Līņi un to cope

Izskatās, ka viss atkal ir sakustējies... ? Kā biki siltums parādījās, tā līņuks arī atdzīvojās...
13.jūnijs 2012, 15:44 | links

Man šogad pēdējās trīs copes ir vienkarši lieliskas un arī citiem kas apkart, interesanti,ka vakar veči uz maksteņu kapuriem pamatigi saķera,varbūt veiksmi,sakritība bet varbut labāk ķerās.Būs jaizmēģina
13.jūnijs 2012, 11:53 | links

Precizāk ne spicite bet mazais riņķitis ..šis dabuja uzelpot lielais vihers un ...bet bija nu varen smuks...
13.jūnijs 2012, 10:36 | links

Vai kāds nesen nav bijis Ridelī. Gribu zināt vai nav nārsts un attiecīgi aplauziens.
13.jūnijs 2012, 10:29 | links

kuzij,Tu ko,cēli ar makšķeri,ka lūza spicīte!?
13.jūnijs 2012, 10:15 | links

Neprasiet neko...jo izrādās arī spicites no liela svara lūzt....
13.jūnijs 2012, 10:04 | links

Nezinu kā citur, bet manis iecienītā ezeriņā Dobeles rajonā Līņuki taisa Dipadu dapadu!
13.jūnijs 2012, 09:59 | links

NG-NG,lēnāk brauksim,tālāk tiksim!:)
Tas ir,mazāk reklāmas,mierīgāka cope!

Ventā,tikko svaiga infa ienācās,līnis pulcējās uz "grupņiku"...značit,te var atslābt līdz jūlija beigām.
Abramis bračkas sāk rosīties uz ņammu...

Vēsais klimatērijs,kas bija līdz šim,tiešām ne tās labākās korekcijas ieviesa copē!

Ezeros ,pa bikiņam kas tiek,bet ne tie razmēri ko gribētos...

p.s.danke par atbildi ekspertu sadaļā!Domās ko/kā darīt...
12.jūnijs 2012, 14:53 | links

Nezinu vai šie nārstoja, bet rībināja pamatīgi un diezgan lielā koncentrācijā uz 1-2 m2 ik pa laikam plunčājās un ne mazas zivis. A tas līcis ir kā futbola laukums. Tajā udenstilpnē uzraujos uz līdzīgu pasākumu otro reizi pēc kārtas, ieprikšējā gadā braucu no rīta un bija tā pati trokšņošana, tikai ar mazāku intensitāti. Man jau liekas, nārstam nav svarīgi diena vai nakts, bet ūdens temperatūra. Un tas līcītis, kurā mēģinu makšķerēt ir kā radīts nārstam: sekls, zāļains, saulains.
Tajā ūdenstilpnē ir bijuši arī labi rezultāti.
Ne asakas!
12.jūnijs 2012, 14:23 | links

avt- kā tavi sarkanacainie Ventā uzvedās, kaut kā kluss tu šogad esi :), vai tiešām jocīgais gads turpinās, ne brekša kārtīga, ne līņa Ventas ierastajās vietās
12.jūnijs 2012, 12:27 | links

Gan stipri šaubos,ka erudzi būtu mielojis acis ar līņu dipadu dapadu...
Līņi,lielākoties atšķīrībā no mums,pa nakti netaisa TO!:)
Nezinu kāpēc,bet brīžiem viņi tā jocīgi uzvedās-staigā pa ūdens virsmu,cilājās bet ne nārsto!
Par agru līņu nārstam,par agru...
12.jūnijs 2012, 11:44 | links

Tā jau nav ka šie nejem galīgi tai brīdi ...ir provēts likt dziļumu 30 40 cm un viss notiekas....
12.jūnijs 2012, 11:07 | links

Partizāni mani baigi piesmēja, atbraucu vakarā ar čomu, es gatavoju makšķeres un iebarojamo, čoms klāj galdu. Vakars superīgs, aizdomīgas izdarības arī nemana pa zālēm, copei jābūt:)
Viss sabarots, makšķeres iemestas, iemests ar kāds graķīts veiksmei, var vērot pludus, bet nekā, pilnīgi nekā. Atliek grauzt cepināto gaļu un pa retam, mazam cepumam, jo nākošajā rītā jābrauc. Pulst. 24.oo ielsēdzās tāds troksnis, plunkšķi no visām malām, var saskatīt skaistus, dzeltenus sānus, viss mūsu izvēlētais līcis vārās:(
Skaidrs, ka droši var negaidīt copi, varētu braukt mājās, bet cepums. Atlika vien noskatītīes sarkanaču izdarībās līdz rītam, kad šie arī bija noguruši un braukt mājās ar domu atgriezties pēc pusotras nedēļas.
Otro gadu pēc kārtas vienā un tajā pāšā vietā trāpu uz lielo dipadu dapadu, līņi vēl padomās, ka es speciāli braucu uz šiem glūnēt nelaikā.
Ne asakas.
11.jūnijs 2012, 13:30 | links

Copeju ezerā, kopš pagajuša gada nekas nav mainijes. cope ir tikai 02:30-05:30, citā laikā neka nav. sestdien dabuju divus 0.8 un 0.9kg
11.jūnijs 2012, 11:06 | links

pa nakti ir jagul. copeju visu laiku viena vieta un divaina karta glumie nak ara no 22:00-23:00, 04:00-05:00 un no 09:00-10:00 uz kukuruzu.
11.jūnijs 2012, 10:32 | links

Veči, kā ir ar to nakts copi - vai tad naktī līņi ķerās? Pats parasti braucu vai nu uz vakara vai rīta copi, pa nakti nekad neesmu palicis. Man jau šķiet, ka pa nakti palikšana vairāk strādā tā, ka vakarā iebaro un lai nav jātrokšņo paliec tajā vietā un copē rīta agrumā. Pašā nakts tumsā neesmu dzirdējis, ka līņi baisi ķertos.
11.jūnijs 2012, 10:19 | links

Piektdien no 16 līdz sestdienas 16, ar kolēģi 4:1 viņa labā.... ēsma naktinieks, bet arī tas neatturēja sīkaļas no kumosa grābšanas :) Cope jauka, brekšu joprojām nemanu, copējām ezerā.
11.jūnijs 2012, 08:13 | links

meginajums NR 2.Sataisiju baribu,iztiriju ar grabekli vienu logu,vel viens jau bij no dabas,abus sabaroju.doma bij kert pa nakti un vel no rita.pludi aprikoti ar spiguliem,esma baltie un meslu sliekas.par ilgu aisedejos pie alus bundzas un kad taisijos jau copet sapratu ka tumsa es tos logus vairs neredzu.vajadzeja kadu mietu blakus iespraust.tad tik saku copet uz rita pusi.sakuma tika mest apmeram tur kur vajadzeja but,pirma cope bij smuka ,bet par atru piecirtu,palika gaisaks ,iemetieni precizaki.keras raudas,ruduli,bet tris lini tomer ari bij.uz aka liku 5-6 baltos un gala slieka.nekadi lielie lini nebij,bet patikami.mera domat ka bij ,bet ar ko nomerit nebij.
11.jūnijs 2012, 06:12 | links

Man ar viņiem iet apmēram tā pat,
8.jūnijs 2012, 21:31 | links

Jonjs - Tu sadrupini ķieģelīti un piejauc klāt kukurūzu? vai kā savādāk?
8.jūnijs 2012, 17:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager