Kā uztaisīt līnim rupmaizi ar medu?
karusarulee, 15.maijs 2015, 17:04
Atšķaidi medu siltā ūdenī. Jem rupmaizi, vai saldskābmaizi un tās mīkstumam pievieno "medūdeni" kamēr būs vajadzīgā konsistence. Tas der ne tikai līnim.
Daudzi vēl zivis ķer ar grūbām. Ķā zināms, tad tās ir ilgi jāvāra-ap 40min. Lai nebūtu tik ilgi jāvāra, pats daru šādi: ieberu vajadzīgo daudzumu grūbas termosā un apleju ar verdošu ūdeni. Aiztaisu termosu un braucu copēt. Kamēr esmu aizbraucis līdz copes vietai, termosā grūbas jau ir sasniegušas vajadzīgo gatavību. Ja kāds vēlās, tad droši varat pievienot vēl "vajadzīgos" aromatizētājus.
16.maijs 2015, 09:58 | links