Līņi un to cope

Marlboro par kādām sēklām iet runa?

xman120, 12.maijs 2015, 14:52

Es domāju,ka runa ir par sēklu maisījumu,sastāvs-saulespuķu,sezama,linsēklas brūnās,linsēklas zelta,ķirbja sēklas!Var saturēt citu riekstu daļiņas!500 g iepakojums gemosā 1.34,godži-8 ar kapeikām,kokosriekstu eļļa 250g-pāri 4 eirikiem

Šodien iegādājos,tagad tik jāgaida,kad parādīsies laiks aizšaut uz līņiem un izmēģināt visus brīnumus kopā:)
13.maijs 2015, 18:09 | links

xman120, 12.maijs 2015, 14:52

nokopēju no gemosapunktselvē

Godži ogas (Goji, Wolfberry ) sauc arī par laimes ogām - happy berry. To dzimtene ir Ķīna un Mongolija, taču Godži ogu krūmi atrodami arī Sibīrijā.
Ogām piemīt antibiotiskas pretvīrusu īpašības, un vienlaicīgi tās ir spēcīgs antioksidants. Tās izvada no organisma toksīnus, attīra asinis, uzlabo nieru darbību un stiprina plaušas. Labvēlīgi ietekmē asins veidošanos un nervu sistēmu. Savu popularitāti Godži ogas ieguva pateicoties 4 unikālu polisaharīdu saturam. Polisaharīdi ir sarežģīti ogļhidrāti.
Godži satur arī 21 minerālu un 18 aminoskābes, no kurām astoņas ir neaizvietojamas (t.i., cilvēka organisms nav spējīgs tās sintezēt, līdz ar to tās ir jāuzņem ar barību). Augsts ir B1, B2, B6 un E vitamīnu saturs. C vitamīns Godži ogās ir 500 reizes vairāk, nekā apelsīnos. Godži ogas tiek minētas kā līdzeklis, kas ir spējīgs atjaunināt un attīrīt asinis.
Kaltētas godži ogas iesakām lietot kā uzkodu, pievienot brokastu pārslu maisījumam, biezputrām, salātiem, pašceptai maizei, dažādām kūkām, pudiņiem, jogurtam, saldējumam, salātiem utt.
Ogas jāuzglabā tumšā, vēsā vietā.

o.
13.maijs 2015, 16:48 | links

Kāds ir makšķerējis Grantiņu atpūtas kompleksā?
ja ir, kādi rezultāti un kad tur var sākt, jo cik saprotu karjers, un kamēr ūdens vēs, līnis baigi nekustās.
Saimniece nemācēja atbildēt par zivīm :)
13.maijs 2015, 16:39 | links

Bez reklāmas,es pērku visu gemoss.lv veikalos, jo piedāvājums ir lielāks, visu var arī sveramo dabūt vai ari mazākus iepakojumus un protams zemāka cena, jo šī vispār ir izplatitāja kompānija. Bet noteikti jau ir kkur citur arī, galvenais ņemt kaltētas, jo es pēc tā raidijuma noskatīšanas no saķuma mēģināju svaigas, tad ineta atradu,ka jaņem kaltetas.
12.maijs 2015, 18:45 | links

Godži ogas ir nopērkamas tur kur garšvielas tirgo.
12.maijs 2015, 18:20 | links

Kur perkat tās godži ogas? Neesmu manijis veikalos, bet neesmu gan arī tādas meklējis.
12.maijs 2015, 17:35 | links

A varbūt samalt tās ogas un kopā ar mīklu?? Es daudz ko jaucu pie mīklām,lai asari netraucētu un mazie rudulēni neknābātos!
12.maijs 2015, 15:57 | links

xman -http://www.bildites.lv/viewer.php?file=kb32swnfhfan17g63ri.jpg

aakkii - Iespējams būs kādreiz japamēģina, bet es tieši par to,ka uzlikt kaltētas nav tas vieglākais un labākais, mata sistēma.. Hmm,,Iespejams
12.maijs 2015, 15:50 | links

Es ņemu kaltētas godži Ogas un tādas uz āķi nekādi neuzlikt,
Kā neuzlikt? Urb caurumus un liec uz mata sistēmas.Ja Tu apgalvo, ka līņiem pilni kunģi ar tām godži ogām!!
12.maijs 2015, 15:35 | links

12.maijs 2015, 14:52 | links

Uz 2kg un tad ļoti uzmanīgi, jo ja piešauj par daudz,tad atklāti līnis uzliek mīksto āķim. Es ņemu kaltētas godži Ogas un tādas uz āķi nekādi neuzlikt, protams varētu meģinat ielikt lai pastāv ūdeni un tad uzlikt,bet tas arī būtu,ka mazu mīklas piciņu un pie pirmās copes būtu jacērt. Tomēr manuprāt labāk, ka barības papildlīdzeklis, kas veiksmīgi strādā un nu jau ne tikai man LV, bet arī citur, veču atsauksmes Copeslietās PM bijušas labas. Bet svaigas manuprāt nederētu,jo svaigas ogas un Barbeles tomēr ir kkas cits
12.maijs 2015, 11:44 | links

Marlboro

10. Gadu laikā eksperimentējot un 90% ejot tikai uz līni, esmu nonācis vismaz līdz savai perfektai zivs piesaukšanas metodei, protams daudzi te uzreiz atbildes, ka pietiek ar rupmaizi,bet nu lūdzu. Pie Līņa barības Salmo/NG vai kādas citas, pievienoju uz divām pakām 100g godzi,bet (kaltetas) aptuveni 150 jauktās sēklas un divas tējkarotes kokosrieksta ellu xtra virgin. Šo kokteili noskatījos no viena Ungāra. Esmu šeit arī apstājies, Pavasaris/Vasara/rudens strādā perfekti, sakot no dūņainas vietas līdz smilšainai. Biju apsolijies padalīties,

Cik varēja noprast,tad šī recepte ir domāta uz 2kg barības?Vai neesi mēģinājis uz āķa uzlikt tās odziņas?
12.maijs 2015, 08:44 | links

Līdzīgi,ka Olte un citi teica, šogad varbūt nebija ziemas, bet Pavasaris ir ievilcies un mazākas ūdenstilpnēs viss jau notiek,
10.maijs 2015, 13:03 | links

Kolēģis ieteica likt klāt barībai izmantotus kafijas biezumus.....ir kāds provējis...?
10.maijs 2015, 12:49 | links

Vēl jau īsti aktivitātes nav. Mums pat ievas vēl nezied, naktīs salnas, bet līnīti gribās. Šovakar aiziešu mēģināšu kādu piemānīt. Naktstārpi spainis, ķiploks - eksperiments.
10.maijs 2015, 12:12 | links

vakar vakara no 20.00-1.00 tuksums.Sorit ar neka.iebaroju smarzai zemenites ekstrakts.uz aka puskitis sliekasotraicopenei zemenju kukuruza un ta pat nuuuullllle.ievas zied vesi vel tape jau nenjem.
10.maijs 2015, 10:31 | links

Vairāk interesēja vai pie mums neaug kkas līdzīgs šai spirulinai, ko varētu ievākt
9.maijs 2015, 23:48 | links

Šodien tika izmēģināta Spirulina, aļģes bakterija, veiksmīgi. Varbūt kāds zina, vai LV varētu dabā ko līdzīgu iegūt,izkaltēt pēc tām saberzt pulverī ?

Marlboro, 9.maijs 2015, 21:17

Tāds neder?Ir arī tabletes,aptiekās.
9.maijs 2015, 23:01 | links

Salvim.Biju netālu no Rīgas ap 30km,publiski pieejamā ūdenskrātuvē.Man sanāca ķert aizvējā,bet uz sēkļa ap 50 cm dziļumā
9.maijs 2015, 21:45 | links

Šodien tika izmēģināta Spirulina, aļģes bakterija, veiksmīgi. Varbūt kāds zina, vai LV varētu dabā ko līdzīgu iegūt,izkaltēt pēc tām saberzt pulverī ?
9.maijs 2015, 21:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager