Līņi un to cope

Zemgalē Līni jau iznārstojis!!
Bet tā pat kūtrs!!
13.jūnijs 2014, 15:02 | links

Pats neesmu bijis tagad, bet, jā, cik dzirdēts no paziņām, līņi galīgi kūtri palikuši. Iespējams, vaina varētu būt jau nārstā, jo seklākos un mazākos ezeros gan jau ūdens uzsilis tīri normāli.
Vakar sanāca pasēdēt Juglas ez uz līni no 18-22 totāla 0, vai nu aukstais laiks vainīgs, vai kas, bet līņi neņēma ne pako

xman120, 13.jūnijs 2014, 10:57
13.jūnijs 2014, 14:37 | links

Vakar sanāca pasēdēt Juglas ez uz līni no 18-22 totāla 0, vai nu aukstais laiks vainīgs, vai kas, bet līņi neņēma ne pako
13.jūnijs 2014, 10:57 | links

aakkis: Labi, ka mums tādi 'līņi' neķeras, pietiek ar vēžiem, kuri nokožļā ēsmu.
12.jūnijs 2014, 13:59 | links

Bruņrupuci vieglāk izvilkt,kā līni..
12.jūnijs 2014, 10:59 | links

lidainix,,,tu ta raksti ka linju cope butu aktiviem cilvekiem un kjertos ezera viduci lielaka dziljumaa.)
7.jūnijs 2014, 21:38 | links

Aber manā vieta 1 cope, 1 līnis, 1 kg apm.
Švaki un laikam viss šogad. Jāsāk MJigot.
6.jūnijs 2014, 13:04 | links

Sveiki copmaņi! Vakar atkal biju tasu ezera cope aktiva ķērās no 20:00 Līdz pat riitam 06:00 bet soreiz ķērās tikai uz tārpiem! iesaku sodien braukt meiģīnāt pilnigi visiem kas ir pacietigi cilveki! Ķēru pie zālēm cope bija laba lielākais linis bija 2.400 kg to nokieru no pasa rita ap 04:00!
6.jūnijs 2014, 12:41 | links

Paldies:)
6.jūnijs 2014, 08:04 | links

Uz kukurūzu ņem, bet pie tās līnis ir japieradina. Pašvārīta kukurūza ir laba lieta, jo cieta un tajā var ievārīt dažādus atraktorus. Pie tam tā tik strauji nebojājas kā makaroni vai karpeļi.
Bonduelis arī ok, bet pārāk mīksts un sīkie to ātri noklapē nost.
6.jūnijs 2014, 07:19 | links

Nu pagājušo gadu es tikai uz kukurūzu + baltie!! tīri labi un pats galvenais ka pienāk paņem un aidā velc laukā!! bet kukurūza tikai Bondoello!! uz citam neņem vai ta ari tāda tik sakritība
5.jūnijs 2014, 23:52 | links

Līnis ņem arī kukurūzu. Uzliec vienu graudu + daži baltie uz āķa. Nu un barībā bik piešauj. Es gan tikai konservēto esmu mēģinājis. Naktstārps vinnēja. :) Bet ir kas velk uz kukurūzu.
5.jūnijs 2014, 18:45 | links

Sveiki,man jautājums vai līņu copē var izmantot kukurūzu.Man no pagājušā gada ir palikusi sēkla pāri un ir doma novārīt un izmantot iebarojamajam??
5.jūnijs 2014, 18:25 | links

aha. ne asakas.

vai nu nebaro vispār pārmaiņas pēc (jo baltmaizes bumbiņas nav gluži tāda nopietna iebarošana)
vai piebarībai ir lielāks sakars ar to, ko liec uz āķa. (jājauc klāt kapāta slieka piemēram), vai arī tā pati maize uz āķa ar.
5.jūnijs 2014, 13:42 | links

Nu paldies tev. šovakar būs, ko izmēģināt.
5.jūnijs 2014, 13:37 | links

labāk kāda graudu maize, nevis baltmaize, vairāk sastāvdaļu.

neber neko daudz. dīķis mazs, gaisa tāpat maz. vēl sāksi putras liet, brrr.
5.jūnijs 2014, 13:25 | links

Pastāsti man kā ir ar iebarošanu uz vakaru. Tagad itkā pa laikam iebaroju ar baltmaizes bumbiņām un tad ar mēslu slieku ķeru. Tagad itkā tas bumbieris, ir doma šovakar ar rudzu maizi pamēģināt. Ar miltu putru var iebarot?
5.jūnijs 2014, 13:17 | links

Nu par tām līdakām ir tikai nācies dzirdēt, ka ir. Es jau ar īsti nezinu kā, ko īsti ķert, Tēvs tagad citur nav, kas māca, daru uz paša roku, draugi vel palīdz.
Ar līdaku es tik zinu ka ar spinu var ķert, bet tur ar spinu nav iespējas, vel uz dzīvo var tik, bet kā un, ko tas ir jāuzzin, zinu tik, ka uz dzīvo var provēt ar kādu mazo karūsu...
Šovakar ar iešu ar draugiem, tad vel ierakstīšu, kā gāja man.
5.jūnijs 2014, 13:13 | links

man bija tāda vieta, kur iebarojamais tikai piesauca asaru armādu uz 15 min. Paprovēju iemest pliku sauju kukurūzas un kukurūza ar slieku uz āķa un viegli pie grunts un bāc sakustējās arī līnis. Domāju tāpēc, ka brīvā kukurūza kā viegla lieta palika uz dūņas un lapām, pārējais norakās. Arī opcija.
eh, sen tas bija.
5.jūnijs 2014, 12:53 | links

a līdaku medības ir gadījies redzēt? līdaka ir jūtama?
5.jūnijs 2014, 12:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager