Zandartu cope

Jonijs- vietējais, ja ņem kādus 20km radiusu :):):)
Gadus 30 atpakaļ gan visas vasaras tika pavadītas no Salaspils līdz Meinarda salai- tgad pa retam- ir vietas kur aizskriet tuvāk- labāk laiku pavadu pie upes nekā ceļā ;)
Līdz ar to vairāk dzīvojos pa Rīgu un Jūrmalu- Daugava no Katlakalna uz leju, Buļupe, Lielupe noz Slokas uz leju, nu Ķīsītis šad tad, kad gribas zuti vai līni- bet tas pavasarī.
7.jūnijs 2013, 00:34 | links

man tikai joprojaam "shodi" pie pashas laivas. shovakar kaadi 6-7... jaamaina ar aakjiem buus kaut kas. ir kaads meegjinaajis tioga ieteerpt divzhuburii?

dzhi, 6.jūnijs 2013, 23:13

Tev bremze strādā labi? tas ir kritisks aspekts!
Zonderim nepatīk nestrādājoša bremze, pareizāk sakot patīk, bet tev var nepatikt :)

Tiogai vari likt uz lielā āķa maziņu labu 3žuburi, piestopētu ar stopari. Paskaties Lucky John FB lapā, tur bija bildes. Tukšās copes tas daudz nepalielina, jo āķu laukums diezko nepalielinās,
bet sēž gan labāk. Vēl variants, paskaties manā pagajušā gada albumā, tur ir rokdarbu sistēma,
strādā labi, bet lai kvalitatīvi to uztaisītu, baigais čakars, sevišķi, ja gumijas sanāk apraut. un arī dzīve īsāka, tādām sodības sistēmām.

Es esmu izmēģinājis ntos variantus ar āķu sistēmām, un pagaidām secinājumi nav vienozīmīgi. Labu superasu āķi un spēcīgu piecirtienu pagaidām neatsver neviena superāķu sistēma. Jo jebkuri papildus dzelži ihmo samazina copju skaitu vai kvalitāti.
7.jūnijs 2013, 00:14 | links

man tikai joprojaam "shodi" pie pashas laivas. shovakar kaadi 6-7... jaamaina ar aakjiem buus kaut kas. ir kaads meegjinaajis tioga ieteerpt divzhuburii?
6.jūnijs 2013, 23:13 | links

Kundziņsala-elevators, kā tur izskatās ,nav kāds bijis iemeiģināt? katrā ziņā uzrakstīšu rīt kādu atskaiti par šo rajonu.
6.jūnijs 2013, 19:28 | links

Zonderi uzpludinājumos tīri forši jem ari pa dienu.Napig vēl sevi mocīt un sēdēt pa naktīm.:)) Labākā zacene šamiem protams ir dzīvais.Bet gummi ari nesmādē.:)
6.jūnijs 2013, 18:27 | links

Nu jā, es no laivas tikai. Nav gadījies neko noraut. :) Tur jau uzpludināts ir un apakšā ne tikai dolomīts, bet celmi. Līdz ar to domāju pretzāļu āķis jāuzliek, jo ja pati galva tiek starp dolomītiem ta izčakarēt ārā var vēl, bet ja āķi celmā ierauj, ta i pakaļā.

Jonjs, 6.jūnijs 2013, 16:21

Jonij , Tev vajag šitādu verķi un celmi būs Tavi labākie draugi , izrausi savējo un vēl piecus , kas tajā celmā ierauti .
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-41236.htm
6.jūnijs 2013, 18:22 | links

jap!

lacuks007, 6.jūnijs 2013, 17:04

Tu šovakar arī būsi?Es varētu Tev pievest vēl gumijas tam Kokneses puikam.Es braukšu ap 20.00.
6.jūnijs 2013, 17:45 | links

Ediitis, tu esi vietējais? :)
6.jūnijs 2013, 17:05 | links

jap!
6.jūnijs 2013, 17:04 | links

vakar mazais baltais no 23-03 3 smuki zonderi un 2 pie laivas aizgāja :)

lacuks007, 6.jūnijs 2013, 16:50

Tu uz dzīvo sēdi?
6.jūnijs 2013, 16:56 | links

vakar mazais baltais no 23-03 3 smuki zonderi un 2 pie laivas aizgāja :)
6.jūnijs 2013, 16:50 | links

Jonij, tev atkal palīdzēs pasmags "atsitējs"- forumā daudz variantu redzēti- pašam patīk ar ķēdītēm- universāls, lai gan pamatā vobleriem domāts!
6.jūnijs 2013, 16:31 | links

Nu jā, es no laivas tikai. Nav gadījies neko noraut. :) Tur jau uzpludināts ir un apakšā ne tikai dolomīts, bet celmi. Līdz ar to domāju pretzāļu āķis jāuzliek, jo ja pati galva tiek starp dolomītiem ta izčakarēt ārā var vēl, bet ja āķi celmā ierauj, ta i pakaļā.
6.jūnijs 2013, 16:21 | links

Klasika strādā- arī Saulkalnē :)
Jautājums jau bija par izdevumu/norauto mānakļu samazināšanas iespēju, nevis par to kas strādā vai nestrādā ;)
6.jūnijs 2013, 16:03 | links

Saulkalnē labi strādā arī klasiskais džigs :)
6.jūnijs 2013, 15:39 | links

Manuprāt, pavadiņu sistēma un labs ofseta āķis ir labākais risinājums copei šādās problemātiskajās vietās. Ja tomēr trāpa zacepā tad parasti zaudēju tikai svinu. Vēl var mēģināt piemeklēt tādas trubiņas no plastmasas/gumijas (nezinu kā to materiālu pareizi sauc - nav pārāk mīksts vai ciets), kuras gabalu uzmauc svinam. Tad svins vieglāk "izslīd" no zacepa akmeņainās vietās.
6.jūnijs 2013, 15:21 | links

njā, es ar domāju pamēģināt galā iekārt svina stienītu, bet augstāk gumiju pavadā, varbūt mazāk sprūdīs akmeņos ...
6.jūnijs 2013, 14:47 | links

RXG padoms līdz džigojot pret straumi- Saulkalnē tā praktiski nav (ja domāju pareizo vietu :) )
Valnaana padoms labs- der akmeņainās vietās, arīkokos, ja nav BAIGI iecirsts- dolomīts pamīksts un parasti ieķīlēts svins, ar visu kas klāt, tur arī paliek :(
Es izmantoju "a ļa dropšot" sistēmu tādās vietās- pamatauklai galā karabīni uz kuras uzkabinu gumiju ar āķi un fluorkarbona (kādreiz monofilu ar reālo testu mazāku par pamatauklu) pavadu 20-80cm garu, atkarībā no auklas leņķa pret gultni (doma gumiju turēt 10-15 cm virs gultnes pie nostieptas auklas), bet pavadai galā svina "pirkstiņus"/stienīšus- 5-8mm diametrā- zaudējumu daudz mazāk (sevišķi gumijas un āķu), spēlēt var arī gandrīz uz vietas- tikai kātu gan jūtīgu vajag- esmu uzgāji vienu, kurš patīk MAN (cik makšķernieku tik viedokļu :) )- garums 2,95 un tests 8-23 vai 28g- stipri paciets un viegls džiga kāts ar ļoti jūtīgu spici.
6.jūnijs 2013, 13:08 | links

Ja tas nepalīdz, var piekabināt kādu sprunguli, zaru utml peldošu priekšmetu, stāvošā ūdenī ir sarežģītāk, tur jālieto tā saucamā "atšaušana" - nospriego auklu līdz maksimumam gan ar kātu gan ar roku pie spoles, tad strauji nolaid kātu un atlaid auklu - darbojas +-80 proc. gadījumu.
6.jūnijs 2013, 11:56 | links

Lai nezaudetu daudz vizuļu zandartu ķeršanai, no zacepa lielāko daļu var atbrīvoties sekojoši: Palaiž brīvi auklu pa straumei, nogaida, lai straume to izstiepj. Izstiepjot aukla aiziet aiz vizuļa. Nostiepjās. Tad ļoti lielā vēzienā piecērt. Ūdens pretestība neļauj auklai slīdēt pa ūdeni tuvāk, bet ieadarbojās uz vizuli un to pavelk straumes virzienā, tā atāķējoties.....
6.jūnijs 2013, 11:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager