Līņi un to cope

Manā pusē līņi ne rokās pa grunti.Šorīt pa zālēm staigā,un baksta kalmes.Laikam ūdenstārpus no tām lasa.Uz barību tikai līdakas momentā klāt,viens āķis nost,otru ar visu āķi iemetu atpakaļ!Divus normālus līņukus dabūju uz naktstārpu virs grunts.Tādā pašā veidā jau divas nedēļas atpakaļ trīs izvilku.Uznāza pērkona rībieni-klusums.
21.maijs 2012, 11:30 | links

Manā galā vēl pilnīgs klusums- ūdens pa aukstu, saule par zemu, bet pēc divu vakaru proves nekādau rezultātu.
21.maijs 2012, 10:34 | links

par to salmo bariibu! pa leeto-jeb 10-20% virs iepirkuma cenas var dabuut tad, ja esi draugos ar veikalnieku! :) ir veikali kas veel iepeerk, tikai mazos daudzumos! nu ljoooti daudzi veikali iepeerk to bariibu! Arii uzcenojumu liek ljoooti smuku!
21.maijs 2012, 08:55 | links

vaaji vaaji. mums tas pats. njem suukaa to nakteni,tad spaluj ara un tada gara. reali kaitinoshi :))
20.maijs 2012, 16:48 | links

Vakar mazaja Baltezera pirmais linis sogad pie kg, patala distance uz nakstarpu. Vel pieteicas paliela karusa, plicis, asaris. Izskatas, ka linji rokas , bet nem ljoti vaji..
20.maijs 2012, 15:50 | links

pa to barību kuru jūs tur apspriežat ir pēdējais blefs ka var iegādāties zem 1,90 nu nezin nezin.starp citu būvmatreālu veikalos šo preci vairāk neiepērk un neiepirks tā man teica dobeles kuršos iespējams tāpēc te viens otrs var nopirkt pa lēto jo tā prece tiek izpārdota tas mans viedoklis:)ne asakas:)
20.maijs 2012, 12:09 | links

sveiki veči vai kāds navz bijis šogad uz vecumnieku kūdras dīķi uz līņiem ? :)
20.maijs 2012, 12:05 | links

gribeju teikt tieshi to pashu,ka par 1.90 ls letak nekur nerezu. Ai vakar bik jau piebesija. 3 naktis liini gaidit.vella sukatajs pa apakshu suuka,bet ne to ko vajag. Maini pavadinju,garumu,aakja lielumu,slieku,. + vel iebaro.vinam pilniigi pie dirsas :)))
20.maijs 2012, 10:23 | links

es varu krautaa dabuut, kaa patstaaviigais klients! man pat irsavs konsultants kas atlaides taisa! :) ta jau jums leeti, esmu redzeejis bodes, kur pa 2.20 mauc to bariibu :D
19.maijs 2012, 22:38 | links

itāli, es nezinu kur tu pērc salmo pa 1.40/kg, bet liepājā cena ir 1.9ls/kg salmo barībai
19.maijs 2012, 22:29 | links

hmm, padaarga bariiba, bet eksperimentam njemshu1 es labaak peerku salmo bariibas pa 1.40ls kg! :) bet viss cits ar jaanoprovee lai zinu no kaa atsakos! :)
19.maijs 2012, 11:38 | links

Jaukas žuvims ok 0.85Ls 1kg
19.maijs 2012, 09:25 | links

nupat atgriezos no vakara copes,nu liinji netika,bet bija vnk lieliskas 3 karpu copes,bet nedabuja realizet,jo bija laikam man aakjis par mazu izvelets,vai vnk kautkas vel cits nenostradaja. Itaali,par to bariibu,karo4 strada vinja. Apmeram pec iebaroshanas-kadas 40 min un uudenii saka paradities dziviba,mazaas no saakuma ,un vel pec aptuveni stundas jau karpas gozeejaas pa udens virsu un savus vederus raadija.un turpinajas njemshanas liidz pusnaktij mieriigi.
19.maijs 2012, 01:15 | links

sodien linis bija loti pasivs mazlit papumpe un viss. bet tomtarpu ara nesplauj. velku parmest linis gala, bet ta ka bez piecirtna prom ir. nu gala rezultats 1:5 divi pirsingi 3 vnk nomaucas jo gruti saprast bij kad dot pa zobiem.
kopuma ar copi apmierinats:) Cope Daugava.
18.maijs 2012, 23:09 | links

salmoz, njem par labu! \
hromoj, man prieks ka tev taarps gaaja pie duushas! :D
jaa, galvenais jau ir process, visu citu jau var pakaartot, apgjeerbties kaa vajag un... ne asakas! :)
18.maijs 2012, 17:25 | links

Copet jabrauc, tad, kad ir brivs laiks, nav svarigi keras vai ne:) Tagd starp citu brekshi narstam gatavojas un turpat pa linu vietam dzivojas.
18.maijs 2012, 12:04 | links

Paldies, itaali, par sliekām. Nu ilgi glabājās. Un nez kuram pagājušā nakts izskatījās pēc līņu nakts?? Jēma kā no automāta. :) Joks... :D
18.maijs 2012, 11:12 | links

paldies itaali, iedevi optimismu :) re cik cilvekam maz vajag :)
18.maijs 2012, 10:37 | links

laika apstaakljiem nav iipasha noziime ja zini kur, kaa un uz ko! :)
Piemeera peec, peern, kad zeme ar debeesiim gaaja kopaa(bija ahuuns negaiss) kjeeru sapalus uz vella paraushanu! pirms negaisa ar laiks bija ne shaads ne taads un arii kjeeraas, tikai ne sapali, bet vimba un asars :) taakaa nav nepiemeerotu laika apstaaklju! :) cita lieta ir makshkjereeshanas komforts! :)
18.maijs 2012, 10:10 | links

Ir iespejams liini sagaidit laikaa ka sodien?, veejains,apmacies.vienvardsakot ne shis ne tas no laika.
18.maijs 2012, 10:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager