берш, kas tas tāds ?
3.marts 2014, 19:31 | links
Taks
Zivij "stumjot" mānekli uz priekšu pavada atbrīvojās, tobiš copi nemani. Savukārt āķim esot pamatauklā kustini to kur gribi tāpat sajutīsi.'Tas ir tas parko Zaraza raksta! :)
urmaas, 26.septembris 2013, 21:24
Texas, carolina, wacky, отводной поводок u.c. atvasinājumi... Visas šīs montāžas metodes neapšaubāmi ir efektīvas un rezultatīvas, taču mazāk jūtīgas un atraktīvas pašā copes procesā kā tādā... Jebkura pavadiņa, kas nodalīta no pamatauklas, neatkarīgi no montāžas un svina veida, būtiski samazina jūtību... Ar šīm metodēm bieži vien var noķert vairāk, bet kaifs no procesa tomēr lielāks ar klasisko džigu un DS, kur māneklis ir tiešā kontaktā ar pamatauklu... Tas, protams, tikai mans personīgais viedoklis :)
zaraza, 26.septembris 2013, 11:13
Taks, 26.septembris 2013, 20:41
Texas, carolina, wacky, отводной поводок u.c. atvasinājumi... Visas šīs montāžas metodes neapšaubāmi ir efektīvas un rezultatīvas, taču mazāk jūtīgas un atraktīvas pašā copes procesā kā tādā... Jebkura pavadiņa, kas nodalīta no pamatauklas, neatkarīgi no montāžas un svina veida, būtiski samazina jūtību... Ar šīm metodēm bieži vien var noķert vairāk, bet kaifs no procesa tomēr lielāks ar klasisko džigu un DS, kur māneklis ir tiešā kontaktā ar pamatauklu... Tas, protams, tikai mans personīgais viedoklis :)
Udo, ta kāda atsķirība kāda ūdens tilpne, galvenais lai nav pārāk liels dūņu slānis apakšā!!!
Vairis30, 26.septembris 2013, 08:52
Nu tur kur es copēju nav baigās dūņas bet cik saprotu tad ja nav straume tad māneklis gulēs tikai nekustīgi grunts un viss.Upē tad savādāk tur straume to kustinātu bet ezerā diezvai tas strādātu!
udo733, 26.septembris 2013, 09:02
Es gan neesmu šādu sistēmu izmantojis, bet gumija pietīšanas brīdī paceļas no grunts, bet krīt lēnāk, jo svins nav pie pašas gumijas.
Un straume šim procesam nav vajadzīga. :)
Morbidejs, 26.septembris 2013, 10:42
Udo, ta kāda atsķirība kāda ūdens tilpne, galvenais lai nav pārāk liels dūņu slānis apakšā!!!
Nu tur kur es copēju nav baigās dūņas bet cik saprotu tad ja nav straume tad māneklis gulēs tikai nekustīgi grunts un viss.Upē tad savādāk tur straume to kustinātu bet ezerā diezvai tas strādātu!
udo733, 26.septembris 2013, 09:02
Vairis30-Tu esi pareizās štelles atradis,tagad tik jāiegādājas un jāsien. Vēlviens plusiņš šīm štellēm ir tas ka var vieglāk apcopēt lielākus dziļumus nekā ar džiggalvām, protams arī mānekļa spēle ir daudz seksīgāka par dropšotu un džigu.
zops, 25.septembris 2013, 23:14
Vispār nākamvasar es ieteiktu paeksperimentēt ar zandartu velci pusūdenī tajā pašā Daugavā.
Maile ta pa augšu skrien, ne 8 m dziļumā cīnās ar kesona slimību..
apelsins, 19.septembris 2013, 14:22
Pat ne pusūdenī, bet aptuveni 2m max. Tas strādā, bet ne pašā agrā rītā. Vakarā izteikti. Pamatā vienmēr viens māneklis (manā gadijumā gumija) iet pa augšu. Copes ir.
kraft, 19.septembris 2013, 17:04
Vispār nākamvasar es ieteiktu paeksperimentēt ar zandartu velci pusūdenī tajā pašā Daugavā.
Maile ta pa augšu skrien, ne 8 m dziļumā cīnās ar kesona slimību..
apelsins, 19.septembris 2013, 14:22