Maliki, saimnieko, tas ir labi un apsveicami, tikai manas domas, ka noteikumiem jābūt centralizētiem un visiem vienādiem.
Man piemēram, nogriežoties pa kreisi no Dpils šosejas, es toč nezināšu kurā brīdī, kurā pašvaldībā es atrodos. Ja Tu bieži mainīsi noteikumus un citā rajonā, pēc citiem apstakļiem arī viņi mainīs, tad mēs visi varam nokļūt maliķu
kārtā:)
Ņemsim par piemēru Ķekava, Ķegums, Baldone, Vecumnieki. Braucot pa šosejām vēl daudz maz skaidrs, bet ezeri jau parasti nav uz šosejām:)
Kā ar tiem ezeriem kuri ir uz robežām ar Lietuvu, piemēram?
guntarskl, 13.marts 2015, 14:01
Nevajag izdomat jaunu divriteni.
Atskiriga copes kartiba (noteikumi) starp udenstilpnem ir gan PL SK CZ DK NO SE FI. Tur savi noteikumi ir gan atseviskam udenstilpnem, upes baseinam, vai municipalitatei.
nomads, 13.marts 2015, 20:20
...............
Tad kurš grib izdomāt jaunu copes divriteni Latvijā,kur nekad nav bijusi atšķirīga copes kārtība? Iemesli ,pamatojums?Un bez pasakām par brīvprātīgām,nesavtīgām pašvaldības darboņu rūpēm par LV ūdeņiem.[Jebkuram ir tiesības ierakstīt Google-Pašvaldības nelikumības]
Ar ko pamatota jaunā ticība-Saņemot ūdeņus ,,ieinteresētās personas,,pēkšņi kļūs par labdariem un iedzīvotāju intereses stādīs augstāk par personīgām??????????????