urmaas- apskatiju tavu galeriju, paldies, bet jautājums radās. Kas tev ir tas par peresninājumu pie pašas makšķerītes korpusa, izskatās ka tajā esi iestiprinājis spicīti? Un par garumu tiku skaidrībā no nākošā linka :)
Izskatās pati ļoti labi,nezinu kā no asaru redzes loka.Jā,pa tām balalaikām... iesaka viegli ieeļļot ar silikona eļļu,vai silikona zīmuli, assīti ar visām šebiņām.Es vienai pamēģināju,tiešām labi tā plastmasa pa putuplastu slīd.
Lieliski, paldies par info, un viņa skaitās kā maha spicīte ?? Un cik noprotu tad būvniecība arī nav nekas sarežģīts, vnk izurbj makšķerītes korpusā caurumu, tas ir padziļina jau esošo spicītes caurumu. Ielīmē jauno spicīti. Un spicītei abos galos ieliek kembrikus lai auklu nebojā. Ja kaut kas nav pareizi, būsšu pateicīgs par labojumu. Starpcitu cik garu spicīti liek makšķerītei.
Gribēju pajautāt, kur Rīgā var iegādāties spicīti bļitkas makšķerītei ( to ar cauro vidu) baigi intresētu tādu arī sev uzbūvēt. Es domāju ka zinātāji zin par ko iet runa, un cik tā izmaksā ?
Visu laiku ķēru ar balansieriem un bļitkām ar makšķerīti kurai ir sardziņš, bet ja izmanto makšķerīti bez sardziņa varēs just ja pat 10cm. asarītis ņems vai labāk ar sardziņu?
nunezinu gan Gint.blitkot no laivas ja var sakert mailes....un no manas pieredzes-septembris,oktobris ir asaru vislabakie menesi,novembri jau vari palikt uz nullem.kaut gan varbut jamekle citur,bet itka ziema turpat uz sekliem
Gintsgg
Man nav nekāda prieka katru copes reizi lunkā atstāt pārdesmit Ls,ja varu iztikt ar pāris Ls.Kāpēc man būt Pārlieku jāabalsta ražotājs???
Ķēdīte,tā ir lieka izšķērdība.Vismaz manā skatijumā.