Līņi un to cope

veči kas notiek pie mežotnes pils tai bedrē.grībās kādu līnīti pievārēt. vai ir vērts braukt kāds varētu padalīties ar info:)
29.maijs 2012, 20:37 | links

Lai būtu!Noteikti ka nebija dzīvotājs-varbūt bija dziļi ierijis.Te vēl-no tās pašas sērijas
29.maijs 2012, 20:18 | links

aki tas bija līnis varēja redzēt dzeltenīgs
29.maijs 2012, 20:14 | links

Es domāju ,ka tas nebija līnis-bet breksis.Ir vairāki šie video,kur paņem tikai dažus brekšus un kaudzi ar līņiem atlaiž.
29.maijs 2012, 19:23 | links

aakkis a kapēc tu 2:26 līni iemeti zālē tālāk? Tipa lai domātu ka visas atlaidi? :D
29.maijs 2012, 17:29 | links

Barība_ Salmo Līnis karūsa kopā ar zemi1 kg barības 300gr zemes ēsma kukurūzā+ 5-7 baltie copes pārliecinošas!
29.maijs 2012, 14:07 | links

Vakār 28.05.2012, vakars ezers Dobeles rajonā, cope sākās kad pārstāja pūst t.i 20.45 ņēma līdz 21.45 pa stundu tīkliņā astoņi smukuļi vēl pieci pamuka, 21.45 copi kā ar nazi nogrieza, mājās aizvesti 5ci lielākie!
29.maijs 2012, 12:18 | links

Tā ir otrā daļa!
28.maijs 2012, 14:23 | links

man ir bijis ka linjukam veederaa i kombikorms i kukuruuza i mushinieki ... un veel noverojums ka vislabak uz kukruuzu shis njem tikai kada 3-4 dienaa... pirms tam ja ir iespeja riita vakaraa pa nelielai saujai kurkuuras saldaas smetu potencialaa copes vietaa - ljooti reti kad patrapas pirmajaa copes rezee .. bet ja ieber shitaa kukuruuzinji dienas 3 -4 tad copes ja tas linjuks tur ir praktiski ir ljoti droshas un aktiivas- un labak ir likt vienu lielaku graudu nevis 2 mazakus
28.maijs 2012, 13:16 | links

Copeju lidakas brivdienas, linji smuki staiga pat pa ezera vidu nekautrejas kert mushas un citas kukainjus, kudraina ezera. Paiku iemet, vieglu pludu un kadu slieku un bus .
27.maijs 2012, 20:13 | links

Biju linu cope,vissu nakti nosedeju ta ari ne vienu nedabuju.Pirms manis taja vieta tiri labi keras! :)
Atbraucam 23.00,pazina tiko vienu bija izcelis.Likas nu tik buss,ka velak izredijas tas bija vienigais linis.
Pa cik bariba man bija veidota liniem parejas zivis copeja negribigi. :( Rezultata kadi 6 plaksteri viens breksens lielaks,ap kilogramu,divas smukas raudas.
Kolegam bariba bija universalaka tapec ieguva loma smukas raudas,lielaka varetu but ap puskili! :)
Vienvard sakot ir guta maciba,ja brauc uz liniem copet,jagatavojas ar uz citas sugas kersanu! :D
27.maijs 2012, 17:19 | links

...gadiem ķeru ezeros,baroju,un izvilktajiem līņiem,vairāk vai mazāk,paika puncī ir!;)
27.maijs 2012, 16:42 | links

Burbuļus tiešām šogad vēl neesmu manījis.Pa barošanu,...es gadiem ķeru vecupēs,baroju,bet izvilktajiem līņiem nevienam neesmu kuņģī manījis barību.Šogad ar esmu kādus padsmit tīrījis,nevienam nav ne kripatas.Dīķos pavisam citādi-pilni ar barību.Vienīgais izskaidrojums,ka pirmo viņš norij naktstārpu-pēc tam jau ēst vairs nedabon!
27.maijs 2012, 14:55 | links

cereju sevi pievienot linu keraju klubam.lidz sim manis nokertie lini bij vairak nejausibas neka likumsakaribas,karoce neka ,sapratu to ka neko nesaprotu.varbut bariba ne tada,varbut tomer to nakstarpu vajag.vieta itka perspektiva,bet keras tikai plici.ja vinu tur ir daudz varbut vini aped visu iebarojamo un linis nemaz nepienak.nekadus burbulus ari neredzeju.ja butu dabujis kaut vienu mazinu sedetu ilgak,bet ta jau 10 tinos prom.nav ticamibas sim pasakumam.
26.maijs 2012, 22:44 | links

So pecpusdien ari biju linu medibas-2 linisi aptuveni uz 600g ,bet viens super ekseplars-1,4kg ,bet kaut kas maktenaks palika klenojam ezera...verbut butu izvilcis,ja nebutu spolei rucka noluzusi,bet tas jau no jautajuma-butu,ja butu....esmu izmantoju-parasto sliecinu(pats intresantakais,ja uz aka uzlieku gubu-nav copes uzlieku mazu gabalinu ir cope)iebarojama paika-NG karusa linis zala,bet copes vietu gan neatklasu!nakamajas brivdienas jalaiz uz nakts copi
26.maijs 2012, 21:50 | links

Te Jūs ņemās pa tiem izmēriem!!!Vajadzētu jau ieviest izmēru ēsmas zivīm-mazākas pa 20cm nevajadzētu ļaut likt uz āķa,lai aizsargātu mazos plēsējus!!DD
Labi pa līņukiem viens gabaliņš
26.maijs 2012, 19:49 | links

neredzu atšķirību starp 22cm-25cm un 30cm limitiem. Svarīgāk būtībā ir tas 5 līņu limits. Varbūt kļūdos.
Diemžēl ir pieredze ar to ka līņi ūdenstilpnē stipri savairojas pēdējos gados un ja 1 no 5-6 līņiem ir mērā tad ir kā ir. Nesodu arī tos kuri ņem tos 29... un zemāk cm izmērus jo tiešām viņu daudz. Es savukārt mazos esmu izdomājis laist blakus esošajā ūdenstipnē, jo škiet, ka tas varētu būt labi. Tāpat šamos copēju catch-realase.
25.maijs 2012, 23:30 | links

Nezinu kā tur Kolimā ar izmēriem, bet pie mums viss ir štokos. Lai vietējie inspektori vienojās ar copmaņiem par izmēru un liek mierā pārējo teritoriju.
25.maijs 2012, 21:30 | links

Kamēr neteiksi ko man darīt neteikšu kurp tev iet....
25.maijs 2012, 19:31 | links

V.S.O.P
Krāslavas pusē nevis ar līņiem ir problēmas,bet gan ar brakaniem!
Gandrīz katru gadu,daļu no atvaļinājuma pavadu Austrumlatvijā.Tākā pēc vietējo nostāstiem zinu kas un kā tur darās.
p.s.
Cilvēciska komunikācija tev joprojām ir sveša....
:))
25.maijs 2012, 19:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager