Makšķerēšanas noteikumi

Makšķerēšanas noteikumi
Mani apmierinātu tikai daudz inspektoru esamība, pārējais neinteresē.

Lai tie regulāri pārbauda gan zvejniekus un to lomus, gan maksķerniekus.

Par normām, vēlcēm ar tik, vai tik kātiem neiespringstu un nedomāju un nevienam neko nepārmetu.

Ja es godīgi uz sevi paskatos un pajautāju, tad katrā copes reizē es noķeru tik daudz, cik mana ģimene nemaz apēst nevar.

Ja kāds krāpjas un ar tīkliem, vai makšķerēm pārkāpj lomus,tasnenozīmē,ka esarī tā gribudarīt, vaidarīšu. Es esmu godīgs pret sevi.

Tie kas grib vilkt maisus, vilks un šeit taisīsies par baltiem un pūkainiem neatkarīgi no MN izmaiņām.

Kāmēr nebūs kaudze ar mobīliem, godīgiem, aprīkotiem, finansiāli pietiekamiem inspektoriem, tikmēr MN jebkādfā tā izpildījumā ir ''0" vērtība, glužikā Latvijas autoceli ar 3 policijas ekipāžām.
13.marts 2015, 08:43 | links

osco bet cik no tiem pautiem ir atpuutnieki jaunieshi,kam ar copi nav nekaada sakara?
13.marts 2015, 08:41 | links

Paši makšķerējat, cik ir tādu kas ar motorlaivu ieraugot ka kāds no krasta sēž ar gruntenēm apbrauc ar lielu līkumu, vai sēž laivā ar pīcku un viens gāž ar ātrumu, samazina ātrumu un apbrauc apkārt uzmanīgi? Mana pieredze jo lielāks motors jo nekaunīgāk uzvedās un tad vietējie bļauj pamakšķerēt nevar , dastaļi tās motorlaivas. Lai vizinās pa ezeriem ar elektromotoriem, būs miers mājās kurš gribēs varēs ar vienu kātu pavelcēt, kurš pamētāt.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:27

Es kaa feederist,pilniibaa pekriitu par 100%.Ir pautu kas gatavi tev gar kaajaam nobraukt.Lielaakaa probleema ir Lielupe,tur kaa Briiviibas iela.Kam lielaaka,tas lielaaks pauts, un abdraud citus.Vel buutu labi, vinus uz promileem paarbaudiit!
13.marts 2015, 08:34 | links

Jaa malikji 90% ir vieteejie,ir protams tuuristi avantuuristi, tiikli,elektriiba un durshanas naarsta laikaa 100 % vieteejie.Man laukos kaiminjsh,turiigs zemnieks ar palielu saimnieciibu,itkaa runaajam par visu to bardaku,kas notiek,likaas visu saprot.Liidz vienaa pavasarii palienju pljavaas uzskreeju uz 6 tiikliem liidaku naarsta vietaa.Domaaju saukt inspektorus,vai nee,panjeemu sagrezu tos tiiklus(nebuutu tos tiiklus pamaniijis,ja tur mezha piile nebuutu iepinjkjereejusies)tad kaads shkandaals man ar kaiminju sanaaca.Galvenais arguments bija,nav kad makshkjereet,jaastraadaa un tiiklus tak liek visi un taa arii ir liidaku naarsta ,tiiklus liek visi
13.marts 2015, 08:16 | links

un maliķi jau visur ir vietējie pārsvarā. :P
13.marts 2015, 07:52 | links

hahaha, tie "vietējie" ir izdomājums, lai attaisnotu dažu "globālo" intereses.
13.marts 2015, 07:49 | links

guntarskl-es jau teicu ka vietējo intereses lieku augstāk nekā iebraucēju, tas pats ja vietējie prasa aizliegt zveju, šogad lūgsim vēl vienam ezeram noņemt limitu. Vietējie tomēr ir noteicēji ko grib redzēt.
13.marts 2015, 07:22 | links

guntarskl- kāda tirgošana no 30m ?

Malikis2011, 13.marts 2015, 00:09

Nu kā tad:)
30 m ir nieks pret velcētāju bedrē....
Kā Tu panāci, ka tādi mazohisti čakarējās ar tīklu un ar skaudību noskatās uz velcētājiem?

Es eju gulēt, ne asakas:)
13.marts 2015, 00:27 | links

guntarskl- kāda tirgošana no 30m ?
13.marts 2015, 00:09 | links

addd-kam pieder zvejas un makšķerēšanas tiesības nosaka civillikums, es tikai slēdzu līgumus, tajā ezerā brīvu zvejas limitu nav, jo privātais ezers zvejas tiesības valstij, un īpašnieki izņem visu zvejas limitu. Makšķerēt tur nav aizliegts un makšķerniekam būs jāsadzīvo ar zvejniekiem. Man tagad Sīverā tikai murdi, lai atjaunojas zandarti, pēc pāris gadiem atkal atjaunošu tīklu limitu, kad būs paaugušies, bet pa to laiku likumi pamainīsies varbūt zveju vispār aizklapēs tad jau redzēs.
13.marts 2015, 00:09 | links

addd- nu ir tādi gadījumi arī, ka vietējais bļauj ka tīkli iekšā, bet man bļauj kur tīklu jau 4 gadus nebija, lai drusku šogad tos velcētājus piebremzētu šogad iedevu tīklus uz tā ezera, lai salaiž un būs miers nevarēs ar motoriem kāst no rīta līdz vakaram pa 12 laivām uz 190 ha un pa vienu bedri.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:34

21.gs , ir dzinēji, cilvēki paliek slinkāki, negrib viņi mētāt, viņi velcē, kāš to bedri....nu ierobežos to velci, visi ies un džigos un nokāsīs to bedri stipri ātrāk.

deko, 12.marts 2015, 23:44
Nu pie tīkla viņi nevar tuvoties. Ja tas ir apzīmēts atbilstoši MK.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:47

nu ja tas tīkls tiks likts tajā ražīgajā bedrē, tad neticās, ka būs kāds ieguvums ezeram. tīkla licējs gan būs apmierinats.

deko, 12.marts 2015, 23:53
Jā, bet tie būs vietējie, neviss iebraucēji un daļa vēl atstāj atkritumus krastā vai ezerā.Skaties kā gribi, vietējo intereses man svarīgākas, vienīgais ko varētu tādā gadījumā, ka ezerā var ar nomātu laivu un vietējiem būtu darbs, bet cik te tādu kas var maksāt.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:59

Kam viņi tās zivis tirgo, ja nauda nava?
13.marts 2015, 00:02 | links

addd- nu ir tādi gadījumi arī, ka vietējais bļauj ka tīkli iekšā, bet man bļauj kur tīklu jau 4 gadus nebija, lai drusku šogad tos velcētājus piebremzētu šogad iedevu tīklus uz tā ezera, lai salaiž un būs miers nevarēs ar motoriem kāst no rīta līdz vakaram pa 12 laivām uz 190 ha un pa vienu bedri.

21.gs , ir dzinēji, cilvēki paliek slinkāki, negrib viņi mētāt, viņi velcē, kāš to bedri....nu ierobežos to velci, visi ies un džigos un nokāsīs to bedri stipri ātrāk.

nu ja tas tīkls tiks likts tajā ražīgajā bedrē, tad neticās, ka būs kāds ieguvums ezeram. tīkla licējs gan būs apmierinats.

deko, 12.marts 2015, 23:53

Jā, bet tie būs vietējie, neviss iebraucēji un daļa vēl atstāj atkritumus krastā vai ezerā.Skaties kā gribi, vietējo intereses man svarīgākas, vienīgais ko varētu tādā gadījumā, ka ezerā var ar nomātu laivu un vietējiem būtu darbs, bet cik te tādu kas var maksāt.
12.marts 2015, 23:59 | links

addd- ezeram ir zvejas tīklu limits, iepriekšējos gadus vietējiem slēdzu līgumus tikai uz murdiem, jo salaidu zandartus, vietējie piekrita, bet 2 gadus atpakaļ makšķernieki apmanīja ka labi ķeras un sākās kāšana ar velci, nu šogad vietējiem slēdzu līgumus uz tīkliem. Tas viens no maniem darbiem slēgt rūpnieciskos zvejas līgumus, kā nekā man ap10% no valsts noslēgtiem līgumiem, šogad būs mazāk jo publiskos palika murdi tikai.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:46

Tādad Jūs lemjat kam piederēs makšķerēšanas tiesības konkrētajā ezerā?

Salaidu zandartus, tas vietējie salasīja līdzekļus tiem zandartiem?

Kāpēc tas ir noslēpums?

Ar cieņu.

addd, 12.marts 2015, 23:55

Prasi un tev tiks dots.
Makšķernieki ņe pričom.
12.marts 2015, 23:58 | links

addd- ezeram ir zvejas tīklu limits, iepriekšējos gadus vietējiem slēdzu līgumus tikai uz murdiem, jo salaidu zandartus, vietējie piekrita, bet 2 gadus atpakaļ makšķernieki apmanīja ka labi ķeras un sākās kāšana ar velci, nu šogad vietējiem slēdzu līgumus uz tīkliem. Tas viens no maniem darbiem slēgt rūpnieciskos zvejas līgumus, kā nekā man ap10% no valsts noslēgtiem līgumiem, šogad būs mazāk jo publiskos palika murdi tikai.

Malikis2011, 12.marts 2015, 23:46

Tādad Jūs lemjat kam piederēs makšķerēšanas tiesības konkrētajā ezerā?

Salaidu zandartus, tas vietējie salasīja līdzekļus tiem zandartiem?

Kāpēc tas ir noslēpums?

Ar cieņu.
12.marts 2015, 23:55 | links

Lielā dzīve ir skarba:)
12.marts 2015, 23:54 | links

droši vien ir kāds protokols pārkāpējiem- tuvu tīklam džigotājiem:)
12.marts 2015, 23:54 | links

12.marts 2015, 23:53 | links

Maliki, es sapratu, Tu eksperimentē, netiek galā, ielaiž velcētājus, netiek galā, ielaiž tīklus, netiek galā ielaiž jūras ragainās mīnas :D

guntarskl, 12.marts 2015, 23:45

Nu atklāti sakot ar makšķernieku nekaunību tik galā grūti, apmēram kā siseņi, kā padzirdēja ka kaut kur ķeras, tā melnais mākonis, šogad vienu ezeru ziemā no līdakām izsita, jo ķērās kā trakas, būs laiciņš tur miers, jo pa upi laikam pavasarī bija sanākušas no cita ezera.Nu arī labi, jo tam ezeram paradums bieži slāpt.
12.marts 2015, 23:53 | links

12.marts 2015, 23:47 | links

12.marts 2015, 23:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager