Zandartu cope

lieki piebilst ka 14 gadus neesmu zivis ēdis :) man pašam personīgi ar labāk patīk ar slīdošo! eh vajadzēja parādīt vēl sistēmas. ja kādam ir kādi jautājumi droši jautājiet- apskaidrošu :)
14.jūnijs 2012, 19:55 | links

urmaas , nevaru nepiekrist... mani ieintriģēja tava pieredze - mono vs fluo... labprāt uzklausītu, bet atbildēt varēšu vēlu vakarā. paldies:)
14.jūnijs 2012, 19:34 | links

Ar sistēmu,kuru rādija raidijumā,tik sāku copēt zanderus.Pagāja pāris sezonas,kamēr tiku pie slīdošajiem sviniņiem.(Paldies kolchoza virpotājam par formiņu).Tas bij ne tik tālajos 80-tajos.Tad bez tiem sākās ari funktieris par zvaniņu uc smagumu lietderību copējot zanderus.Straumē protams bez tiem neiztikt.Bet mierīgā straumītē,vai stāvošā ūdenī var iztikt ar ko pavisam vieglu.Galvenais lai auklu notur nokarenā stāvoklī un copi var saskatīt.Par griezulīša nepieciešamību,cerams ka nevienam te nav jāskāidro.Raidijumā rādītie āķi manā skatijumā ir palieli.Tomēr lietojot fileju,vajadzētu lietot āķus ar garāku kātiņu.Savukārt dzīvajam pietiks ar īsāku.
Te dažs labs izsakās par sliktu copei ar grunteni uz dzīvo.Tam apsolūti nepiekrītu.Jo tur IR savs kaifs.Kaut pats pēdējos gadus pārsvarā copēju ar mākslīgajām ēsmām,tomēr reizēm gribās pasēdēt krastā pie ugunskura un pacopēt ar gruntenēm.Bet kā jau ne vienu reizi vien te tika pieminēts -katram savs.
Par to cik kurš zivis stiepj mājās ,lai ir uz paša sirdsapziņas.
Pēc gaļas ari uz veikalu var aiziet. :))
14.jūnijs 2012, 19:25 | links

Labs raidījums. Ir ļoti daudz knifu un knifiņu – par kuriem nedaudz te arī runāja - kas padara šo copes veidu interesantu un pat aktīvu. Tā kā nav nekāda trula sēdēšana ;) Normunds lietoja mazo filejiņu un tāpēc āķis rīklē – piecirst nevajadzēja.
14.jūnijs 2012, 18:49 | links

Labs video!!!

Bet cik makskernieku tik paneemienu, katram savs!:)
14.jūnijs 2012, 18:46 | links

Tieši to Skutāns ari gribēja pateikt! :)
14.jūnijs 2012, 18:21 | links

skutans.....lielakaa makskernieku dalja nemaz naz zivju edaaji.....:) takaa svariigaakais ir process....:D
14.jūnijs 2012, 18:18 | links

Labs raidījums , Lāčuk , malacis , jā par sistēmu , tad ar slīdošo svinu ir labāk , bet nu kas pie kā pieradis .
14.jūnijs 2012, 17:28 | links

Ri4i20> ļoti strīdīga tēma, bmw, mersedess... ja tā nopietni , noķert to zanduli nav nekāda māksla... māksla ir dabūt viņu pie ēšanas , da jeb kura vietā tu astrastos neatkarīgi no gadalaika, l-apstākļiem utt. tā jau ir tiešām māksla:)
14.jūnijs 2012, 17:27 | links

Es domāju pavisam mazu - 3-4 cm karūsiņu, vai arī lielākas fileju. Vieta: Daugava
Un kā būtu ja svina vietā pieliktu fīdera barotavu ar barību, kas piesaista sīkzivis?
14.jūnijs 2012, 17:07 | links

zandartam labāk slaidas zivteles! jo viņam nav opcija kā līdakai kad mute ir 2x lielāka par pašu :D
14.jūnijs 2012, 16:43 | links

Raidijums ir ielikts!
14.jūnijs 2012, 16:43 | links

Klau, a ko zanders saka par karūsu, kā esmas zivtiņu?
14.jūnijs 2012, 16:42 | links

Te Brālītis par āķiem -
Es izmantoju fluoro min.0,3 - šogad nekur nevaru dabūt 0,34 - 0,4 . Pagāšgad Ds -jot zanderus dabūju kādas 4 vai 5 līdakas(visas apm 2 nieces). Nevienu reizi nepārkoda ... un interesanti ka āķis vienmēr bij sānos aiz lūpas - tas laikam tikai uz Ds . Ja ēsmu ierij pēc klasisakas sistēmas tad varbūt nokodīs .... Rezultāti protams jūtami atšķiras jaizmanto f-karbonu vai parasto monofīlo. Un protams pats galvenais -ass āķis . Izmantoju tikai mosquito .Asākus par šamiem vēl neesmu sastapis .Man 2 gadu laikā nav bijusi vēl neviena tukšā cope,,,iziet kauliem kā sviestam cauri.Tagad jau rēķins - 4 zemmēri ,1 mērs . Biju tikai vienu reizi . Copēt sāku prasti tikai kad saule riet.
7.jūnijs 2012, 22:36 | links
14.jūnijs 2012, 16:30 | links

Starp BMW un Mersedes:))
Mana skatijumaa dziiva eesma buus vienmeer labaka/rezultativaaka.....bet laikam atkariigs no meistariibas:D
14.jūnijs 2012, 16:08 | links

par to spinings pret dzīvo ir kā mūžīgais strīds starp BMW un AUDI :D
14.jūnijs 2012, 16:00 | links

Nākamreiz uzlieciet tikai mono, jābūt labāk.
14.jūnijs 2012, 15:56 | links

Jālaiž vaļā no 5-8kg! Tās ir produktīvākās...
14.jūnijs 2012, 15:55 | links

Fliper
1. Zivis ir jāķer un jāēd.
2. Zivis virs 5 kg, jālaiž atpakaļ
3. Jebkurš zemmērs jālaiž atpakaļ
4. Attiecīgas zivs saķerta norma, vienalga vai dzīvais, vai dzigs, katra paša ziņā cik no tām paturēt vai atlaist.
Es eju ķert, lai noķertu, un atpūstos no ikdienas, piedomāju pie niansēm, lai rezultāts būtu vienmēr.
Jā, man garšo un es uzturā lietoju zivis un uz copi eju ar domu noķert.

Ja ko dara, tad ir jābūt rezultātam, no tā ir gandarījums, ja pie kājas rezultāts, tad var arī tauriņus ķert.
14.jūnijs 2012, 15:52 | links

vienu vasaru biju nodzivojis Varkalu kanalaa uz zandartiem(gruntene ar astiiti)...bij rezultaali!....Likaam pamatauklu mono, bet pavadinju piito liidz 1 metram.....zivs taapat bij....:)..mono uz pavadinju var rekinaat , kad esi pazaudeejis aaki vai visu grunteni:)..par copes uzmaniibu ir taa, kad vienu dienu vinjs loti akuraati njem, bet otraa dienaa dienaa pilniigi makskere kriit nost no kakjenes(un taa vairaakas reizes).....kas pats diivainaakais ko biju ieveerojis, neema loti labi, pa dienu, kad bij straume, jo lielaaka, jo labaak.....tapeec nacaas likt 70-100gr un sedejaat skatiijamies kaa tiek iztaisnota aukla no sitieniem un nokriit zvaninjs!:D
14.jūnijs 2012, 15:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager