Līņi un to cope

durixxx arī salmo diamond competition bolognese 4,5 un 5,3 m garumos ir labs kāts. Mazliet lētāks par grand distance. tests 1-30g. Ar to pats copēju, esmu apmierināts un zivis ar zālēm arī var vilkt :D
30.augusts 2011, 10:29 | links

Ja kas šim kātam ir 3 garumi-5-5.5 un 6m!Jā dauzīt nav ieteicams,tāpat kā jebkuru kātu:)!Nezinu kādu monstru mailīte nevarēja novaldīt,bet pāri kg ruksi mierīgi izvilku,neraugoties uz biezajām zālēm,kur šis gribēja iemukt!
29.augusts 2011, 19:53 | links

to legionars.Jā laikam būšu tomēr pareizi notrāpījis,jo arī man pavērtējot kātus un palasot aprakstus tas likās vispiemērotākais.Gribējas arī kāda zinošāka cilvēke domas zināt.Tik vēl īsti neesmu izlemis par garumu 5 vai 6m ņemt.Cik saprotu šiem grafīta kātiem nav vēlami triecieni,tā ir?
29.augusts 2011, 19:18 | links

6 dien Usmā šīs vasaras labākā cope, Engurē , 3 brekši no 1kg -2kg, līnis pāri par kg, daudz pusbrekšu, ruduļu, daži asari un līdaka ap kg jau 7 dien iebraucot ezerā.
29.augusts 2011, 13:22 | links

7dien no rita vejains. nolemu pasedet no laipas (laiva kaut ka bailigi). pludins pa vilniem visu laiku ta augsa, ta leja. ja nu cope bija, es nez, ka to var redzet. laikam neka! rezultata 0.
ja grib pasedet ari uz liniem, neperc Grand Distance (kats loti labs, bet ne prieks lina. glumo var izvilkt, bet vins ar to katu dara, kas ienak prata). panem tad labak 4.2m feederiti. deres visam - pludam, milzigam pludam (matchs) un feederesanai. universalaku katu nezinu.
29.augusts 2011, 09:58 | links

durixxx,ja vēlies no Salmo,tad ņem grand distance,tā ir vieglāka par stiklašķiedreni!Īstenībā esmu apmierināts ar šo kātu,vienīgais pret to vajadzētu izturēties maigāk kā pret jebkuru stiklašķiedras kātu,jo tas ir trauslāks!Ja vajag info,kur to nopirkt vislētāk,raksti privāti!Ja gribi lētāku,jebkurā tirgū nopērc kādu 5metrīgu teleskopu un arī būs ok!
28.augusts 2011, 16:34 | links

Kāds būtu ieteikums iegādāties uz nākamo vasaru kātu jaunu(kaut ko nopietnāku) līdz 40 Ls(pludiņmakšķeri teleskopisko)?
Šovasar izmantoju lēto galu, laikam pa 11ls Salmo.
28.augusts 2011, 14:43 | links

Sapratu,paldies.
28.augusts 2011, 13:47 | links

Ar testu apzīmē pielietojamo mānekļu svaru gramos.
28.augusts 2011, 13:37 | links

Jā man vēl tāds jautājums,par makšķerkātiem,ko nozīmē īsti tests (g) 10-30;5-20,varbūt varat mani apgaismot,tas ir uz spēju izturēt, uz pārraušanu?
28.augusts 2011, 13:32 | links

Skaidrs,paldies par info, būs jāpaexperimentē.
28.augusts 2011, 13:28 | links

Copējot nopietnākas zivisd par raudiņām,vajadzētu ari nopietnāk skatīties uz iebarojamo.Ja ir vēlēšanbās noķert konebūt nopietnāku,tad ieteiktu pielietot big carp u c barības',kurām klāt ir rupjākas frakcijas barība.Jo raudu barība ir diezgan smalka un taisa tikai mākonbīti.Raudiņas smalci norij,a līnītis iet tālāk meklēt sūkājamo.Ja pielietosi rupjāku iebarojamo,tad to raudiņas noknābāt nevarēs - paliks ari sūkātājam.
:))
28.augusts 2011, 13:21 | links

Šobrīd barību līnim vajag dikti maz-1kg. pietiek visai naktij ,tikai slieciņu piemal klāt un būs o.k.
p.s. Līņu barība no raudas atšķirās diezgan krasi, bet ej nu tu sazin ko viņš tajā brīdī vēlas.
28.augusts 2011, 13:08 | links

Ok,paldies,ņemšu vērā un pie iespējas izmēģināšu kaut ko no teiktā.Tas ka vīri negrib dalīties ar saviem copes noslēpumiem tas ir normāli jo citiem tas nācis ilgi un eksperimentējot un protams patērējot laiku un naudu.
28.augusts 2011, 11:05 | links

Ir jau visādi knifiņi , bet ar tiem copmaņi sevišķi dalīties negrib.. :)
Pamatā ir kombikormi , saulespuķu spraukumi , bet teikt , ka viena ir pārāka par otru nevaru .
Pirktās priekšrocība , nopērc un vis tur ir gatavs .
Pats lietoju gan vienu , gan otru... :) .
28.augusts 2011, 10:54 | links

Tik daudz cik lasījis esmu,esmu sapratis ka aktīvā līņu cope beigusies šogad,pats tik tā iesāku pagājušovasar,šogad izdevās izvilkt lielāko uz 900 gr. uz slieku tādu treknu,iebarojis biju ar salmo barību kur gan rakstīts bija ka raudām,man jau liekas ka milzu atšķirība starp tām barībām nav vai raudām vai karūsai vai līnim,varbūt ir kautkas no pašgatavotām?
28.augusts 2011, 10:44 | links

durixxxx > Te jau tā lieta tika izrunāta , ... līnim , breksim , karpai pat vēlams iepriekšējā dienā pirms copes iebarot , copes laikā pēc apstākļiem .
Vispār aktīva līņu cope ir beigusies ... :) !
28.augusts 2011, 10:35 | links

Varbūt var kāds dot padomu ,ar ko labāk iebarot līņus pirms copes vai copes laikā,esmu iesācējs.
28.augusts 2011, 10:28 | links

josich > Jebkuram mob. , var lejuplādet programu un pēc tam no telefona ielādēt bildes datorā.

Nu dikti ieintiģēji ar to 4.kg līni !
Tak plencisbrencis > droši vien tikai pavilka uz ''zoba''.......
28.augusts 2011, 10:26 | links

Ceru, ka tev tā bilde ir un tu viņu atradīsi!
Nu, ja tāds 4 kilo līnis būtu tad man viņš visu mūžu būtu gan datoram , gan mobilajam uz ekrāna :D
28.augusts 2011, 10:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager