Vajag Baltijas reģionu atbalstīt...:)
1.janvāris 2020, 18:27 | links
Malgomajfisk [01.01.20]: Man ja patiktos ja viss būtu licenzēts,uz otru dīķa pusi vairāk copmaņi brauktu...)Es jau braucu, bet pāri okeānam, nevis jūrai :)
Cope73 [01.01.20]: irseejs [19m]: Cope73, paldies ka apjautājies. Es neko nenoliku, man taču žēl, bet tu gan varētu aizvest un nolikt nēģīšus un kazas biezpienu. :)Piedod draugs, bet tev nāksies ar to sadzīvot. Dzīve ir netaisnīga. Vēlu izturību un izdošanos! Un neaizmirsti par biezpieniņu.
Nu ja tev nēģīšus žēl, tad vismaz kazas biezpienu lūdzu aizved :)Nu žēl, ka tā. Sanāk, ka atkal samuldēji. Vārdus mētā kā lapas vējā...:(
irseejs [01.01.20]: Cope73, paldies ka apjautājies. Es neko nenoliku, man taču žēl, bet tu gan varētu aizvest un nolikt nēģīšus un kazas biezpienu. :)Nu žēl, ka tā. Sanāk, ka atkal samuldēji. Vārdus mētā kā lapas vējā...:(
Nu ja tev nēģīšus žēl, tad vismaz kazas biezpienu lūdzu aizved :)
irseejs [31.12.19]: Anton te nav jēgas neko rakstīt. Ir aitas, ir cirpēji. Es rītdien braucu uz Gauju, uztaisīšu pašīti pie Līgatnes pārceltuves, nodošu Šteinam sveicienus, nolikšu kaut ko ēdamu pie domes durvīm, lai cilvēks badā nenomirst :DIrseej,
irseejs [01.01.20]: Raih atbildi man uz vieni jautājumu. Tu zini kur palika Salacas licenču nauda? :)Nu personiski es, atšķirībā no tevis, ar 50niekiem atslaucīties nevaru atļauties!
Kurš to var nokontrolēt? :)
Atbilde atbilde ir tāda, ka visiem šie 10 eiro nav pa spēkam. Mums šeit ir vairākas sociālās grupas, ja neesi pamanījis.
Bet kā gan to varētu pamanīt, sēžot apzeltītā tronī :)
Raih 10 EUR dienā tas ir kosmoss. Nav LV tādas pirktspējas.
irseejs, 1.janvāris 2020, 15:33
irseejs [01.01.20]: Raih 10 EUR dienā tas ir kosmoss. Nav LV tādas pirktspējas.Centīšos nekļūt rupjšs... 10€-kosmoss?
Es saprotu, ka tu esi arogants wannabe pusbieznis, kurš citus uzskata par ņišebrodiem.
Varu derēt, ka tu pirmais būsi tas kurš sāks kurnēt un tur nebrauks, ja tur nebūs nobruģēts stāvlaukums džipam, nolīdzināti tie kalniņi un zivis nebūs tajā bedrē pie paša stāvlaukuma :)
Mums te līdz tādām cenām ir kā četrrāpus līdz ķīnas mūrim. Drusku ir jānolaižas uz zemes.
BrunoL [01.01.20]: Dēļ šiem bariem, ne uz Gauju, ne Salacu, nebraucu gadiem.Tādēļ jau atbalstīju licenzēšanu! Lai arī 10€ nav augsta maksa, bet tā tomēr atsijātu copmaņus, kam vienalga kur un ko ķert- ķipa ja reiz Gaujā jāmaksā, labak braukšu ķert ašukus uz dīķi... Turklāt, ja limitē dienas licenžu skaitu pa zonām, tad viss būtu pat lieliski.... Bet ne jau šādi - bez sajēgas, bez izskaidrošanas....