Līni esmu uzvilkusi tik 2 reizes.
Lieniite, 4.jūnijs 2019, 22:45
Labs :)
5.jūnijs 2019, 23:20 | links
Līni esmu uzvilkusi tik 2 reizes.
Pravietis [05.06.19]: No manas ilggadējās copmaņa prakses no Babītes ezera krasta, Varkalī un kanālā no Kalnciema šosejas puses, varu teikt, ka šodien populācija ir aptuveni 1 līnis uz 40 brekšiem. Mana statistika nav diezko iepriecinoša. Protams, vēl ir atkarīgs no pareizās vietas izvēles. Tiem, kas dodas tikai līņu medībās noteikti ir cita statistika.Tieši tā, tavs šaurais un subjektīvas viedoklis/pieredze ir sekla, tāpat kā līņu un karūsu populācijas simbioze.
. Vietas ari dažādas mēģinātas. Visādas barības....bet nekā.
Tāpec ar sajūsmu skatos bildes,kad izvelk to dūņu ruksi.
DSV [04.06.19]: . Vietas ari dažādas mēģinātas. Visādas barības....bet nekā.
Tāpec ar sajūsmu skatos bildes,kad izvelk to dūņu ruksi.
Sandzeis [04.06.19]: Laikam gan, baroju blakus, jo labāk iemest bija, cerēju ka līņi panāks mazliet ārā no zālēm.Cik tālu tie ,, panāk,, vari pēc burbuļiem pavērot. Pa klaju vietu nez vai šie barosies ja vēl tuvumā kāda zaļā. Faktoru var būt daudz.
Sandzeis [03.06.19]: Sveiki, kādas barības līņiem izmantojat jūs? Vakar makšķerējot upē, nosēdēju labu laiciņu sabarotajā vietā, copes īsti nebija, toties iemetot blakus barībai, nepilnu metru no barības, tuvāk zālēm, nebija ilgi jāgaida, aptuveni 3 minūtes un līnis bija krastā. Sajūta tāda, ka barība līni īsti nepiesaistīja, lai viņš nāktu no zālēm ārā.Viens gadījums vēl nav sistēma. Visu nosaka veiksme un zvaigžņu stāvoklis. :)
Sveiki, kādas barības līņiem izmantojat jūs? Vakar makšķerējot upē, nosēdēju labu laiciņu sabarotajā vietā, copes īsti nebija, toties iemetot blakus barībai, nepilnu metru no barības, tuvāk zālēm, nebija ilgi jāgaida, aptuveni 3 minūtes un līnis bija krastā. Sajūta tāda, ka barība līni īsti nepiesaistīja, lai viņš nāktu no zālēm ārā.
Sandzeis, 3.jūnijs 2019, 16:16
devils435 [01.06.19]: Kāds ir dabūjis kādu līni starp Rigas hesu un ķeguma?aJā. Bērnībā, apmēram 40 gadus atpakaļ, labi ķērās. :)