kraft domaaju lielaaka probleema ir dolomiita blukji,starp kuriem ievelc cheburashku,tur neko nevar atliekt,domaaju tieshaam tiroles nuujinja vieniigais kaa samazinaat tos zaudeejumus
6.jūnijs 2013, 11:18 | links
Tu copē no laivas vai krasta? es pāris vakarus pastaigāju pa Saulkalnes betonu - tracina zacepi ... pa vakaru norāvu neskaitāmas čeburaškas ar dārgajām tiogām :( pilnīgs murgs, nonācu pie secinājuma, ka no krasta Daugavā copēt nereāli ...
Archey, 6.jūnijs 2013, 10:28
Sveiks,
Tu copē no laivas vai krasta? es pāris vakarus pastaigāju pa Saulkalnes betonu - tracina zacepi ... pa vakaru norāvu neskaitāmas čeburaškas ar dārgajām tiogām :( pilnīgs murgs, nonācu pie secinājuma, ka no krasta Daugavā copēt nereāli ...
Nu tad pamēģini drop shot - būs mazāk zacepu!
Davis-Di, 6.jūnijs 2013, 10:37
Sveiks,
Ar mandulam Daugavā normali...Voleros,...Daugmalē...Ķegumā...cope tad, kad ar gumijam tukš. Ja kāds teiks, ka ar mandulam cemerēšana- murgs!!
Akella, 6.jūnijs 2013, 10:00
Ir te kāds kas ar mandulām ķer zandartu?Kādi rezultāti???
udo733, 5.jūnijs 2013, 18:36
pagaidām nekā,tas Lielupē,pietrūkst pacietības visu dienu testēt,ir gan zivīgs vobleris ,gan dzīvo vienmer varu dabūt...
mazkalns, 5.jūnijs 2013, 20:44
Ir te kāds kas ar mandulām ķer zandartu?Kādi rezultāti???
udo733, 5.jūnijs 2013, 18:36
Mans zandartu laiks parasti no 22:00 - 5:00 un par rezultātiem nesūīdzos :)
JOHNNYR, 3.jūnijs 2013, 11:35
Ka ar zandartiem Sāruma ezeraa? visi saka ka tur ir bet dzigotajus neesmu manijis. Tas man tuvu laukiem un ceru tur izdabut savu 1mo zandereenu šovasar :)
holmz, 4.jūnijs 2013, 19:32
Tiešām nezinu par džigotājiem,bet noteikti zinu,ka zandarti tur ir.Un nelegālie tīkli ir un zandarti tajos ir.Nedaudz pazīstu vienu maliķi-gaļenieku.
andis47, 4.jūnijs 2013, 23:46
Riktīga aktivitāte ir tikai vakarā un naktī.Zandarts barojas naktī.Pa dienu kur tumsa . Paskaties tam vellam acīs - viens perlamutrs :)) Parasti Ķīsī normāla cope sākas no 4 pēcpusdienā,lielākā aktivitāte tieši saulrietā ( vasarā ap 23) Tad uzreiz tumsā kādas 2 stundas. No rīta man vēl neviens nav trāpījies,,,varbūt tāpēc ka patīk pagulēt :)
Bralitis, 5.jūnijs 2013, 13:49
Vēlreiz par zandartiem. Kā kurā ezerā, dažos pēc pulksten 5 no rīta vairs nav ko darīt, atkal citos var ķert visu dienu gan džigojot, gan velcējot, gan uz dzīvo... Ēsma vai māneklis ir otršķirīgs, es domāju, pareiza vieta un pareizs laiks ir primāri.
valnaans, 4.jūnijs 2013, 22:20
shogad saaku apguut dzhigu un saskaaros ar probleemu, ka ljoti daudz "shodu" pie pashas laivas. paardeveejs/kosultants veikalaa uz eedamgumijaam ar "cheburashkaam" ieteica likt ofseta aakjus, kas man liekas arii nospeelee galveno feileri, bet varbuut taas ir manas iedomas. Kaadi veel vareetu buut varianti? Ar kaatu caursitu viennoziimiigi muti, jo meegjinaaju piecirst pat vairaakas reizes, bet pie laivas atkal "shods"...
dzhi, 5.jūnijs 2013, 09:27