Līņi un to cope

Vakar Pierigas ezera tiku pie pirma lina shogad, sezona atklata. Panema uz baltajiem, netipiski, bet grimstoshu esmu. Brekshuku un plichu kaa biezs. Nebutu bijis lietains, varbut rezultati butu labaki. Nakoshnedel gan sola lielos plusus, tad saksies viss uz pilnu klapi,
18.maijs 2012, 09:52 | links

Copmaņi jau sapratīs,ja pat valodu nezin!
17.maijs 2012, 07:47 | links

Jurikam jau taisniba ir ;) Pavasari jau te diezgan biezi paraadaas kaa vieta kur kas i bijis ;) ... a tas ka paradas nenoziimee, ka visi savaksies uz turieni braukt.. ieradumam tac liels speeks.. brauks uz savaam bedreem, kuras zin labak ;)
12.maijs 2012, 21:12 | links

Nu Tu tak esi viens interneta kalnietis un noslēpumu glabātājs .
Nesaki ko man darīt un es neteikšu kur Tev iet .
Vieta pieļauj makšķerēt daudziem cilvēkiem . Un nekāds eldorādo tur arī nav.
Un nevajag apsaukāties , Tu domā šādā veidā iegūt respektu starp citiem lietotājiem ?
Pagājušo gadu viss bija mazliet labāk .http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-30255.htm
Tiem kas gribētu tur mēģināt noķert kādu līni skatieties mana albumā , ielikšu precīzāku vietu.
http://www.bing.com/maps/#Y3A9dGdqN2JzanoyMGZ0Jmx2bD0xNiZzdHk9YiZydHA9cG9zLjU2LjkwOTA4Ml8yMy42MjY2MzZfX19fYV9+YWRyLiZtb2RlPUQmcnRvcD0wfjB+MH4=
12.maijs 2012, 20:26 | links

viss notiek, bet ne taa aktiivi kaa gribeetos ;)
12.maijs 2012, 11:02 | links

Vakar arī beidzot pirmos upē noķēru.Dīķos jau labu laiciņu pa kādam dabūja.Bet upes līņiem pa visam cits smeķis!!D
12.maijs 2012, 07:32 | links

Brusi, kaa ar izmeriem? Mana ezera standarta nem no 500g - 1,2 kg, lielaku neesmu dabujis. Lielakie parasti keras maija beigas, junija sakuma, pirms narsta. Nereti pie galda sekluma pienak ari brekshi un karusas.
11.maijs 2012, 14:26 | links

Ezeros arā viss jau notiek un pat ļoti labi notiek varbūt ne Latgalē bet Zemgalē- viss notiek!
11.maijs 2012, 14:16 | links

Tā kā šī upe ir pietiekami gara,varu pateikt precīzi-Lielupe.;)
11.maijs 2012, 12:51 | links

Brusi, labs loms! Tachu janem vera, ka udenstilpnes ir dazadas, jo kaa zinams upes linus ker krietni agrak kaa ezeros. Tavs loms nak no ezera vai upes? Un kuraa Latvijas dalaa? Cik dzirdets Venta ari viss jau sen ir sacies.
11.maijs 2012, 12:49 | links

Līņi sen jau ķeras,vajag tik ķert.Speciāli ieliku bildi;)
11.maijs 2012, 12:37 | links

Šogad aprīlis bij aukstāks.
11.maijs 2012, 11:57 | links

Udenis sogad velak iesilst un lidz ar to Linu cope bus velak protams pa kadam var trapities bet pec nedelas jau jabut ok copei!
11.maijs 2012, 11:52 | links

Copeju ezera, pagajushaja gada pirmo lini nokeru 15. maija, shogad pavasaris tads nestabilaks un vesaks liekas. Bez shaubam uz ezera brivdienas busu, nekersies lini, kershu brekshukus un lidakas uz dzivo:)
11.maijs 2012, 11:10 | links

JurijS droši dodies uz iecerēto vietu, ūdens ir iesilis un līnis ir aktīvs visūr sevišķi mazos eklos līčos, es personīgī rīt došos uz savu vietu un domāju izsēdēšu šogad jau ne pirmo līni!
11.maijs 2012, 11:03 | links

Saulite linim patik, lietus nee. Slikti, ka brivdienas aukstu laiku sola. Izskatas pirma shosezonas lina nokershana aizkavesies vel par kadu nedelu.
11.maijs 2012, 08:52 | links

JurijS, viss tur notiek. pa vakariem onku straumes
tā vien tik plūst uz turieni. Pa kādam arī noķer cik esmu prasījis. Pats gan neesmu tur sēdējis uz līni.

Labāk pastāsti kurā kanālā labāk? Tur ir vairāki. tb tuvāk upei vai otrs tuvāk priedainei? :)
Tur jau armādas ar sīkajiem un mailēm.
10.maijs 2012, 18:18 | links

kāds zinātājs varētu pastāstīt kas līņukam patīk labāk saulīte vai lietutiņš
10.maijs 2012, 17:36 | links

Kaa nez Priedaines kanalos ir kada kustiba vai vel par agru?
9.maijs 2012, 14:56 | links

Spunkaa liinu cope sakusies. uz sarkano.
Taa kaa neasakas visiem.
8.maijs 2012, 23:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager