Bļitkošana

Zemledus makšķerēšana - bļitkošana...
Pie jebkuras apstrādes ar spiešanu metāls /krāsainais/ nogurtējas paliek cietāks un līdz ar to maina savas īpašības Man pēc valčiem viņš ir jāatdedzina un tikai pēc tam zem presi Pēc preses viņš ir atkal nogurtējies -ciets
11.janvāris 2012, 08:45 | links

Kur tas valcis paliks-viņam jāstrādā,zavodā viņi vienā cehā bija kādi seši,tieši tāda veida.Katrs uz saviem izmēriem bija uzstādīts.Likvidātori jau kādiem izpārdeva,tad jau bija dažāda biezuma folijas pieejamas.Nevajadzēja nemaz valcēt,krāsainais metāls bija visos stūros.Visādi izštancēti aplīši,stūrīši un tt..,ko varēja pielietot mānekļiem,kastēm.Bet tas CCCP laikos!
11.janvāris 2012, 08:44 | links

Turpinot vakar vakara diskusiju par copenīti bļitkošanai , ar to kas ir man , izmēģināju savā ''akvārijā'' . Visām bļitkām tagad ir pavisam cita spēle... :) !
Mīnusi varētu būt -
1. metāla spolīte , pie liela sala.
2. kā jutīšu asara copi.
Bet to visu redzēs darba gaitā ... :) .
Valce strādā labi , patīkami dzirdēt kā metāls palielot plānāks atsitoties maina skaņu no dobjas uz patīkami dzidru ... :) !!
Mjā , laba štele !
11.janvāris 2012, 08:24 | links

Lasi te par viņām,klikšķini uz bildes un dabūsi daudz ko par viņām raksta.Slinkums rakstīt,katrai bildei sava inf.
11.janvāris 2012, 08:13 | links

aakkis > Labs rīts .
Cik saprotu viņas ir divdaļīgās , vismaz no bildes tā var saprast... :) ??
11.janvāris 2012, 08:04 | links

epox59;Ierīces ir sagādātas Tev,tagad pie darba...

Bļitkas с золотым напылением "Айгуль", "Ласточкин хвост", "Кобра",tādus vārdus ir autors Rašats Karimovs iedevis viņām.
11.janvāris 2012, 08:00 | links

Te būs viena norāde uz copeni..
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-27519.htm
10.janvāris 2012, 22:01 | links

nevaru nepiekrist ,tieši tā bums! līdzīgi kā vasarā ,katram ezeram ,upei ,jūrai nu vienalga , vajag kaut ko savu . vai tas būtu kāts vai vizbulis:)
10.janvāris 2012, 21:26 | links

Te var vienīgi piekrist Man ir katram ezeram sava kastīte uz kuras ir vietu nosaukumi Engure Usma Peipuss Lielupe Braucot citur viss tiek revidēts un kārtots atsevišķā kastītē Ir arī universāli iņķēni kuri ir līdz visur un vienmēr :DD
10.janvāris 2012, 21:18 | links

vabolīt :) nu nezinu kā citiem ,man ir vairākas katra saviem ūdeņiem (upes,ezeri,peipuss utt.) ,vienā visu neapvienot...
10.janvāris 2012, 21:14 | links

diriģents ??:DD
10.janvāris 2012, 21:07 | links

OOOOOO un es domāju kurš jums tas diriģents ??:DD
10.janvāris 2012, 21:04 | links

valdiszarins,ieliec savu bļitkas copenīti lai veči redz kādai jābūt.:))

Žēl nav nobildēta spolīte ko Valdis man piešķīra Saremontēju Tiešām viegla laba Man liekas ka Vairis no amīšiem bija pat mēģinājis tās sūtīt

Vot tagad es sāku domāt , jā es to diriģenta zizli sievai nospērtu , vai tas būtu tā vērts ?
10.janvāris 2012, 21:02 | links

Izskatās bildē liels rīks . Kātiņa garums -50cm , spolītes diam -0.85cm ... :)
10.janvāris 2012, 21:01 | links

Nu vot tā , iešu rīt uz mežu pēc kadiķa zara.. :DDD !!!
10.janvāris 2012, 20:59 | links

valdiszarins Diriģents tokš arī ar cietu zizli/kātu/ diriģē :DDD
10.janvāris 2012, 20:57 | links

divrocis
Pilnīga taisnība....jo vieglāks un cietāks jo labāk un precīzāk nospēlēsi notis DDDD un labāk sajutīsi katru sīkumiņu....

epox59
Tavs štrums jau līdzinās PĒRNAVAS sekuhai ne bļitkai....
10.janvāris 2012, 20:53 | links

bums > Paldies par padomu ...:) !
-nu spole kāda ir tāda ir , bet viss jau ir maināms... :) !
Kamēr tiks līdz pilnībai... :) .
10.janvāris 2012, 20:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager