Līņi sūkā!
28.07 vakars...vakars uz ezera!
Tai karstumā iespaidā doma radās laist copierēt kādu līni.Sākumā doma laist uz Eiķēna ezeru,bet nav man tās ķiploku eļļiņas...eh,tad neko,mauks uz Tādu ezeru!Ezeram nosaukums radies-man jautā,kur gan slaktēju tos līņus?Tad tā arī atbildu,ka ir viens tāds ezers...značit,Tāds ezers!:)
Karsts pēc suņa!Vai pēc kaķa?Kā nu kuram labpatīkās!:)
Nolemts sēdēt visu nakti,tamdēļ barokli iemaisu sausā veidā spanē,ko uz vietas iemaisīšu pa porcijām.Baidos,ka nesāk ieskābt...
Tā lēnā garā sakravājos.Tā jau plāni apģērbies esmu,bet sviedri plūst aumalām vien'.Tad vēl nezināju,ka no 28.07-29.07 nakts būs siltākā līdz šim vasarā,kas bijusi...
Pa ceļam bodē tiek iegādāts kāds pudeļuks vēss pifons,kāda colas šļuka,kura ,kā vēlāk izrādīsies garšos ne tikai man!:)
Braucot uz Tādu ezeru,pa ceļam neviens nestopē,značit,ar paiku arī nav jādalās.Sīkums,bet patīkami!:)Ne meža,ne kāds mājas lops arī neredzās bizinējam pār pa ceļu...un nevajag arī,zinieties!
Tālumā debessjums rāda savilkušos drūmu vaigu...mjā,tas nepriecē.Bet te negaissir,te viņa nav-tā mierinu sevi!
Lūk,ezers jau redzams.Tā ūdens virsma gluda kā spogulis.Nu glezna ,kas glezna!
Novietoju auto un svempjos ārā.
Kā tad,bļin,dundāriki klāt un tik kniedē iekš' manās kārni spalvainās rokās,ka šņakst vien!ZB,fiksi savācu pekeles un dodos prom uz copes vietu!
Jākāto kāds 0.5km pa rudzu lauku,jeb tas ir tritikālis?Lai kā tur būtu,bet man tie ir līdz pleciem vietām...
Mtā,klāt esmu.Tiek ievērtēta copes vieta...nu ja,te jāmetās pa pliko,jāmetās ezerā iekš',lai patīrītu copes vietu no zālēm!
Jopcik,ūdens tik silts,ka nebrīnītos,ka izvilktu līni,kas arī būtu iesvīdis maķenīt'!:)
ģērbjoties,tiek atpogats pifons,kas vēl saglabājies norasojoši vēss.Dies' tēvs,kur tas var būt gāāārds uz šī karstuma fona!Cik maz ,brīžiem,cilvim vajag pilnai laimei!:)
Baroklis iemaisīts,pingele sariktēta...buģiļniks rāda
aš' 9 vakarā,kad tiek veikts pirmais iemetiens.
Solniškins grimst aiz koka galotnēm...var sakt ceret uz kādu copīti!
Klusums...rudulēni bikiņ grābstās ,bet tie nespēj nekādu skādi izdarīt naktiņam.Vismaz tas ir labi.
Mākoņi savilkušies,tāpēc jau pus-11 paliek stipri krēslains.
Domas štukojās,acis piekaltas pludam,sviķītis sviķojās...kad...kad,redzu ,ka pluds sāk lēni slidēt,slidēt...apstājās...tiek pacelts uz augšu un slīd tālāk ...cik tad var!?Piecērtu...ir!Cmuks ,kas cmuks līnis!
Sēžu tālāk .Pavisam tumše nakts palikuse.Tālumā redzu,ka zibeņo .Zibeņo plašā frontē sākot no Ventspils puses ņemot,līdz Pāvilostas un Liepājas pusi ieskaitot!Vēlāk,vismaz tā likās,Skrundas un Saldus pusē zibeņo ne pa knapo!Bet tas vēl tālu.Tas mani vēl nespēj kratīt!:)
...pludiņš uzreiz izceļās virs ūdens un lēni slīd prom...piecērtu...bļ...bļāviens,tiek iedots pa muti un nost!Jutu tak,ka par ātru piecērtu,jutu tak!
Eh,neliels škrobinieks jau ir,bet vai nu pirmo un,tpu tpu,pēdējo reizi,mierinu sevi!
Klusums.Liekās,ka tam ,kam iedevu pa zobiem,būs bijis stukačs...
Kaut nakts,bet sēžu T-maikā un karsts vienalga!Odu praktiski nav,kas priecē manu miesu!:)
Zibeņu fronte tuvojās jo tuvāk man ...tas nepriecē,jo manas pingeles kāts ir laikam kārs uz zibšņiem+kājas atrodās ūdenī+sēžu zem ozoliem...bet neko,tas viss vēl tālu liekās!
Tumsā,sānis nolikta colas bundžiņš atvērts.Noliecos,lai to paņemtu,kad sataustu ko vēsi glumi mīkstu radījumu!!!Bļin,ko apkārtējie kunkst,ka coca-cola nav veselīga!?Skat,mazais zaļais kobiņš bij' kāri pieplacis pie colas bundžas,ipio!A zaļie kobiņi tak skaitās ,kas mīl visu ekoloģisko,vai ne?:)
Veķeris rāda 00:00,kad seko cope.Tagad nesteidzos.Lai tak pasūkā,va' ta' man žēl ,vai?:)Mtā ,nu gan pietiek!Piecērtu...ir!Kur tad šis dēsies!
Nākamais iemetiens...pludiņš vēl neuzspēj nostāties,kā jau slīd prom...ir!
Nākamais metiens-ir!
Nu jau iet vellos!20 min.,laikā 3 ārā!!
Fū,nu atkal klusums pēc šādas līņu ofensīvas!
Blin,zibeņu fronte jau pavisam tuvu man!Brīžiem jušana ,ka tieku fočenēts ar jiftīgi štengru zibspuldzi!
Vējam saceļās!Saceļās tā,ka niedres lokās un ozoli skaļi šalc...jebinderbukstiņ,te jātin koferis prom!
Bet nē!Lai arī pluds lēkā pa viļņiem ,bet ko šamais tik sparīgi airē pret viļņiem!?Piecērtu...ir!Kāts līkumā!Ir labinieks!
Apkārt zibeņo un plosās vējš,a te cope!
Okey,iemetīs vēl!
I 15 min.,nepaiet,kā atkal cope,kā atkal viens krastā!
Uh,nu gan iet karsti i tiešā nozīmē,i pārnestā...negaiss plosās un līņi sagājuši sviestā!:)
Negaiss aiziet savus neceļus citur.
Vējš norimst.Viss pa skaisto atkal paliek,tikai...tikai copju vairs nav...
Ciparnīca rāda 4 no rīta.
Domāju,ka līdz šim tik labi gājis,ka neies tak tagad bojāt visu pasācienu ar rīta necopi,vai ne?
p.s.līņu skaitu nepateikšu jumsiem,jo kas gan spēj tumsā izskaitīt !:)
Svarā -+ 1kg-1.5kg.
Sory,ka mans te tā...uznāca ,zinieties,tāds vājums uz pļurkstēšanu!:)
Arī jumsiem to labāko!
Avt.
30.jūlijs 2012, 12:38 |
links