoZ-YXT0ARmJEPaldies, palasiju. Bet tas ir tikai uz lasiem ne? Ja es vnk pec vimbas uz mormishkam braucu vai spiningot pec lidakam. Vai to var darit? Va tapat licensi vajag vai kko citu?Izlasi vēlreiz.
Piensx [25.01.20]: Naits [44m]: urmaas [18:14]: Piensx [17:56]: Dzirdeju ka lai gauja makskeret, ir nepieciesams papildus license. Tas ir patiesam ta ir?LM ir tikai uz mākslīgajām ēsmām.Noteikumos par so nekur nav rakstits, vai es neredzu? Tikai par 1.10-31.12 un viss. Kur tas tiesi rakstits?Izlasi vēlreiz.
Piensx, 25.janvāris 2020, 19:07
http://www.rivergauja.com/licenceta-makskeresana?fbclid=IwAR2_AkPDkdiwZJbfo6lR4lqnXTc0FOQ29NcMSqhx5uVjCFWoZ-YXT0ARmJEPaldies, palasiju. Bet tas ir tikai uz lasiem ne? Ja es vnk pec vimbas uz mormishkam braucu vai spiningot pec lidakam. Vai to var darit? Va tapat licensi vajag vai kko citu?