Līņi un to cope

ok paldies kautko meģināšu darīt savādāk. kad sāks copēt aizvēršu acis uz kādu brīdi :D Tuvakajās dienās jabrauc atkal jo grūti aizmirst to copi kas bija 29 pa dienu ...
31.maijs 2012, 11:02 | links

Es parasti nogaidu ..izskaitu lidz10 ( kad pluds jau zem ūdens) untad....jo savadāk katrs otrais aiziet raustīdamies. Par ierīšanu...ir jau visādi pribambasi lai izvilktu aķi... bet šogad vel nēsmu to darījis...
31.maijs 2012, 10:59 | links

Riita copee ar tikai 1, bet nu jau smukaaks virs kg. Bet panjeema ar baigo luugshanos, kaadas 3 h vilku pludu uz burbuljiem un ta laikam ka pievilku pie deguna ta panjeema, ierijis bij liidz pakaljai. Vispaar taa burbuljoshana jau ar ne vienmeer noziimee ka vinsh eediis..
31.maijs 2012, 10:58 | links

Tukšās copes pārsvarā taisa mazi ruduļi,vismaz tā ir tajā ezerā kur ķeru es.
31.maijs 2012, 10:56 | links

zigiz, mans personīgais viedoklis ir tāds, ka grīzāk par agru cērt... Reizēm līņi mēdz ilgi to tārpu sūkāt... Es gan arī parasti daudz negaidu, jo man nepatīk, ka dziļi ierij... Tad jāmoka zivs, lai āķi dabūtu ārā. Bet nu varbūt nākamā reizē pamēģini pagaidīt biki ilgāk. Ja paskatās Oltes raidījumus, kur kopā ar Eināru Siliņu ķer līņus, nu viņi tur baigi ļauj līnim to pludu valkāt... http://www.nomad.lv/?p=3406
31.maijs 2012, 10:52 | links

Tā,28.beidzot 5 līņi 2gb.-800gr. 1gb.-900gr. 2gb.mazi.Nākosā rītā 4.00-7.30 lija un līnis nerok bet no 10-12 dienā vājprātā rok,tikai tālu no krasta 2-2.5m dziļumā lēpenēs,bez laivas nekā.Tas Lubūzī.
31.maijs 2012, 10:51 | links

Vakar saņēmos un pēc darba laidu līņot. Lasot forumu un vērojot laiku, domāju, ka pasākums būs bezcerīgs, bet ne... Tomēr dabūju gan. 4 h laikā 3 līņi (1 - 800g, 1 - 600g, viens zemmērs amnestēts) + bonusā 1 kg karūsa. Vārdu sakot priekš sevis esmu izdarījis secinājumu - ja negribas braukt copē, tad var meklēt iemeslus, ka laiks slikts utt., bet ja gribi copēt, vienkārši ir jābrauc... Kaut vai kā mr.Dzintars saka, iemetiena tehniku atstrādāt :). Gan jau, ka pie loma tad arī tiksi...
31.maijs 2012, 10:36 | links

Gribu pajautāt kapēc ir daudz tukšas copes? itkā viss labi sāk copēt pagaidu pludiņu izceļ virs ūdens tad sāk smuki vilkt uz sāniem piecērtu nekā un ta kādas reizes 10.... sāku domāt ka āķa izmērs varbūt nav istais. 3 smukus līnīšus dabūju bet škrobe par tām daudzām tukšām copēm :P ko varat ieteikt ??
31.maijs 2012, 10:34 | links

Tad nu tāda atskaite. 19:30 biju pie ezera. Laiks 8 grādi, ik pa brīdim lietus.Ignorēja pilnīgi naktstārpu, rupjmaizes bumbiņu, slieku pušķi un baltos. Ruduļi ķērās pat līdz 700 gramiem. Tad uzliekot baltais+slieka+baltais viens tāds pieteicās ap 800 gramiem. Pat negaidīju tādā laikā. Vēl pēc stundas plaudis ap 700 gramiem. Bija arī vesela kaudze sīkumi, bet tie neskaitās. Visu vakaru smuki burbuļoja. Vispār domāju, ka tā pieķeršanās līņa bija tāds pārpratums :) No rīta 4os jāiet atkal..
30.maijs 2012, 23:15 | links

Es arī nošpļāvos un nolēmu braukt, es gan plānoju rīta copi, ap kādiem 5 būt pie ūdeņiem. Barība jau iegādāta, viss ir, un kā nekā, mēs tak braucam dēļ procesa, protams gribās jau to zivtiņu dabūt ārā, bet ne jau tas ir svarīgākais. Tā kā, rīt varēšu atskaitīties, kā tad nu gāja.
30.maijs 2012, 18:38 | links

Par Līņiem ir tā, ka domāju ka Līņa dabūšanas iespēja ir 20:80. Bet es arī vakarā iešu un cerēšu, ka moš kāds pēcnārsta breksis vai baltā karūsa paņems. Un cerība mirst pēdējā. Uz nakts copi gan neietu laikam, bet vakarā stundas 4 pasēdēt var..
30.maijs 2012, 17:10 | links

Kaprīzas ir sievietes ;) Es neskatoties uz laiku plānoju doties, ja ne līnis, tad vismaz atstrādāšu pludiņa iemesšanas tehniku :D
30.maijs 2012, 16:29 | links

Es ar domāju par līņu copi, vai ir vērts braukt, salt un tērēt nervus, jo laiks ir nomainījies trīs reizes, un līnis jau tāds kaprīzs zvērs, jeb varbūt es kļūdos? Varbūt kāds zinātājs var kaut ko pateikt?
30.maijs 2012, 15:33 | links

Negribas nakti nosalt par velti:(
30.maijs 2012, 15:15 | links

Ja nebrauksi rezūltātu neuzināsi.
30.maijs 2012, 15:11 | links

Sveiki!
Sakiet lūdzu vai šādā drēgnā laikā līņi ņemtu? Ir doma braukt uz līņiem, bet neesmu pārliecināts vai būs kāds rezultāts:)
30.maijs 2012, 15:02 | links

Man vakar ezerā vakara copee tikai viens Plaudis uz 2kg. Līnis it kā burbuļo bet need. Šovakar jāmēģina atkal. Vajadzētu jau Baltajām karūsām ar ēst.
30.maijs 2012, 12:55 | links

No rīta nebija ne copes,tikai ruduļi dullie plosīja ēsmu.Pievakarē mēģināšu ezerā-tad redzēs.Es domāju ka kādam kg. jābūt!
30.maijs 2012, 12:42 | links

Jaaa par liinjiem gan var aizmirst uz nedeelju toch shitaads laiks vinjiem baigais triecins, laikam 1dien vakaraa juta shito shaizi ka eeda kaa traki!!!
30.maijs 2012, 12:09 | links

Tagad +7 grādi visā LV. Par Līņiem uz pāris dienām var aizmirst.
30.maijs 2012, 10:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager