Arī garām... kamēr tu cīnīsies ar konkurentiem, zvejniekiem, šavējiem utt ... tikmēr kontroles dienesti manipulēs ar tevi. Kad spēsi savas īpašās prasības salikt kopā ar citu īpašām prasībām un izveidot vienotu nostāju, tad institūcijām nebūs daudz variantu. Šobrīd ar saviem kašķiem un daudzām vēstulēm(MRK riebīgs niķis no pašā sākuma) jūs lejat ūdeni uz dzirnavām un traucējat visiem. Tuvredzīgi, bet tāda ir jūsu nostāja. Varbūt bija vērts padomāt...
Kā konkurenti valstī spēj apvienoties, kad nodokļu politika ir nišā jāmaina? Padomājiet, pirms šķelt vēl kaut ko...
V.S.O.P., 12.augusts 2013, 15:53[/quote]
Es jau esmu tikai par kompromisiem un kopdarbību, tikai nevienu konstruktīvu kompromisa piedāvājumu no konkurentu puses neesmu redzējis... Ne no zvejniekiem, ne no kormorāniem :) Var jau būt, ka padome ko mainīs, es tik par...
Tavā nostājā mani uztrauc tas, ka Tu uzreiz predefinē valsti un ierēdņus kā pretinieku... Īsti nesaprotu kā "kontroles dienesti ar mani manipulē"... Mums ir tieši tāda valsts un tādi ierēdņi kādus paši esam radījuši un pelnījuši - ja nepatīk, tad jāmaina vai nu personālijas vai savādāk jāiespaido darba stils nevis jāstājas ierakumu otrā pusē...
Par vēstulēm... Jā, birokrātiski un neērti, pašus apgrūtina un tracina, taču tas ir vienīgais veids kā dabūt atbildē kaut ko konkrētu uz papīra uzrakstītu un juridiski piefiksētu... Pats taču minēji piemēru kā Riekstinš pēc mēneša vairs "neatceras" ko negrib un tādu piemēru ir kaudzēm...
zaraza, 12.augusts 2013, 16:12[/quote]
Ierēdņi ir profesionāli atbildētāji un uz papīra tev uzrakstīs 4 lapas par neko.
MOSP ir izveidojusies laba sadarbības gan ar ZMZD, gan BIOR, veidojam attiecības ar VARAM un VVD. Vēl ir daudzi - DAP, VKP un citi, kuri ietekmē dzīvi copmaņiem, bet reizēm to pat nepadomā.
Neticēsi, bet nākamā nedēļa notiks valdes sēde, kurā kopā ar zemūdens medniekiem mēģināsim rakstiski fiksēt zemūdens medību noteikumus LV, lai biedrībām nebūtu kabinetos jāstrīdas. Arī makškērēšanas noteikumu analīze un rekomendācijas ir krietni pavirzījušās, ar argumentāciju un pamatojumiem. Vai šie dokumenti kļūs publiski pirms to iesniegšanas ZMZD - lems valde. Nesen valdē dominēja viedoklis - vai vajag jaunu cepšanos CL?
Vai aizmirsi, ka zvaigznes viens no uzbraucieniem bija tieši par to, ka MOSP nevis cīnās par makšķernieku labumiem, bet gan sadarbojas ar makšķernieku "ienaidniekiem"? Pārmet mums ko gribi, bet ne-sadarbību pārmet tikai tiem personāžiem, kuri MRK rindās savu privāto nepatiku pret mani pārvērta karā pret MOSP...