Manas domas
Nolikvidēt VVd un funkcijas nodot Valsts policijai un Pašvaldību ploicijai.
Ja parādās nopietna nauda tad atjauno, vai piešķir tagad.
Sabiedriskos izmest miskastē...
Uzraksiet Googlē-Pieteikšanās ES finansējumam; Tiek atbalstīti un tiek piešķirtas finanses jebkuram ,,huņ muņ,, projektam.
Kur ir finansējums galvenajam-pirms kaut ko daram,ir jārūpējas par galveno-Latvijas dabas saglabāšanu un saudzēšanu.Primāri jābūt atbalstītiem visiem projektiem,kas ir saistīti ar vides sargāšanu.
P.S.Mja,daba kukuļus nedod.
Usi , nē , man saistoši likās , pa galvu , pa bieti , ar koku , ar mietu , ar beisbola nūju , vo tā tik ir pieeja , tie tik ir inspektori ! Dievs sargā Kurzemi !
Iespējamais risinājums;
Tiek pieprasīti finansiāli līdzekļi ES atbalstam Vides inspektoriem vai viņu palīgiem ar visplašākajām pilnvarām un normālu atalgojumu.
Šim mērķim tiek anulēti visi bezjēdzīgie vides projekti par kārtējiem liegumiem,saudzējamām teritorijām,Ķemeru lašupītes iztaisnošanu un.t.t.[Skatīt Googlē-vide,ES,nelikumības]Darbā tiek pieņemti labākie no atlaistajiem inspektoriem un labākie sabiedriskie inspektori.
P.S. Sapņot ir labi;))
Brusi:)) pilnībā piekrītu!!!!!!!!
Tā inspektoru būšana ir acu aizmālēšana, lai neuzliek sodu Eiropas komisijas birokrāti. Ja sāktu dripelēt tirgoņus, tad gan būtu grūtāk tiem rūpnieciskajiem maliķim darboties! Šķiet, ka ir loks ļautiņu,kam tas būtu ellīgi neizdevīgi.
Aizmirsu vēl vienu;-
Ja manā acu priekšā pa logu tiek izgāzta miskaste,vai es redzu,ka pagalmā tiek lauzti koki,vai man ir tiesības sastādīt protokolu.
Secinājums-nosaukums VALSTS VIDES INSPEKTORS ir skaistumam.