Bļitkošana

Zemledus makšķerēšana - bļitkošana...
Kāds (man pat liekas, Mirtins, bet varu kļūdīties) šajā forumā aprakstīja savas "ideālās" bļitku raustāmās makšķeres izgatavošanu.... tipa spole un rokturis laikam bija no balalaikas, spice cita. Varbūt kāds atceras, kurā sadaļā tas bija?
13.decembris 2011, 12:27 | links

Vienkāršs dekors
stiprināt var dažādi,ideja laba.
13.decembris 2011, 10:38 | links

Katram saprotams,ka silikona svara attiecība pret zivs galvu to svarojumu izmaina.Ir daudz materiāla par horizontālo mānekļu iesvēršanu(lai tie strādātu).Konkrētajā variantā tas noteikti nav tik būtiski kā viņš kustās.Kur ir teikts,ka zandartam nepatīk haotiskas kustības?Un vēl,pievilina jau galva(ar smaržu) un kustīgā silikona aste.
13.decembris 2011, 10:21 | links

Bet jautājums ir - vai viņa gadījumā neeiess šķērsām, tobiš ar sāniem vai labākā gadījumā ieslīpi??
13.decembris 2011, 10:00 | links

Šiem ir nosliece uz spalvām
13.decembris 2011, 09:59 | links

Tieši tā,nevienas smaržas nav tik dabīgas.Teiksim kā svaigas raudiņas galva.
13.decembris 2011, 09:56 | links

jaa,labs shkjeersenes paveids
13.decembris 2011, 09:55 | links

Galva noteikti ir domāta, lai būtu zivs smaķele
13.decembris 2011, 09:51 | links

Tu man nestāsti ko lieto,es ieliku tikai kā bildi!
Kā raksta ,esot šis amerikāņu variants
,un pat ļoti rezultatīvs.Bums redzēs..sāks liet!!DD
13.decembris 2011, 09:03 | links

aakhi, tur jau taa saals antenai .. !
Par riikiem, ... pats arii eju ar 3. meeriem-mega videejs un smalkais , lai lielos salos,veejos,purgaas nav jaabakstas.
Shiim mazajaam blhitkinhaam netraucee lietot arii 'zastjozhku", liidz ar to atkriit kvantums ....
11.decembris 2011, 00:26 | links

Izdomai nav gala!
10.decembris 2011, 08:38 | links

Toni, tur pat kur Tu esmu bijis :) cope laba, tik nepareizais laiks :)
9.decembris 2011, 22:43 | links

Duglas,mākslīgais arī izkusīs,labāk no putaplasta,nekādas laika prognozes nekaitēs,un kvokot arī varēsi regulāri...
9.decembris 2011, 22:39 | links

lieta kas būtu aktuāla ir mākslīgais ledus gabals. Tipa atnāc pie upes, uzsaldē, iepeldi kur vajag, izurb caurumu un sēdi un rausti. No laivas tomēr nav tas
9.decembris 2011, 20:47 | links

Tās bļitkas izskatās jauki...
9.decembris 2011, 19:18 | links

Es arī domāju pagatavot gafu no antenas, bet vēl neesmu izdomājis, no kā pašu āķi būtu labāk pagatavot un kā piestiprināt pie antenas gala.
9.decembris 2011, 19:17 | links

Labi,jāieliek bilde lai nepazūd un uz hoķi
9.decembris 2011, 19:15 | links

Man ir uztaisīti daži teleskopiskie no radio antenām.tā jau baigi parocīgi,viens kā marķieris izmēros~70cm var paņemt neslapinot roku.Bet problēma ir tā,ka tas āķis tomēr izgriežas,un grūti aizāķēt labu zivi.Tagad meklēju kantainas trubiņas!
9.decembris 2011, 16:32 | links

peern darbojoties ap plauzhiem Peipusaa, nonaacu pie secinaajuma, ka triisdalhiigs gafs buutu o.k.
Nopirku veikalaa divdalhiigu un taa konstrukcija uzveda uz domu par tresho posmu. Tas kopeejais biezums ledum man paraadiija ka prasaas treshais posms. Pagatavojams no 3-4mm metaala stieniisha un eerti saliekas iegulhas ragavaas . Ieprieksh arii tika lolotas domas par teleskopiskiem variantiem, bet shis variants viesh ticiibu , eertumu.
9.decembris 2011, 15:37 | links

bumsi-kā būtu ar vienu teleskopisko gafu,savādāk visādi drāšu veidīgie jāstapa līdzi-ceru ka nebūšu vienīgais uz gafiem.Ir ķīniešu veičos ,bet ko ķīniets no ziemas copes sajēdz;))
8.decembris 2011, 21:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager