Nekad neesmu gremdējis galdam plāksnes uz grunts.Ir gudrinieki,kuri pat melno plēvi,sasienot akmeņus stūros nogremdē.Zāles esmu grābis ārā, tādus koridorus 1-1.5m platus.Tad iebaro,un no biezokņa līņi ir klāt,kad pat duļķi vēl nav nosēdušies.Tikai vēl tāds sīkums!!, viņiem ir jābūt tuvumā,un ar kaut niecīgu ēstgribu.Ar tām barošanām parasti piesauc līdakas.Daudz jau atkarīgs no ūdens tilpnes,katrā savas nianses.Nav man tuvumā tādu ūdeņu(publisko),kur es varētu barojot mierīgi nedēļu viens pats apmakšķerēt!Iekārtot vietu sev-tas nozīmē ar katru nākošo reizi vairāk vākt citu mēslus!! Vienu dienu neesmu bijis,bet ar to pietiek-lai agri(3.20) jau savāktu atkritumus.Vienīgais kas var pasargāt,ja tie aplaužās,nedabon nevienu līni tur vairākas reizes pēc kārtas.Tā kā pēdējā nedēļā.kad reti var kādu pierunāt pie ēsmas.Nav jau problēma man dīķī saķert līņus! Es jau eju makšķerēt,lai piemānītu piesardzīgas zivis,un kur tas bariņš ir salīdzinoši mazs.Labi, ko es te izplūstu-vajag tik biežāk copēt,vērot mazākās nianses visā tajā.
5.jūnijs 2012, 19:16 |
links