Līņi un to cope

Es vienā vietā ķeru jau gadus 35+,un ko man darīt! Bet nevienam līnim neesmu kuņģī barību(baroto) manījis tīrot.Viņi pienāk tikai interesējoties,un citām zivīm līdzi...ko tās tur meklē!
8.jūnijs 2012, 14:03 | links

Vēl viena pieredze - Līņus vienā vietā ķeru jau gadus 5. Katru gadu nedaudz paeksperimentēju ar iebarojamo un veicu statistiku par lomiem. Principā ir tā, ka vislabākie lomi ir uz ķieģelīti + auzu pārslas, lai cik jocīgi tas nebūtu. Un specializētajām, gatavajām barībām švakāk. Pieļauju, ka tapēc, ka tajā ezerā neviens cits neķer jo jāiet puskilometrs pa purvu līdz kulei :D
8.jūnijs 2012, 13:53 | links

avtt. Jokus pie malas;) Lielauces ezerā vietējie korifāni uz garnelēm šamējos velk ka vai nu!
8.jūnijs 2012, 13:37 | links

Vēži,biezpiens,šīferis...tā vien liekās,ja ar šīm lietām pieietu pie ezera,tad līņi salektu pie manām kājām kaudzēm vien,kaudzēm vien!:)
Mēģināt protams,ka var.
Eksperimentēt arī vajag.
Bet vai tiešām ir viss 100% zināms par standarta ēsmām,to pasniegšanas veidiem,par pašu copes vietu izpēti,par copes laikiem,par kaut kādām dabas apstākļu sakritībām utml.?
Hm,man ,zaļam gurķim,nēēē...vienmēr ir ko mācīties,ka tavu māti!:)

Tas tā...varat nelikties ne zinis!
8.jūnijs 2012, 13:18 | links

Liec garneli! Un tās vēžu astes jau strādās tur,kur vēži ir!
8.jūnijs 2012, 13:10 | links

Nu to ļoti labi zinu,bet tāds nebija jautājums, vairāk tas bija tieši par šo te,vai vispār butu lielaks labums
8.jūnijs 2012, 13:08 | links

MN nosaka, ka vēzi nedrīkst lietot kā ēsmu...
8.jūnijs 2012, 13:02 | links

Maareens : Vēzi tad tev jāpērk veikalā, ja nevēlies noteikumus pārkāpt!
8.jūnijs 2012, 13:01 | links

Veči ko domājat par vežu asti uzspraust uz āķi sēžot uz līni? Vecajas krievu gramatas jau ši lieta esot bijusi topa, tapatas,ka tik tiko svaigs biezpiens,agrāk šis divas lietas,bijušas tā teikt garantēts loms! Bet,ka skataties uz to tagad,tieši par vēžu asti uz āķi?
8.jūnijs 2012, 12:59 | links

Trušu barībā klāt ir melase, moš tāpēc patīk vairāk? bet nu mailes arī saskrēja bezjēgā!
8.jūnijs 2012, 11:33 | links

Es bēru cāļu barību ...strādāja labi. Rodas iepaids, ka principā var izmantot jebkuru Dobeles barību un viss būsss o.k.
8.jūnijs 2012, 11:28 | links

Vakar Lielupē no 19:30-23:00 2 līņi (39cm un 42cm).
8.jūnijs 2012, 10:28 | links

Šodien ar mazo meitēnu bijām uz vietējo dīķeli paķert karūsiņas. Sabaroju ar to, kas bija - Dobeles trušu barība! Karūsas tač ēd visu.... Neviena karūsa nebija, tomēr tukšā nepalikām!
Kopā 16 līņi! Bildi cenšos pievienot! Lielākais no tiem manā albumā!
7.jūnijs 2012, 21:12 | links

Pēc darba aizskrēju uz grantskarjeru kādu līni mēģināt piemānīt. Iebaroju, iemetu vienu pludiņmakšķeri un taisījos sagatavot otro, taču tad sapratu, ka visa āķu kastīte mājās aizmirsta. Kādu stundiņu nosēdēju gaidot, tad nedaudz seklāku dziļumu uzliku, tārpu pušķīti un beidzot, pirmā cope, krietns rāviens. Piecērtu, velku un kkas labs galā, pievilku tuvāk un līdaka, mērs nebija, taču kādi 40 cm varēja būt, ieraudzīja mani, uztaisīja pirueti ar piezemēšanos niedrēs un aizgāja ar vienīgo līdzpaņemto āķi mutē. Atcerējos, ka mašīnā vēl spinings ir un viens roteris arī uzsiets, iedomājos starp niedrēm pamētāt, diemžēl pievīla metienu precizitāte un tā arī nācās mājās braukt. :D Bet nu vismaz action bija labs.
7.jūnijs 2012, 19:43 | links

Nekādas plāksnes ar neiesaku, citādi var sanākt kā man ar šīfera plāksni, ka iegremdēju uztaisīju smuku galdu un pēc tam tajā vietā vairs nekad un nevienu neesmu dabūjis jau gadus 3. 10 metri no tās vietas ņem kā traki. Tapēc ar grābekli ir vislabāk.
6.jūnijs 2012, 15:00 | links

Biju šodien uz copi lielupe, neko nedabuju, vispar bija tikai viena cope, neizvilku. Sajuta, ka kaut kas ļoti mazs :facepalm: Pēc tam lietus, vejš, blakus neviena, nakti tā pasēdēju un aizbraucu ap 5 no rīta.
6.jūnijs 2012, 05:28 | links

Tas tā -impulsam...
5.jūnijs 2012, 20:51 | links

sestdien no rīta 4 līņi Liepājas ezerā... no rīta sākums labs bet turpinājums pašvaks... no 800-1200g...
5.jūnijs 2012, 19:57 | links

Nekad neesmu gremdējis galdam plāksnes uz grunts.Ir gudrinieki,kuri pat melno plēvi,sasienot akmeņus stūros nogremdē.Zāles esmu grābis ārā, tādus koridorus 1-1.5m platus.Tad iebaro,un no biezokņa līņi ir klāt,kad pat duļķi vēl nav nosēdušies.Tikai vēl tāds sīkums!!, viņiem ir jābūt tuvumā,un ar kaut niecīgu ēstgribu.Ar tām barošanām parasti piesauc līdakas.Daudz jau atkarīgs no ūdens tilpnes,katrā savas nianses.Nav man tuvumā tādu ūdeņu(publisko),kur es varētu barojot mierīgi nedēļu viens pats apmakšķerēt!Iekārtot vietu sev-tas nozīmē ar katru nākošo reizi vairāk vākt citu mēslus!! Vienu dienu neesmu bijis,bet ar to pietiek-lai agri(3.20) jau savāktu atkritumus.Vienīgais kas var pasargāt,ja tie aplaužās,nedabon nevienu līni tur vairākas reizes pēc kārtas.Tā kā pēdējā nedēļā.kad reti var kādu pierunāt pie ēsmas.Nav jau problēma man dīķī saķert līņus! Es jau eju makšķerēt,lai piemānītu piesardzīgas zivis,un kur tas bariņš ir salīdzinoši mazs.Labi, ko es te izplūstu-vajag tik biežāk copēt,vērot mazākās nianses visā tajā.
5.jūnijs 2012, 19:16 | links

Tūliņ laidīšu uz copi. pēcāk ielikšu atskaiti
5.jūnijs 2012, 18:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager