Līņi un to cope

:)Nea,Bralit!
P...mies mēs,ik pa laiciņam ,cauru gadu!
Līnītis TO dara vienreiz gadā un tad arī tikai nārsto!
:)
7.jūlijs 2012, 08:47 | links

Viņi nespēlējas avtt .... viņi zzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!
6.jūlijs 2012, 19:15 | links

...šamie ,lielākoties,tagad spēlē mammās un papos...
6.jūlijs 2012, 18:38 | links

nu ve4i, apskauzu, kas laidis sovakar un pa weekendu pec sukatajiem.
6.jūlijs 2012, 18:19 | links

Vakar Lielupes atteka Spunciema izdevas vienu lini piemanit, vel paris vajas copes, tas ari viss..
5.jūlijs 2012, 11:23 | links

Bārta, Vecupē, Tosele nu tik sāk šmorēties...domaju, ka ezerā arī.
4.jūlijs 2012, 16:35 | links

Kā ar mazajām upēm? līņi jau nārsto vai vel nē? vakar biju vadakstes upē, no līņiem ne smakas, ruduļi, karūsas pilns.
4.jūlijs 2012, 16:19 | links

Mūsu rietumu pusē tagad tikai sākas liņukiem nārsts...jemt nejam un ja ir tad pilni ar ikriem....nedēļu jaņem brīvlaiks.
4.jūlijs 2012, 15:44 | links

Šonakt cope ļoti aktīva 4mazie palaisti un 5lielie paturēti! Nakteni un Kukuruzu ignorēja, bet Mēslu slieku un 2baltie vienkārši rulēja šonakt!
2.jūlijs 2012, 11:04 | links

Iemetīšu atskaiti par Vecumniekiem Eina vietā, par cik sēdēju turpat kur viņš bez viņa klātbūtnes.
Tātad, pavadījām divatā Vecumnieku karjera krastā divas copes dienas (no piektdienas vakara līdz svētdienas pēcpusdienai). Lielo līņu aktivitāte bija diezgan kūtra. Ēsmai izmantojam gan nakteniekus, gan baltos, gan kukurūzu un protams slieku. Piebarojām ar NG mix (karūsa-līnis), Sensas 3000, klāt piejaucot novārītu kaņepi un pievienojot Nutrabaits melasi. Par bāzi izmantojām Saldū ražotu kombikormu. Tagad par pasu copi. Protams ka braucām ar domu izbaudīt brīvdienas, iedzerot kādu stiprāku dzērienu, uzgrilējot kādu gaļiņu un noķerot kādu līni. Ar to es domaju ka nemocījām sevi visu laiku tikai makšķerējot. Rezultāts mūsu skatījuma bija labs, jo kopumā noķērām ap 10 līņukiem. Izmērs gan varēja būt lielāks, jo tikai viens eksemplārs bija ap kg. Atpūta forša, zivtiņa bija un būs, jo līņuki tika amnestēti izmēra palielināšanai. Pārsvarā visa cope bija uz naktenieku no agra rīta un dienas pirmajā pusē. Neatpalikam arī no Vecumnieku "spečukiem" (šajā ūdenstilpnē copējām pirmo reizi un vadījāmies tikai no Eiņa ieteikumiem). Neredzējām un nedzirdējām ka kādam būtu labāki rezultāti.
2.jūlijs 2012, 10:50 | links

mana vieta cope ir no 22:00-23:00, 04:00-05:00 un no 09:00-10:00. max izvlikts ir 4 gabali neskaitot nopudeletas copes. videji laiva ir 3 sukataji. sedesana parasti ir no 18:00-23:00 un tad no 04:00-10:00.

pa nakti. pa nakti ir jagul!
2.jūlijs 2012, 09:57 | links

Dolcevita, man jau šķiet priekš īstas līņu copes tā arī ir, šogad man tā gan nav sanācis, bet paggad toč tā bija, 2 stundas naktī viss notiek un viss, pirm un pēc tam klusums, caļi atnāk paēd, aiziet.
2.jūlijs 2012, 09:31 | links

Copeju ezerā, kaut kas notiek tikai 23:00 - 05:00, bet ne īpaši patīkami jo -
pirmo reizi - cope bija ap 3:00 un ap 5:00 no rīta, divus paņemu
otro reizi - cope bija 23:30 un 2:30
trešo reizi 0:30 un 1:30.

divas copes bija? viss, vari braukt majās nekās vairs nenotiks.

meģināju divās vietas, 50m atalums, copeju no laivas.

Kads varētu būt iemesls šadai copei? Pārāk skumji jau tā sedēt 9 stundas, un dabūt 2 copes...
2.jūlijs 2012, 09:27 | links

uz kukuruzu nem. mana vieta ne tik labi, ka uz burgeriti, bet nem. kadu var izmanit. vienmer piemetu klat iebarojamam. obligati janem tas golden crispy. tie vissmarzigakie un garsigakie. ;)
2.jūlijs 2012, 09:03 | links

taka sogad esmu tik sacis copet linus.esmu nokeris kadus 9. parasti lieku 2 naktstarpus un nau ne vainas.gribu jautat vai uz kukuruzu ari nem?
1.jūlijs 2012, 13:27 | links

Tagad jau tuvākajās naktīs pat +17*....C sola .Ja kādā ūdens krātuvē viņi nav nārstojuši,tad noteikti pērsies.Tiem(līņiem) kam kaut kas vēl ir palicis,tie ar to izdarīs līdz galam.
1.jūlijs 2012, 09:34 | links

Kad nārsto līņi ir ļoti vienkārši noteikt , jā tajā apkaimē zied rudzi , tad arī līņi nārsto , pārbaudīts gadiem ilgi un vienmēr sakrīt 100 % .
1.jūlijs 2012, 09:21 | links

Hmm, varētu būt tā, ka jau nākošās nedēļas beigās būtu pietiekoši uzsilis ūdens? Itkā nekāds siltais laiks vēl nav bijis. Šā vai tā, mēģināšu kādu izķeksēt, pasēdēšu, pabakstīšu degunu. :D
1.jūlijs 2012, 00:07 | links

Kuri nārsto-tiem nav laiks tavus tārpus sūkāt!!!DD
30.jūnijs 2012, 23:01 | links

Sveiki biedri.
Vēlētos vaicāt vai līņi nārsta laikā barojas?
Pirmo reizi došos uz līņiem, bet liekās ka nākošās brīvdienās varētu viņi sākt nārstot. Daugava, netālu no Līvāniem. Ļoti aizauguša upes daļa.
30.jūnijs 2012, 18:47 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager