Līņi un to cope

abrakadabra
tiesi taaa...vakar vakara loti daudz daudz burbuli bet nenem tikai plaudi 400g 5 agb dabuji...Baroju Salmo lini/karusa un Sensas lini ....
7.maijs 2015, 13:23 | links

Mēs ar čaļiem ar 3 gadus mēģinājām piebarot ezerā vietu un totālā neziņā - kas notiek? Burbuļus redzējām, bet zivis neķēras. Izrādījās, ka jānomaina bija vieta, nevis barībās vaina. Un medīga vieta izrādījās trokšņainā vietā pie šosejas. Beigās barojām ar plaucētu zivju kombikormu un šad tad grūbu putru, bet regulāri. Katru 2-3 dienu vienā laikā, vakarā dažas bumbas salidina garāmbraucot. Divu nedēļu laikā nāca kā bērni uz vakariņām. :)
7.maijs 2015, 12:41 | links

Labdien.....
Ka vislabak pievilināt līni ezera un ar ko vislabāk iebarot un ķert,prasu jo esam izmēģinājuši daudz ko rezultāti nav spīdoši :( :(

RoginskisLV, 7.maijs 2015, 11:58

Lobes ezerā man vienmēr strādā NG-MIX līnis, melnais breksis u.t.t.
7.maijs 2015, 12:40 | links

Labdien.....
Ka vislabak pievilināt līni ezera un ar ko vislabāk iebarot un ķert,prasu jo esam izmēģinājuši daudz ko rezultāti nav spīdoši :( :(
7.maijs 2015, 11:58 | links

Teikas veikalā vēl otrdien vēl bija.
Bet Malbikis aizmirsa piebilst,ka svarīgi ir koncentrācija, 50g uz kg un tad pat,ka zelta svērējs ar pārtikas svariem, jo ja būs par daudz, tad āķim klāt nenāks.
Turklag kādu trauku kur uzglabāt lai galīgi neapkalst,es turu plastmasa maisiņa ar aizspiedni.
Par sēklām zinu mums ir bijši jau argumenti, bet es ņemu bez ķirbja sēklām, jo ūdeni viņas izdala kautkādu dīvainu smaku.
Un par to eļļu jau arī nevar par daudz, visu vajag uz gramiem, labāk mazāk nekā vairāk. Bet ja ir par daudz piebērts tad der, rupjmaize klāt vai kkas rūgts
6.maijs 2015, 22:49 | links

Rīt visas Rīgas vairumbāzes izrakšu, bet godži dabūšu.
Ziņošu par rezultātiem. Vispār es Marlboro ticu!
6.maijs 2015, 22:08 | links

Tikko no copes,apnika ilgak sedet. Līņu nav,dabuju tikai 3 līdakbērnus uz tārpu un viens tads pats nokoda āķi. Beigās bonusā dabuju vienu karpeli ap 2.5kg, sabildēju,sabučoju un palaidu lai peld tālāk. Rīt jāmēģina atkal. :)
6.maijs 2015, 21:44 | links

Zini ej ar savu sarkasmu.. Prosa,Rupjmaize, biezpiens,, Kas var but labāks! Vai ne tā? Vel šampanieša korķi par pludiņu, svinu no akulmātora, lazda kāts u.t.t.

Marlboro, 6.maijs 2015, 18:40

Kā jau minēju, gribēju ķert līņus ar Tavu recepti, bet Gemosā Godži plaukts tukšs. (Pārveidoju tekstu, lai Tev vieglāk saprast.
6.maijs 2015, 20:59 | links

vakar vakarā pēc darba,aizlaidu uz dīķi.Rezultātā 2 līņi un viena karūsa
6.maijs 2015, 20:46 | links

Sāciet tikai meklēt godži ogu krūmu stādus.Varēsiet konkurēt ar Ķīnas biznesu!

aakkis, 6.maijs 2015, 20:19

Āķi, beidz. Pats reiz rakstīji 3 lietas man zāļu skapītī stāv - saulespuķu, kaņepju un linsēklu eļļas
Tu gribi teikt, ka kokoss nestrādā un + vēl visas tās aminoskābes, kas iekš tā maisījuma ir

apelsins, 6.maijs 2015, 20:23

Tas bija domāts,---ilgtermiņā iznāks lētāk. Pašam un vēl varēs citiem notirgot!
6.maijs 2015, 20:26 | links

Jacenšās jau neņemt galvā, jacenšās...
Brusi - Ir arī www.apollo.lv, delfi.lv, tvnet.lv komentāru iespējas. Man prieks, ka daudzi nemaz nezina kas tas īsti ir, bet gudri tēlo Staļinu un bārsta sliktas krievu filmas komentārus. Nezini,iepauzē,paklusē.. Ne tikai to ko NG,Olte un citi rāda pa TV ir zināms un apstiprināms. Smaga publika,

Marlboro, 6.maijs 2015, 20:20

Tieši tā, tāda plikdiršana..
6.maijs 2015, 20:24 | links

aakkis, 6.maijs 2015, 20:19

Āķi, beidz. Pats reiz rakstīji 3 lietas man zāļu skapītī stāv - saulespuķu, kaņepju un linsēklu eļļas
Tu gribi teikt, ka kokoss nestrādā un + vēl visas tās aminoskābes, kas iekš tā maisījuma ir
6.maijs 2015, 20:23 | links

Jacenšās jau neņemt galvā, jacenšās...
Brusi - Ir arī www.apollo.lv, delfi.lv, tvnet.lv komentāru iespējas. Man prieks, ka daudzi nemaz nezina kas tas īsti ir, bet gudri tēlo Staļinu un bārsta sliktas krievu filmas komentārus. Nezini,iepauzē,paklusē.. Ne tikai to ko NG,Olte un citi rāda pa TV ir zināms un apstiprināms. Smaga publika,
6.maijs 2015, 20:20 | links

6.maijs 2015, 20:19 | links

Baidos, ka Gemosā godži rīt jau būs izķertas:)

apelsins, 6.maijs 2015, 17:07

Vēl jau ir godži ogas šokolādē. Mošk vēl labākas DD

http://www.kurpirkt.lv/cena.php?q=god%C5%BEi+ogas
6.maijs 2015, 20:08 | links

Zinu Siguldas Igauni, bet tāpēc nevajag tēlot gudrinieku un domāt, ka nekas labāks par Prosu,Grūbām nepastāv. Pats zini,ka neiestāstīsi Burtnieka arājiem vecajiem, ka ir kkas cits bez Bleķa ar sarkanu diedziņu

Marlboro, 6.maijs 2015, 18:52

Marljik, neņem pierē Tūtiņdrejus, es gan noprovēs tavu godži recepti. Ja līņiem nepatiks, pat noēdīšu!
6.maijs 2015, 19:49 | links

Zinu Siguldas Igauni, bet tāpēc nevajag tēlot gudrinieku un domāt, ka nekas labāks par Prosu,Grūbām nepastāv. Pats zini,ka neiestāstīsi Burtnieka arājiem vecajiem, ka ir kkas cits bez Bleķa ar sarkanu diedziņu
6.maijs 2015, 18:52 | links

Zini ej ar savu sarkasmu.. Prosa,Rupjmaize, biezpiens,, Kas var but labāks! Vai ne tā? Vel šampanieša korķi par pludiņu, svinu no akulmātora, lazda kāts u.t.t.

Marlboro, 6.maijs 2015, 18:40

Ir ir vēl opīši un omītes kas tā vēl copē. Tas bez sarkasma. :)
6.maijs 2015, 18:46 | links

6.maijs 2015, 18:40 | links

Žēl, ka tik vēlu ienācu šajā sadaļā, biju Gemosā, tur Godži ogas jau beigušās.
6.maijs 2015, 17:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager