Izmantoju 0.85 nihroma stiepli un cietu lapiņu Jo skaņa ir spalgāka nekā mīkstai atlaidinātai Vēl nianse laba sliņķiem kuri aizķērušos uz vizuļa zāli nenoņem ar roku bet sit ar vizuli pret ūdeni.Mīkstā labiņa jau deformējās pēc 1 sitiena un vizulis ir miris .šiem nav -sit kā gribi viss vietā :DDD
Dak, ir tāds vīrs vārdā Leons un viņš piedāvāja rotiņus "Stella". Kvalitāte bija (ir) ļoti augsta, bet vairums veikalu diemžēl tos uz tirdzniecību neņem.
rotiņu -taisītājiem ne visi var dabūt med. stiepili. pats lietoju pusautomāta metināmo drāti (stiepli) viņa ir no tērauda pacieta ,nerūsē diam. 0,75mm ,attiecīgos veikalos viņu dabūt nav problēmu!
StormsLV,medicīnas preču veikals kādreiz atradās uz Kr.Barona ielas kaut kur man liekas ka 88a mājas rajonā.Tur pārdod preces kas saistītas ar medicīnu tai skaitā arī nerūsējošā tērauda stiepli.Cena bija ļoti demokrātiska.Dažāda diametra,bet tas bija 2 gadi atpakaļ.
StormsLV,mans zobārsts man iedeva to stiepli,uztinums nav baigi liels,diametri arī bija dažādi,cena?jā,kā jau pie ārstiem:)ja interesē kur var nopirkt,rīt varu uzzināt.
ieliec google medtehnikas veikali un izvēlies kādu gribi.treniņam vari buvmateriālu veikalā nopirkt gofras cauruli ar buksējamo stiepli.ceru,ka zini kas ir būvmateriālu veikals?:D