deko- laikam Tev nav nācies redzēt ko velcētāji velk, pagaidām tā ir lielākā sērga, Daugava vēl sīkums, bet kad metas mazākam ezeram virsū, tad divos gados izkāš ka tīklinieki nobāl.
12.marts 2015, 22:42 | links
Man ir ideja. Vajag palaist, MN labojuma pieņēmējus, Burtniekā, ar airu laivu, kad pūš 7-8 m/s garais vējš. Nu vai kādā citā lielākā ezerā.
Sazaans, 12.marts 2015, 22:25
addd- laivām ar motoru nav ne vainas, ja cilvēki būtu godīgi, bet eholote un viena bedre un tur 20 tādi braukā, ja neņem tad aizcērt, izvelk vai nē tas cits jautājums.Būs Daugava jāsadala divās daļās, vienā ar motoru var otrā nevar un iestāsies relatīvs miers.
Malikis2011, 12.marts 2015, 22:30
Rupji apkopojot prasība lielākai daļai viena, ļaujiet ķert kā mēs gribam un kur un lai neviena cita uz ūdeņa nebūtu, valsts lai nodrošina mūsu hobiju.
Vai es pareizi sapratu?
Malikis2011, 12.marts 2015, 21:51
a kurš ir aizliedzis mums to darīt? copmaņi te taisnību saka, bet tu te ķengājies, pat neko lasījis neesi. izskatās, ka jums te kāds ir devis tādu uzdevumu.
Jā beko, es ķengājos, piedod, ja vari, man uzdevumu deva valdība :)
opusums, 12.marts 2015, 22:09
Opusum malacis, piedalies, tātad arī tiesības būt kritiķim vai labojumu veicējam, ko teiks otrs kungs ?
P.S. Es pats neko nedaru,uz sēdēm neeju, arī tos labojumus lasījis neesmu, tāpēc arī necenšos būt pamācoš visās jomās un sfērās.
Mani pārsteidz personāži, kas tuvu nav bijuši, bet runā kā blakus stāvējuši.
kadmijs, 12.marts 2015, 21:15
Vispār Mārtiņam vienā vietā bija taisnība. Pa lielam te visi ir brēkuļi, kas par brēkšanu neko vairāk nedara. Arī es tajā skaitā.
Neticu, ka nu tie kas šo murgu sataisīja ir tik vareni un neietekmējami. Saprotu ka piedalījās šī murga izstrādē pārstāvji no MOSP biedriem. No kuriem vairākums bija par grozījumiem MN.
Nu tad izslēdzat viņus no biedrībām, nometiet MOSP valdi, ieceļat jaunu un labojiet situāciju. Pat es esmu gatavs, ja tik ļoti nepieciešams, iestāšos biedrībā, kura pirmā sāks atbildes triecienu. Šī ir ideāla iespēja K-gi kādam nomainīt esošo varu. Var būt es kļūdos.
Sazaans, 12.marts 2015, 21:58
Vispār Mārtiņam vienā vietā bija taisnība. Pa lielam te visi ir brēkuļi, kas par brēkšanu neko vairāk nedara. Arī es tajā skaitā.
Neticu, ka nu tie kas šo murgu sataisīja ir tik vareni un neietekmējami. Saprotu ka piedalījās šī murga izstrādē pārstāvji no MOSP biedriem. No kuriem vairākums bija par grozījumiem MN.
Nu tad izslēdzat viņus no biedrībām, nometiet MOSP valdi, ieceļat jaunu un labojiet situāciju. Pat es esmu gatavs, ja tik ļoti nepieciešams, iestāšos biedrībā, kura pirmā sāks atbildes triecienu. Šī ir ideāla iespēja K-gi kādam nomainīt esošo varu. Var būt es kļūdos.
Sazaans, 12.marts 2015, 21:58
Rupji apkopojot prasība lielākai daļai viena, ļaujiet ķert kā mēs gribam un kur un lai neviena cita uz ūdeņa nebūtu, valsts lai nodrošina mūsu hobiju.
Vai es pareizi sapratu?
Malikis2011, 12.marts 2015, 21:51
Opusum malacis, piedalies, tātad arī tiesības būt kritiķim vai labojumu veicējam, ko teiks otrs kungs ?
P.S. Es pats neko nedaru,uz sēdēm neeju, arī tos labojumus lasījis neesmu, tāpēc arī necenšos būt pamācoš visās jomās un sfērās.
Mani pārsteidz personāži, kas tuvu nav bijuši, bet runā kā blakus stāvējuši.
kadmijs, 12.marts 2015, 21:15