Zandartu cope

берш, kas tas tāds ?
3.marts 2014, 19:31 | links

Jāsāk pamazām apkopot šīs spiningošanas sezonas iespaidi. Manu rezultatīvāko džiga mānekļu TOP 3:
1. Keitech Swing Impact 4"
2. Pontoon21 Homunculures Awaruna 3"
3. Lucky John TIOGA 2.9",3.9" / Lucky John Bugsy Shad 3.9"
31.oktobris 2013, 11:19 | links

Taks
Zivij "stumjot" mānekli uz priekšu pavada atbrīvojās, tobiš copi nemani. Savukārt āķim esot pamatauklā kustini to kur gribi tāpat sajutīsi.'Tas ir tas parko Zaraza raksta! :)

urmaas, 26.septembris 2013, 21:24

Droši, ka nesaprotam viens otru, varbūt...Lieta tāda,ka klasiskai Teksasai eksistē ierobežotāji ( "stopori" ), kurus uzver uz auklas tādā attālumā no lodes, kādi ir copes apstākļi. Asaru copē man lode bieži vien ir praktiski fiksēta. Līdaku copē lodes "staigāšanu" man ierobežo stīgas pavada-5cm-15cm. Zivs "pastumšanu" varbūt nemanu, copi parastu manu, bet, katram savs, uz patiesību nepretendēju.
26.septembris 2013, 21:52 | links

Taks
Zivij "stumjot" mānekli uz priekšu pavada atbrīvojās, tobiš copi nemani. Savukārt āķim esot pamatauklā kustini to kur gribi tāpat sajutīsi.'Tas ir tas parko Zaraza raksta! :)
26.septembris 2013, 21:24 | links

Texas, carolina, wacky, отводной поводок u.c. atvasinājumi... Visas šīs montāžas metodes neapšaubāmi ir efektīvas un rezultatīvas, taču mazāk jūtīgas un atraktīvas pašā copes procesā kā tādā... Jebkura pavadiņa, kas nodalīta no pamatauklas, neatkarīgi no montāžas un svina veida, būtiski samazina jūtību... Ar šīm metodēm bieži vien var noķert vairāk, bet kaifs no procesa tomēr lielāks ar klasisko džigu un DS, kur māneklis ir tiešā kontaktā ar pamatauklu... Tas, protams, tikai mans personīgais viedoklis :)

zaraza, 26.septembris 2013, 11:13

Taks, 26.septembris 2013, 20:41

Nesapratu , kas un kur Teksasas montāžā ir nodalīts no pamatauklas. Viss ir tiešā kontaktā ar pamatauklu, jūtība super. Protams, pielietojums tur,kur tas nepieciešams. Tikai un vienīgi manas domas...
26.septembris 2013, 20:48 | links

Texas, carolina, wacky, отводной поводок u.c. atvasinājumi... Visas šīs montāžas metodes neapšaubāmi ir efektīvas un rezultatīvas, taču mazāk jūtīgas un atraktīvas pašā copes procesā kā tādā... Jebkura pavadiņa, kas nodalīta no pamatauklas, neatkarīgi no montāžas un svina veida, būtiski samazina jūtību... Ar šīm metodēm bieži vien var noķert vairāk, bet kaifs no procesa tomēr lielāks ar klasisko džigu un DS, kur māneklis ir tiešā kontaktā ar pamatauklu... Tas, protams, tikai mans personīgais viedoklis :)

26.septembris 2013, 20:41 | links

100%
26.septembris 2013, 19:14 | links

26.septembris 2013, 11:13 | links

Udo, ta kāda atsķirība kāda ūdens tilpne, galvenais lai nav pārāk liels dūņu slānis apakšā!!!

Vairis30, 26.septembris 2013, 08:52
Nu tur kur es copēju nav baigās dūņas bet cik saprotu tad ja nav straume tad māneklis gulēs tikai nekustīgi grunts un viss.Upē tad savādāk tur straume to kustinātu bet ezerā diezvai tas strādātu!

udo733, 26.septembris 2013, 09:02

Es gan neesmu šādu sistēmu izmantojis, bet gumija pietīšanas brīdī paceļas no grunts, bet krīt lēnāk, jo svins nav pie pašas gumijas.
Un straume šim procesam nav vajadzīga. :)

Morbidejs, 26.septembris 2013, 10:42

Manuprāt ezerā varētu provēt šādu sistēmu galā spraužot nevis gumiju bet dzīvo zivteli!!!
26.septembris 2013, 10:48 | links

Udo, ta kāda atsķirība kāda ūdens tilpne, galvenais lai nav pārāk liels dūņu slānis apakšā!!!

Nu tur kur es copēju nav baigās dūņas bet cik saprotu tad ja nav straume tad māneklis gulēs tikai nekustīgi grunts un viss.Upē tad savādāk tur straume to kustinātu bet ezerā diezvai tas strādātu!

udo733, 26.septembris 2013, 09:02

Es gan neesmu šādu sistēmu izmantojis, bet gumija pietīšanas brīdī paceļas no grunts, bet krīt lēnāk, jo svins nav pie pašas gumijas.
Un straume šim procesam nav vajadzīga. :)
26.septembris 2013, 10:42 | links

Par Carolina rig ir daudz materiāli, ja lasat angļu vai vācu valodās, vajag tikai iemest google un papētīt. Esmu mēģinājis strādāt ezerā, nav ne vainas, uz asariem strādā. Tikai tā kā man nav tik daudz atbilstoši kātu, negribas visu laiku pārsiet sistēmas. Vienā no šīs sezonas raidījumiem "Makšķerēšanas noslēpumi" Salmo komanda ar šo Texas rig un Mr. Greedy veiksmīgi ķēra līdakas, laikam Burtniekā. Tā kā sistēmas ir universālas gan upēs, gan stāvošos ūdeņos. Atšķirībā no otvodnoi povodok - nenotiek auklas savērpšanās.
[http://www.angeln.de/Angeltechniken/Angeltechnik-Carolina-Rig-76]
26.septembris 2013, 09:15 | links

26.septembris 2013, 09:02 | links

26.septembris 2013, 08:52 | links

Vairis30-Tu esi pareizās štelles atradis,tagad tik jāiegādājas un jāsien. Vēlviens plusiņš šīm štellēm ir tas ka var vieglāk apcopēt lielākus dziļumus nekā ar džiggalvām, protams arī mānekļa spēle ir daudz seksīgāka par dropšotu un džigu.

zops, 25.septembris 2013, 23:14

Nu jā doma laba, tikai žēl kad tas tikai upē varētu strādāt!!!
26.septembris 2013, 08:27 | links

Vairis30-Tu esi pareizās štelles atradis,tagad tik jāiegādājas un jāsien. Vēlviens plusiņš šīm štellēm ir tas ka var vieglāk apcopēt lielākus dziļumus nekā ar džiggalvām, protams arī mānekļa spēle ir daudz seksīgāka par dropšotu un džigu.
25.septembris 2013, 23:14 | links

Crizzy savā albūmā bija ielicis bildi

Mani ieinteresēja un ar Zobs piebildi, atradu šo:

Texas rig svariņi

25.septembris 2013, 08:18 | links

Labdien.
Kāds džiga kāts ir nepieciešams zandartu džigošana??Parsvarā darbojos pa usmu un lielupi..
Cik diametra aukla ir vajadzīga??
21.septembris 2013, 22:04 | links

Vispār nākamvasar es ieteiktu paeksperimentēt ar zandartu velci pusūdenī tajā pašā Daugavā.
Maile ta pa augšu skrien, ne 8 m dziļumā cīnās ar kesona slimību..

apelsins, 19.septembris 2013, 14:22

Pat ne pusūdenī, bet aptuveni 2m max. Tas strādā, bet ne pašā agrā rītā. Vakarā izteikti. Pamatā vienmēr viens māneklis (manā gadijumā gumija) iet pa augšu. Copes ir.

kraft, 19.septembris 2013, 17:04

Man strādā 11 cm Rapalas vobleris. Imitē maili. Max iegrime laikam 1,8 m.
19.septembris 2013, 20:06 | links

Vispār nākamvasar es ieteiktu paeksperimentēt ar zandartu velci pusūdenī tajā pašā Daugavā.
Maile ta pa augšu skrien, ne 8 m dziļumā cīnās ar kesona slimību..

apelsins, 19.septembris 2013, 14:22

Pat ne pusūdenī, bet aptuveni 2m max. Tas strādā, bet ne pašā agrā rītā. Vakarā izteikti. Pamatā vienmēr viens māneklis (manā gadijumā gumija) iet pa augšu. Copes ir.
19.septembris 2013, 17:04 | links

Skaidrs ir tas, ka nekas nav skaidrs.. kamēr zivij nav piekabināts GPS un saglabāti dati par tās atrašanās vietām ūdenstilpnē vismaz 1 gada garumā, tā visa ir teorija bez reāliem faktiem. Amerikāņi gan raksta, ka saulainās dienās zandarts ir dziļumā, bet vējainās vai mākoņainās - atrodams visā ūdenstilpnē.
19.septembris 2013, 16:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager