MEPPS vizuļi

Par meps vēsturi, vizuļiem un pielietojumu
Nezinu neesmu no Rīgas zinu ka Madonā var vēl kaut kur atrast ...
16.jūlijs 2009, 10:58 | links

Local, Rīgā tādi kaut kur ir aptaustāmi?
15.jūlijs 2009, 22:31 | links

ļoti labs vizulis man arī ir 3 izmēra minnow super vibrax tieši tāda pati kā apakšējā, tikai dzeltenā krāsā, Katru dienu vismaz 3 nerealizētas copes :D Kaut kā dīvaini viņam mazs āķis no kura līdakas atkabinas vaļā :((((

Pagaidām mans ejošākais vizulis =]
15.jūlijs 2009, 21:39 | links

Tāda veida
15.jūlijs 2009, 08:32 | links

Minnou super vibrax.
http://talks.mark-itt.ru/forums/icons/forum_pictures/000569/569466.jpg" alt="" />
cik lasu,baigi labas atsauksmes citos forumos.
15.jūlijs 2009, 08:29 | links

Nu , galvinātus materialus vispār nedrīkst tīrīt ar smilšpapīru, var bez talka un zaļās pastas to visu izdarīt , ar pelniem un vilnas materiālu, sliktākajā gadījumā ar filci ...
17.jūnijs 2009, 20:48 | links

Spožuma uzraušanai feina ir tā zaļā krievu pasta. Goja, laikam, saucās. Uz filca vai vilnas drāniņas uzpilinu eļļu, pastu klāt un ir OK.
17.jūnijs 2009, 19:44 | links

Man ir saglabājies viens 70. gadu Mepsis, sūtīts no štatiem, ar sudraba lapiņu, kurai nobružājuma vietai cauri spīd dzeltens. Nedomāju, ka tajā laikā ķīnieši, vai malaizieši štancēja mepšus:)Tagad visas makšķerlietu firmas ir pārbazējušās uz Ķīnu.
17.jūnijs 2009, 19:38 | links

Ārstiem bija tāda viela kā talks.Uz lupatiņas-parīvē un spīd.Tādu lietu kā smilšpapīru mani vizuļi nav redzējuši.Tāds balts pulverītis ir.
17.jūnijs 2009, 18:13 | links

Nu ja , īstu kaparu gadās ka nemaz netīra un ir kad tīra, tas ir kāds tonis pašam vai zivīm patīk ...
17.jūnijs 2009, 18:06 | links

Man šitā gadījās ar no Īrijas sūtītiem lašu bleķiem. Kapara lāpstiņas it kā apsūbēja un palika plankumainas. Tiesa, copes kvalitāti tas neietekmēja.
:)
17.jūnijs 2009, 17:53 | links

To jau es te visu laiku centos iepriekš iestāstīt , ka ne tikai savaram ir nozīmes ... Diez vai starp šīm populārām( nedārgām) firmas ražojumiem ir izmantoti viscaur viens materiāls ( šeit kapars) ...Un izskatās ka kvalitāte krītās ...
17.jūnijs 2009, 17:46 | links

Roli, var gadīties, ka lāpstiņas nav viscaur kapara, bet anodētas.
17.jūnijs 2009, 17:39 | links

Atpakaļ jau nenesīšu, sliktākā gadījumā pats pēc tam pārkrāsošu (vienkārši tajā bodē tos vairs nepirkšu), jo citur pirktiem nav ne vainas kaut gan cietuši ir daudz vairāk ...
17.jūnijs 2009, 17:37 | links

Nu tā jau ir ka gribās ka ir tas kapars.Var jau nest atpakaļ uz veikalu un teikt,ka kapars nokrita-bet vai ir jēga?Ja nopērk pa kādiem padsmit ls-tad gan.
17.jūnijs 2009, 17:33 | links

Var jau būt ka viņi ir kā hamelioni, bet ja es nopērku kapara tad gribās , lai tāds arī paliek, vismaz līdz šim biju tā naivi iedomājies:))
17.jūnijs 2009, 17:26 | links

Dažiem zem otras krāsas trešā ar parādās.Tā lūk.Bet ja uz viņiem ņem,tad p.... kas tas pa dzelzi.
17.jūnijs 2009, 17:20 | links

Nu hz...
Tie kas viņus štancē, tie tik zin kas ir kas.
17.jūnijs 2009, 17:17 | links

Atgriežoties pie šīs Meppa tēmas, necik sen ievēroju, vienam Meppa (Made in France)rotam, kuru iegādājos dažus mēnešus atpakaļ , kapara pārklājums dažādās vietās uz lapiņas ir nost ! Jāsaka ka rots strādā labi , bet makšķerēts ir tikai trīs reizes un nekādos kokos vēl nav pabijis ...Ir Meppa roti , kuri man ir gadus 6-7 un nekas tās nav nekad bijis ....Šeit nu ir tā kvalitāte, kaut gan sarkanie punkti uz rota stāv kā iekalti !
17.jūnijs 2009, 15:45 | links

Nu man jau "ačkot" nav ko , tas jau tā kā Tev vairāk...:))
10.jūnijs 2009, 23:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager