Bļitkošana

Zemledus makšķerēšana - bļitkošana...
ja ir ritiigi miinusi ta es uzvelku cepuri, kur tik acis un mute valaa, gadus atpakal par 5ls nopirku, tagad jau noteikti pacdesmit ls maksaa. loti silti. reizeem uzvelku arii, ja paaraak bezkauniigi makshkernieki saak urbties klaat :D nostraada vienmeer :)
16.novembris 2008, 23:02 | links

Nu makšķerējot ziemā ir jāievēro savi likumi , ja gribi vecumdienas sagaidīt sveiks un vesels, tad bravūrībai šeit nav vietas , divi copmaņi ir pazīstami , kuriem jau pie +3 grādiem rokas salst un viens bija komā ar atsaldētu nieri .... Kamēr jauns tikmēr jau tas neuztrauc , pēc tam jau problēmas sākās ....
Es jau arī līdz -5-7 c cimdus nelietoju un karotes vietā,lai ledu izsmeltu rokas izmantoju , tikai normāli tas nav , vienreiz jau nācās nožēlot !
16.novembris 2008, 23:01 | links

jaa ir bijis taa, ka rokas nosalushas, ka vinas vairs nejuut, protams arii vaigi, mezaa vispaar anv ko ariit, ja vairak pa -15graadie, kaa zars pie sejas pieskaraas taa, ka ugus svilst
16.novembris 2008, 22:53 | links

Aha, puņķis ir nieks , atsaldēti vaigeļi un snīpis tas ir uz mūžu...
16.novembris 2008, 22:49 | links

nu pacmitmetros protms, ka neseedeeshu ar seju veejaa :D bet, ja pie copes gribi tikt, ta kkas jaaziedo :) es 2 gadus nebiju slimojis ar ienaam un klepu, jo zimeaa uz ledus noruudiijos, pat -25graados un vairaak gaaju uz copi, bet pagaajusho gad ar ledu bija taa pashvakaak un gadijaas saslimt..
16.novembris 2008, 22:46 | links

Nu pareizi ir tieši pretēji , bet parasti nosēžās tā lai vējš ir no muguras, veselība ir dārgāka...
16.novembris 2008, 22:42 | links

tur gan tev piekriitu, bet, kad nav caurspiidiigais ledus es atkal censhos nostaaties ta, lai eena tieshi kristu aalingii
16.novembris 2008, 22:38 | links

Nu tad ir galvenais , lai saule neatrodās aiz muguras un nemet ēnu uz āliņgi...
16.novembris 2008, 22:34 | links

shmeejie pa dienu ar esot keerushies. protams es ar taa daru, bet gadaas jau ka uz labajaam bedriiteem ir taads ledus un tur neko nepadariis, bet keraas jau taa pat :)
16.novembris 2008, 22:14 | links

Andzha... Jā , tas pirmais ledus bieži tāds caurspidīgs ir , parasti jau nomeklē , kur biku sniegs uzsnidzis, bet ja trāpa uz izsalkušu asaru baru tajā laikā , tad rezultāts var būt iespaidīgs.... Citreiz tie paši asari pārstāj ņemt , kā tikko ledus sāk krakšķēt no saules sildīšanas utt....
16.novembris 2008, 22:10 | links

kas ta nu.....veči jau sāk štukot par BĻITKOŠANU!!!!:):)
30.septembris 2008, 09:52 | links

sķērsbļitkam es tievas volfromnieces lieku... jo ta lidakam ir ejosa manta...
29.septembris 2008, 23:42 | links

;)) vai arī ka uz 0.1 mm auklas izvelc līdaku, kuras zobos 4 ls vērta bļitka :))0
29.septembris 2008, 17:20 | links

bet protams ka intresantaak ir, lai liidaka nokoz 4ls veertu blitku :D
29.septembris 2008, 13:36 | links

es bļitkai nelieku pavadu! spēli bojā! turklāt tas arī vairs nava interesanti :)))
29.septembris 2008, 12:02 | links

tas ir atkarigs cik resna ir pavada un kada matreala un protams no blitkas lieluma un veida...
28.septembris 2008, 21:49 | links

drusku sabojaa speeli, iipashi nee!
28.septembris 2008, 21:45 | links

es personigi nelieku ja koz ta lai koz pavada saboja speli... zinu tadus kuri liek loti tievas volfroma...
28.septembris 2008, 21:41 | links

ja bail no liidakaam, ta liec!
28.septembris 2008, 21:33 | links

Ev pasakat vai ziemas makskerei ir jaliek pavadina?
28.septembris 2008, 21:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager