Līņi un to cope

Es to naktstārpu spraužu arī uz ākiem bez kātiņa atskabargām, bet daļu no naktstārpa pārbīdu pāri āķa cilpiņai, tātad uz auklas
31.maijs 2012, 22:58 | links

sveiki, makšķernieki, es taisos pirmo reizi braukt uz līņiem, bet varbūt kāds var ieteikt kādu labu vietu Valmieras pusē? Paldies jau iepriekš.
31.maijs 2012, 21:29 | links

Grūti ir izskaidrot kuru ēsmu ,kurā ūdenskrātuvē ņems labāk.Es zinu līņu ezeriņu meža vidū,kur vari eksperimentēt pēc sirds patikas.Jo tur nav traucētāju-ēsmas plosītāju,dzīvo līņi un lielās karūsas.Teicami par ēsmu var izmantot ūdens tārpus(nonnas).Ko man likt baltos+kukurūzu,ja sīkie man visu laiku traucēs!Nevajag man cīnīties ar ruduļiem un raudelēm,tāpēc es lieku lielu naktenieku.Barības izvēlei pat nav tik liela nozīme,kā pareizai vietas(pleķīša) atrašanai kur nolikt to.Ezeros ar tīru dibenu tas nav tik būtiski,kā aizaugušos.Sabarosi kur sūna apakšā-nu nelīdīs tas līnis tai sūnā!Ai,īsāk -čujam jābūt un tas nāk tikai ar konkrētās vietas ilgstošu izpēti.Un vietā kur labi ķēri aprīlī,pat pēc dažām dienām vari aplauzties.Jo notiek nepārtraukti izmaiņas-ūdens augi saaug,ūdens līmenis pazeminās,iestājoties siltumam sākās citi procesi utt.Re;viss nav tik vienkārši-tā tik Īrijā var ķert ar aizmiegtām acīm,kur zivis vispār āķus nepazīst.Pie tā ezera var būt makšķernieks "sarkanā grāmatā" jāieraksta!!DD
31.maijs 2012, 20:57 | links

... ?bet tomēr, kā tas naktenieks pareizi jāliek uz āķa?
31.maijs 2012, 20:36 | links

Pieļauju, ka tas bija pie kādas pilnīgi nevajadzīgi atvērtas tēmas, neredzu tur neko nepieklājīgu, ja cilvēkam grūtības ar redzi, vajag pateikt, ka ir tādi noteikumi, lai zin.

Šij diskusijai nav jēgas, ne asakas! ;)
31.maijs 2012, 17:46 | links

sragiagiaA
Tu, gudriniek, sākumā varētu precizēt savas smadzenes un palasīt noteikumus :)
19.janvāris 2012, 15:06 | links
31.maijs 2012, 17:43 | links

Parādi, lūdzu, pēdējo 2 gadu laikā kaut vienu ne tādu komentāru no manas puses? Nevari? Žēl, tad labāk paklusē. Paldies par uzmanību ;)
31.maijs 2012, 17:19 | links

Neesmu šajā forumā sen, bet neko gudru, nemaz nerunājot par pieklājīgu, no Aigaigars neesmu manījis! Žēl, ka te tādu neaudzināti ir!
31.maijs 2012, 16:22 | links

Traki ir, ja bērns saprot vairāk par pieaugušo..... :)))
31.maijs 2012, 16:14 | links

Jā un izmantoju 6nr. āķus ar atskabargām uz kāta,drusku pa mazu mmm,laikam.
31.maijs 2012, 16:01 | links

aakkis,tas nozīmē to ka dažas iepriekšējās dienas varēja likt uz āķa ko gribi un barot ar ko gribi,galīgigarām.Mainīju vietas,barības utt.nekā,toties šī kombinācija aizgāja.
31.maijs 2012, 15:58 | links

Aigar, berninj, tavu komentaru seit nejautaaju.

Aakis, liec cilpaas kaa parasto slieku? Cik garu galu atstaj, ja atstaj?
Es pieradis makskeret ar salidzinoshi maziem akjiem un atbilstosi maziem kumosinjiem un tada izmera dzivaa esma nav likta ;)
31.maijs 2012, 14:07 | links

Nezinu, man 8Nr āķis - uzliku naktenieku bez kreņķiem! Ja liek kā bērnībā un ver garenizki cauri, tad, protams, ka nesanāks! :)
31.maijs 2012, 14:01 | links

"Kā tārpu uz āķa uzlikt?"
"Šaaaumas, cilvēki, kas ar jums notiek? Paņemat visparastāko 10.nr āķi un maucat virsū!
31.maijs 2012, 13:58 | links

Es izmantoju āķus Nr:8 ar atskabargām uz kātiņa,un naktstārps nekur neaizmūk.Vienīgais ruduļi,pliči saplosa reizēm.Kā nāk lielie-tie pazūd!
31.maijs 2012, 13:57 | links

Jā, man arī interesē kā to tārpu uz āķa dabūt.
Un vispār kāda izmēra āķim jābūt?
31.maijs 2012, 13:27 | links

Kaa juus to nakteni uz aaka liekat?
Cik noprotu akji ar garaku katinju jaizmanto, tacu kaa to pasu milzeni uz akja pareizi javer?
31.maijs 2012, 13:23 | links

"...skaitīt līdz desmit,aizmiegt acis..."taisni vai jancīgi paliek,jo saprotu,ka neko nejēdzu no copes!;))
Pa lielam,piekrītu aakkim!
31.maijs 2012, 13:14 | links

Kā tas ir?....citu neko galīgi negribēja.
Varbūt ka piebaro ar kukurūzu un baltajiem -tad viņi tā var uzvesties.Es pārsvarā tikai uz naktstārpiem un zilgalvjiem ķeru.Ja ir tad ir-ja nav -tad nevajag!Pa tiem vazātājiem....negribās te daudz rakstīt,bet vazā ļoti bieži sīkie to naktstārpu.Lielais nāk,tie pamet un tas kā ņem tā aiziet.Līnis ar savu vakuuma sūkni to naktstārpu vienā vilcienā iesūc! Ir jau dažāda ēstgriba,šorīt viens tāds pie 50cm tik ātri paņēma,ka tārps ar āķi jau vēdera otrā galā bija.Nemaz nesāku to āķi meklēt,cita pavada un aiziet.Varbūt vēlāk bildi ielikšu....
31.maijs 2012, 13:08 | links

Vislabāk ņēma uzliekot uz āķa vispirms kukurūzu tad baltos,citu neko galīgi negribēja.
31.maijs 2012, 11:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager