Līņi un to cope

Mana ezera cope saksies pec aptuveni nedelas. Kad lepes bus pilniba ara no udens. Uztaisu smuku logu, patiru visu lieko un aiziet. Seviski maija reizem uz baribu sanak daudz sikzivju un lidz ar to uzdarbojas pleseji, kas nelauj linim mierigi uzest. Pa rokai turu lidaku makskeri, kas nereti palidz nokert un parmacit pleseju:)
4.maijs 2012, 11:55 | links

paldies kungi.... rīt jāaizčapo uz vakara copi pasēdēt, mošk kāds uzāķēsies...
3.maijs 2012, 23:20 | links

Mana pieredze rāda, ka ļoti labi strādā NG Karūsa līnis kopā ar rupjmaizes ķieģelīti un marinētas kukurūzas sulu!!!!
Uz āķa Natenieks, baltie, kukurūza un dažreiz viss tas kopā buētē!!!!
3.maijs 2012, 21:57 | links

Jā , arī es līnim uz āķa lieku kārtīgi saspaidītu ķieģelīša rupmaizes bumbiņu .Spaidu tik ilgi , kamēr tā bumbiņa paliek tik plastiska kā plastalīns . Iebarošanai visu laiku esmu lietojis biezpienu samīcītu kopā ar ķimenēm. Līņiem tāda biezpiena bumba ļoti patika . Kamēr turēju govi , ar biezpienu problēmu nebija , bet nu ir jāpērk veikalā leišu biezpiens. Izmēģināju - der arī tas .
3.maijs 2012, 17:49 | links

podniekos liinjus iebaro ar akmentinjiem
3.maijs 2012, 16:52 | links

Vīri - līņotāji, ko Jūs vislabāk izmantojat iebarošanai un ko ēsmai ķerot "siventiņus" Es līdz šim lietoju rupjmaizes (ķieģelīša) bumbiņas un dārza sarkanās sliekas.. a vot ar ko iebarot???
3.maijs 2012, 16:34 | links

30.aprīlī biju uz līņiem no 18.00 līdz 22.00.

Vienu mazo dabūju un palaidu, lai paaugās. Blakus viens dabūja vienu ok, otrā pusē viens divus dabūja - viens palaists, otrs ok.
Tā kā cope jau sākusies! Jāpošas 5dien atkal.
2.maijs 2012, 16:09 | links

sveetdien ar faachuku seedeejaam Lielupes krastaa Vaarkalu jkanaala pusee kaiminsh divus liinishus jau pierunaaja. Taa kaa ir jau pamodies un meklee bariibu. Protams veel ne taa aktiivi kaa maijaa bet buus jau labi :D
24.aprīlis 2012, 09:18 | links

30. būs jaņem līņuki pirmo copi un 1.maijā zaļas japatracina....un pavasaris piepidits.
23.aprīlis 2012, 12:09 | links

Sveiki sen neredzētie.
Kas jauns jums te? Nu ta man tie paši jautājumi, kas Aivarelim.
Ko ta līņi tagad darās? Dzirdēju, ka var jau pa kādam arī dabūt. Bet nu man jau šķiet, ka vēl ir par aukstu.
20.aprīlis 2012, 23:59 | links

Sveiki !
Kā sokas ar līņiem?
Varbūt kāds var padalīties. mēģināju šamos savā dīķī intereses pēc pamodināt, bet šķiet ka man barība varbūt nestrādā taisīju Dobeles dzirnavnieka kombikornu ar ķiploku, makšķerēju uz sūdu sliekas, bet kkā neatsaucās, no 4 copes reizēm noķēru vienu 50 g līnēnu, kurš pieteicās vispār bez copes.

Kāds varbūt var ieteikt kādu efektīvu pavasara barošanas metodiku?
A varbūt es te ceļu paniku un šiem nemaz vēl apetīte nav parādījusies....
un vēl jautājums vai ir vērts mēģināt tagad kukurūzu?
18.aprīlis 2012, 15:27 | links

Pie tavas dotās barības viņi pieradīs.Un neēdīs vairāk, kā viņiem vēders prasīs!
7.aprīlis 2012, 19:55 | links

Nu piemeram darzina jau ari daudzko var izaudzet! bet kas tiesi vinam garso un butu jaaudze? nesmu vnk saskaries ar zivju audzesanu! Varbut viniem kautkadus specialus tarpus var paaudzet?
7.aprīlis 2012, 19:48 | links

dzhams> tam pat 3kg nav, kur nu vēl 7 :)
7.aprīlis 2012, 19:32 | links

Līnis jau nav karpa vai breksis,kuri rij un pa vienu galu iekšā-pa otru laukā!Barot jau var,tikai lai viņi spētu noēst-ja nav citi rīmas.Un ēdīs viņi visu to pašu ko visas karpveidīgās zivis ēd.
7.aprīlis 2012, 19:31 | links

Tatad jautajums sads,tikko esmu piemajas dikiti ielaidis divgadigos linisus! Veletos vinus labi nobarot,bet ar sadzive pieejamo partikas produkciju,ta teikt pa Leto:) kads ar to ir nodarbojies? un kadi ir viedokli?
7.aprīlis 2012, 19:25 | links

avtt: nokavēts aprīļa jociņš 7kg :D Dzīvē esmu redzējis 5nieku, tad šitais pienes ūdeni :P
2.aprīlis 2012, 11:55 | links

Vai es negribu redzēt,vai kā,bet nu neizskatās pēc 7kg līņa...
2.aprīlis 2012, 11:51 | links

Jāpakaitina mazliet -kam sniegs jātīra!
2.aprīlis 2012, 10:46 | links

ylmars, Tērvetes upē līņu vietas praktiski nav, pēc kādas nedēļas pie ietekas ezerā varēs pavilkt labas raudas un breksēnus lidz 800g!!!
Līņus meklē aprīļa vidū ezerā parka pūsē bet ar laiku vieta būs jākopj, jātīra tad arī būs rezultāts, ja vēlies sīkāku info raksti privāti!
28.marts 2012, 09:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager