Bļitkošana

Zemledus makšķerēšana - bļitkošana...
Man jau viņa nav nemaz tik tālu. Puiši šad tad uz Pskovšinu brauc. Nupat atstiepa urbi nero par 18 LVL. Kādas tās šilovas izskatās?
14.decembris 2012, 08:35 | links

aspen
ir ir no tālas tālas Krievijas
13.decembris 2012, 22:04 | links

Šilovas ir no krievijas?
13.decembris 2012, 22:00 | links

Varbūt kādam ir idejas kā varētu tikt pie Šilova bļitkām? Salmo veikalos, ja nekļūdos, ir dabūjamas .. bet varbūt no autora "pa tiešo" būtu izdevīgāk ņemt, ja vien pastāv tāds variants?
13.decembris 2012, 21:46 | links

viena tante teica, ka pasham Tiltinjam ir visai attaalinaata saistiiba ar tiem "Tiltinja" izstraadaajumiem.

dzhi, 13.decembris 2012, 18:58

http://www.estars.lv/raksti/4/2137

nelietigais, 13.decembris 2012, 20:09

šim rakstam teju būs 6 gadi -gribētos ko jaunāku :)) pēc adreses ver vaļā moču klubu :))
13.decembris 2012, 21:23 | links

viena tante teica, ka pasham Tiltinjam ir visai attaalinaata saistiiba ar tiem "Tiltinja" izstraadaajumiem.

dzhi, 13.decembris 2012, 18:58

http://www.estars.lv/raksti/4/2137
13.decembris 2012, 20:09 | links

Sķerbatihs daudz labas lietas piefiksējis. Noskatījos pāri viņa raidījumu un sapratu kā man trūkst !!! :)
Pirmais ledus kapitāli dod iekšā jaunradi ! Pats brīnos ... kurš vēl var dot tādu dzinuli !!! :)
13.decembris 2012, 19:30 | links

Kādreiz Tiltiņš klapēja tikai no rokas tāpat kā Sīpols Tagad nezinu 100% varu pateikt ka Sīpols līdz šai dienai to dara /un ļoti labi/ par mormiškām vispār visus aiz jostas aizliek/ :DD Es vizuļu sagataves štancēju pēc tam ar rokām Bļitkas Latvijas ūdeņiem tikai ar rokām Peipusa sekuhām sagataves ar štanci un tad ar rokām /dovodka/
Kā Vix to dara nezinu
13.decembris 2012, 19:04 | links

13.decembris 2012, 18:58 | links

MEisters labs un bļtkas arīi .
13.decembris 2012, 18:51 | links

Ko domājiet par tiltiņa bļitkām? Domāju ,domāju rapala ,salmo or tiltiņsh-paņēmu tiltiņa meistarojumu...
13.decembris 2012, 18:22 | links

Šeit var paskatīties par auklas diametru dažādām bļitkām, kā arī bļitku uzvedību 6-8m dziļumā.
12.decembris 2012, 17:53 | links

Jautājums - vai Salmo 2 bļitkai var likt trīsžuburīti mazo ar pili, plikā trīsžuburīša vietā?vai nemaina spēli?
12.decembris 2012, 17:04 | links

Pieļauju, ka visas trīs sakarības spēlē savu lomu.
Resnāka aukla vairāk planē -> tur bļitkas pakaļu.
Jo dziļāks - jo vairāk planē.
Ja bļitkai ir plakaniski "jābirst", tad lielākā dziļumā viņa ar to pašu auklu un uzrāvienu "bakstīs" ar galu lejā.

Brāļiem Ščerbakoviem bija labi viģiki šai sakarā - par bļitku spēli dažādos dziļumos.
12.decembris 2012, 15:34 | links

Jautāju, tāpēc ka daži korifeji ieteica sākot no 0.25mm.. Reiz M. Oltes raidijumā viens večuks Liepājas ezerā kapāja liekas ar 0.5mm nu pāri pa 0.3mm toč bija,monofīlo auklu ašukus pusmetra dziļumā ar paštaisītām bļitkām!
Nu ok, tām svars bija no 10gr tādas pasmagas un tomērt viņš ar izteicās, ka tievāka aukla tieši bļitkai nojauc spēli, vnk neticas, ka visas viņa bļitkas bija domātas tieši resnai auklai bez savas spēles...
12.decembris 2012, 13:43 | links

Nu nav tieva... bet es tievākas bļitkošanai neizmantoju. Nu lai nezaudētu pārāk daudz bļitķiņas... :) Tā ir mana izvēle. Bet tas ko es saku, ka jo seklāks (un vēl piebilde) jo mazākas un vieglākas bļitķiņas, jo tievāku auklu būtu jālieto... Tāds ir algoritms...
12.decembris 2012, 11:35 | links

Es reiz mēģināju pa vienai tās ķilavas nēsāt uz blakus āliņģi - atklāti runājot, baigi neinteresanti :)

NG, ok, mēģināsim nest pačkām :)

Par auklām - nanofil neiezīž ūdeni. Pagājšziem mēģināju, un kaut kāda viņa tomēr ir stīvāka par parastu mono, bet slidenāka par striķi.
Vēl nav īsti saprotams, vai patīk, vai nepatīk.

-d.
12.decembris 2012, 11:34 | links

Vai tad ziemas copei 0.16 skaitās tieva???
12.decembris 2012, 11:31 | links

suits - tievām pītām ir vēl viena ļoti nelāga lieta salīdzinot ar mono, tās nežēlīgi griež pirkstus ..., ar resnākām auklām nekas, bet smalkās griežās pirkstos labi un aukstumā paši zinat cik ilgi asiņo griezumi, gribi negribi ar šķiltavām jāpiededzina, bet tas avukārt sāp :):), vieglāk izmantot monofilu :)
12.decembris 2012, 11:22 | links

Man škiet, ka jo seklāks, jo vairāk spēli ietekmē auklas diametrs. 1- 2 m asaru bļitķiņām resnu auklu es personīgi nelietotu. Resna aukla nozīmē lielaku ūdens pretestību un lielāku ietekmi uz bļitkas spēli. Tā man šliet.
Pats asaru copē izmantoju auklas no 0,16 - 0,2 (mono). Jo seklāks, jo tievāku auklu izmantoju.
12.decembris 2012, 11:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager