Jerk , nu pilnīgi Tev nepiekrītu , neiet runa par to kurš , ko var atļauties , iet runa par to kuru tas interesē . Esmu bijis vairākas reizes uz copi ārzemēs un varu atļauties aizbraukt uz Gvatemalu , Jaungvinēju , vai kur vien vēlies , jebkurš , kurš mani pazīst , var to apstiprināt ka es varu , bet mani tas neinteresē , jā es kaut kur braucu , tad braucu baudīt mākslu , atpūsties . 2009 gadā 3 reizes biju Itālijā , bet uz Gvatemalu nevelk , jo zinu kā notiek marlinu ķeršana . Tā ir viss prastākā naudas pumpēšana no stulbiem uzpūtīgiem tūristiem , kuri no copes nesaprot pilnīgi neko , tiek ielaistas makšķeres ar ēsmu un vilkts aiz laivas , jā marlins pieķerās , muļķītim , par lielu naudu , iedot paskrūvēt vinču , tik pat labi , viņa vietā varētu būt mans suns , vai zoodārza pērtiķis , jā tikai naudiņu samaksā . Nu neinteresē mani tāda cope . Drīzāk ir otrādi , sūnu ciema zēni , sakrājuši kādu kapeiciņu , skrien to iztērēt uz tālām zemēm , pat nenojaušot , ka tie kuri no viņiem to naudiņu izpumpē , smējās par šiem vēderus turēdami .
7.janvāris 2011, 21:30 |
links